Fremtidens skærm til smartphone?

Fremtidens skærm til smartphone?

Fremtidens skærm til smartphone? – Netop som man troede, Samsung ikke kunne gøre det vildere i forbindelse med skærme, åbner de sløret for en Go Go Gadget telefon. Fremtidens skærm til smartphone er ifølge Samsung en udfoldelig skærm. Lyder det for skørt til at være sandt? Samsung har allerede fået patent på ide-tegningerne, så vi kan forvente at høre mere om det i fremtiden.

Fremtidens skærm til smartphone: 3 skærme i én

I modsætning til nutidens skærme, forventer Samsung at kunne lave tre skærme til én telefon. Den første skærm vil side i midten. Under denne skærm vil der sidde yderligere 2 skærme. Når de udfoldes, vil de så forlænge originalskærmen på hver sin side af den. På den måde kan fremtidens skærm til smartphone faktisk tredobles efter ønske. Det kunne være ret smart til de lange togture, til forretningsmøder, eller når bedsteforældrene skal se billeder fra ferien.

Fremtidens Skærm Til Smartphone?
Fremtidens Skærm Til Smartphone?

Det bliver dog spændende at se, hvordan de har tænkt sig at få den udfoldede skærm til at ligne én skærm. Fremtidens skærm til smartphone handler trods alt om at gå et skridt frem og ikke to tilbage. Men Samsung virker optimistiske omkring at kunne finde en løsning, der vil virke. Vi må dog nok kunne forvente, at skærmen ikke vil være lige så glidende som de større skærme til tablets.

At forestille sig fremtidens skærm til smartphone…

Hvis det til gengæld lykkes for Samsung, bliver det (endnu) et revolutionerende fænomen inden for mobiludvikling. For hvad er egentligt den afgørende forskel mellem en tablet og en telefon? Havde det ikke været for den store skærm, ville de fleste så ikke foretrække telefonen? Den har trods alt en temmelig vindende funktion – nemlig at kunne være en telefon. Tablets er tilsyneladende kun populære, fordi de har en større skærm. Det gør det nemmere at arbejde på i skolen, som designer, til forretningsmøder, oplæg, billedfremviser og vi kunne blive ved. Men hvis telefonen på en lige så æstetisk og praktisk facon kan foldes ud og være lige så stor som en tablet? Ja, så har vi faktisk ikke længere det ”svære” valg mellem telefon og tablet.

I mellemtiden må vi nøjes med almindelige skærme, der kan bruge almindelige covers og skærmbeskyttelse.