november 11th, 2018

Vi kender det alle sammen. Vi har været på en super fed tur, og selvfølgelig skal vi poste det på de sociale medier. Frem med selfiestangen eller den lange arm i selskabet og ikke mindst frem med en smartphone. Men efter (by)turen, scroller du igennem billederne. De er faktisk ikke blevet ret gode, og skuffelsen rammer hårdere end en dunhammer.

Vi kender også følelsen, og derfor har vi lavet en kort guide. Læs guiden til bedre billeder med smartphone og tag de bedste billeder med din smartphone herefter.

1. Vær ikke genert med din smartphone og tag de bedste billeder

Et af de bedste fifs er faktisk, at du ikke skal være genert. Du skal ikke være bange for at stå akavet tæt på dit objekt eller i mærkelige stillinger. De gode vinkler gemmer sig de mærkeligste steder, og det er op til dig at finde dem. Tag de bedste billeder, når du tør at give slip på dig selv.

Se vores nyeste produkter her!

89,00 Kr.
KØB
89,00 Kr.
KØB
199,00 Kr.
KØB
189,00 Kr.
KØB
189,00 Kr.
KØB

2. Bedre billeder med smartphone – og selfiestang?

Er du selfie-fan er en selfiestang f.eks. et vanvittigt godt redskab. Du får gruppen eller dig selv i en passende afstand, og du går glip af den akavede løftede skulder, der ellers vil være på de fleste billeder. Tager du primært billeder af objekter eller mennesker, så øv dig i at gå helt tæt på. Gå efter særlige detaljer i stedet for at prøve på at få det hele med. Det beskuende øje bliver langt mere tilfreds af lækker kvalitet af enkelte objekter end semikvalitet af et helt panoramabillede. Det er blot en af måderne, hvorpå du får bedre billeder med smartphone.

En selfiestang kan faktisk også være god til andet end selfies. Med en selfiestang kan du komme i anderledes vinkler, og du vil opleve, at du kan holde telefonen mere i ro. Tag bedre billeder med smartphone, når du holder din telefon i ro.

Tag de bedste billeder på farten med en cykelholder

Kan du godt lide at tage billeder, når du er på tur, kunne du f.eks. tage billeder med din cykelholder i stedet. Vinkler du den helt rigtigt, kunne du endda bruge din telefon som et go-pro kamera.

Tag de bedste billeder ved at holde kameraet i ro, men lav nogle lækre film i farten ved hjælp af cykelholderen. Vær heller ikke bange for at tage en masse billeder – især hvis det er objekter, der flytter sig. Så har du et større held med at få bedre billeder med smartphone. Hvem siger, man ikke også kan bruge en mobilholder i bilen til at filme eller tage billeder med undervejs på sin tur?

Få mere ud af din telefon med lækre billeder. Vi har alverdens muligheder ved hånden med vores telefon alene. Udnyt det, og tag de bedste billeder med din smartphone, og få eksempelvis lækre billeder til familiealbummet, som baggrundsbilleder eller til bloggen.

Populære produkter!

Læs også vores indlæg om: Få bugt med mobilafhængighed: Fokus på forbrug af telefon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.