Virker Fast-charge til alle enheder?

Virker Fast-charge til alle enheder?

Ville det ikke være rart, hvis vi ikke længere behøvede at spekulere over vores strømforbrug. Ville det ikke være fedt at kunne oplade alle vores enheder med Fast-charge teknologi? De fleste vil nok svare, at det lyder som et fantastisk scenarie. Kan vi så det? Eller hvorfor kan vi i givet fald ikke?  Inden vi dykker ned i opklaringen af dette spørgsmål, så lad os først kaste lys over begrebet ”Fast-charge”.

Hvad er Fast-charge?

Det kan virke uoverskueligt at finde hoved og hale i elektronikbranchens store begrebskuffe, men Fast-charge er et udtryk som flere producenter og forhandlere bruger i deres omtale af produkter.

Hvad betyder ”Fast-charge” i bund og grund og hvordan adskiller det sig fra f.eks. Quick charge eller hurtig opladning? Fast-charge er i store træk synonym med både Quick charge, hurtig opladning og andre tilsvarende udtryksmåder. Det er et koncept som oprindeligt er udviklet af det amerikanske selskab Qualcomm, der bygger på at din elektroniske enhed med kvalitets strøm.

Hvad Er Quick Charge Qc3?
Hvad Er Quick Charge Qc3?


En fast-charger oplader batteriniveauet til ca. 50 %, hvorefter en vedligeholdningsladning finder sted. Lad dig ikke forvirre af navnene – det er effektivt og går stærkt! Flere store virksomheder, som Apple, Samsung og HTC har i flere år anvendt teknologi fra Qualcoom.

Dog har Apple for nyligt meddelt at de stopper integration af Qualcomm-teknologi. De overlader denne del til Intel. Fast-charge er en opladningsteknologi, der som navnet antyder, sørger for hurtige opladninger af dine elektroniske enheder.

Er fast-charge oplader til alle enheder?

For at vende tilbage til blogindlæggets hovedspørgsmål: Virker Fast-charge til alle enheder? Svaret nej. Selvom mange opladere i dag er universelle, så skal dit Fast-charge produkt først og fremmest være kompatibelt med den enhed du ønsker at oplade. Understøtter din smartphone ikke hurtig opladning får du heller ikke resultaterne af en.

Hvad kræver en enhed, for at kunne bruge en fast-charge oplader?

Vil du sikre dig, at din smartphone eller tablet har mulighed for opladning igennem Fast-charge? Så er det bedste du kan gøre at læse alle specifikationer med omhu. Enhver specifikation er at betragte som en brugsanvisning, og er ultimativt din forsikring for at produktet lever op til de standarder du søger.

Som oftest er angivelserne også den bedst tænkelige måde at tilegne sig viden om hvorvidt to forskellige enheder komplimenterer hinanden og vil kunne fungere sammen.

Den overraskende nyhed – Fast-Charge virker til næsten alt

Hvad Er Quick Charge Qc3?
Hvad Er Quick Charge Qc3?

Har du en Fast-charger, som indeholder Quick Charge 3.0? Skulle det være tilfældet at din oplader besidder denne teknologi, så vil den også være i stand til at ”kommunikere” med enhver enhed du tilslutter. Det vil sige, at din oplader selv finder ud af hvor stor spænding og styrke at strømoverførslen kan foregå med – også selvom du har forbundet en enhed der iudgangspunktet ikke tillader Fast-charge.

Forklaringen er, at du i så fald ikke får en Fast-charge opladning, men i stedet en ligeså effektiv opladning som de to enheder tillader. Mange Fast-charges har multiple USB-indgange. Den ene USB-indgang er typisk tiltænkt smartphones, tablets mm., der ikke er designet med mulighed for hurtig opladning. Fast-chargers er meget fleksible og tillader ikke bare strømforsyning til stort set alle enheder, men også muligheden for at lade f.eks. to smartphones op på samme tid.

Ingen opladere passer til alle enheder – fastcharge

Sandheden er at ingen opladere passer til alle markedets enheder, men det betyder ikke nødvendigvis, at du ikke kan komme i gang med at bruge hurtig opladning.

For i dag passer mange hurtige opladere til de fleste enheder, og én enkelt hurtig oplader vil som regel også være tilstrækkeligt til at dække hele familiens opladningsbehov. Vi er derfor heller ikke sene til at anbefale Fast-charge til dig, som ikke længere ønsker at lade dig begrænse af manglende strøm.


De bedste Fast-Chargers fås hos os

I dag har 9 ud af 10 en smartphone og undersøgelser viser, at danskerne i gennemsnit kigger på deres mobiltelefon 2,5 gang i timen – og samlet set 170 millioner gange om dagen!

Vi er med andre ord storforbrugere af smartphones. Særligt hos de unge i aldersgruppen 15-29 år foregår en stor del af hverdagsaktiviteterne foran skærmen.

De bruger i omegnen af to timer hver eneste dag på at være aktive med deres mobiltelefoner. Det store tidsforbrug på tværs af alder understeger blot, at udviklingen går én vej og at det er nødvendigt for mange af os at have en funktionel smartphone hele dagen. Fast-charging sikrer, at du får mest mulig effektiv tid.

Vi forhandler blandt andet trådløse hurtig opladere og powerbanks med denne teknologi – se dem alle og find din næste oplader hos os på shoppen her. Vi forhandler til markedets bedste priser og leverer indenfor 1-3 dage.

Læs også: Hvordan virker Trådløs opladning?

Når man leder efter en fast charger, er det vigtigt, at man ved om din mobil kan understøtte fast charge opladeren. Da det ellers ikke giver mening at investere i en fast charger.

Fast Charge opladere, findes i mange forskellige udgaver og kan blive understøttet igennem powerbanks og der bliver hele tiden udviklet på teknologien, så du slipper for at skulle vente på at lade din telefon.
Fast Chargeren er din bedste ven til dig der er på farten.

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse