Montering af 360 beskyttelsescover – Sådan gør du

Sådan monterer du dit 360 beskyttelsescover nemt og hurtigt

Få her hjælp til at montere dit 360 cover. Vi har lavet en hurtig guide til dig med et nemt overblik samt video til monteringen af dit cover.

Inden du starter

Rengør din telefon

Vi anbefaler, at du rengør din telefon, inden du påbegynder monteringen for at undgå en ophobning af skidt og snavs, som kan risikere at samles imellem dit cover og din telefon. Dette kan gøres med en microfiberklud. Se evt. vores guide til rengøring af mobil her.

Inspicer dit produkt – Er alt som det skal være?

Inden du monterer coveret, er det vigtigt, at du kontrollerer, at alle dele af coveret er til stede, og at de ikke har taget skade. Hvis du er i tvivl, om hvorvidt der er skade på produktet under din kontrol, så kontakt os blot på mail med billede heraf, så vi kan guide dig bedst muligt. Dit 360 cover består af:

  • 1 stk. bagside cover
  • 1 stk. klikbar cover top
  • 1 stk. klikbar cover bund

Hvis du har skærmbeskyttelse på – Vær opmærksom!

Vi fraråder montering af 360 covers på telefoner med skærmbeskyttelse, hvis skærmbeskyttelseset ikke har siddet og hærdet i 24 timer. Kontroller også, at skærmbeskyttelseset er monteret korrekt til at starte med, således at coveret ikke skubber på kanterne af skærmbeskyttelseset.

Monter det gerne indendørs

Gå gerne lige indenfor og montere dit 360 cover, blot således du ikke risikerer at tabe nogle af delene på jorden, hvis du står og vil montere det i hånden.

Montering af 360 beskyttelsescover

Du er nu parat til at montere dit 360 beskyttelsescover. Her får du en guide til monteringen.

1) Placer din telefon i bagsidecoveret.

2) Klik nænsomt de to klikbare dele på toppen og bunden af coveret, som nu sidder om mobilen. FORSIGTIGT.

3) Kontroller, at det hele sidder, som det skal.