Hvad er Xiaomi, og derfor skal du overveje deres telefoner

Hvad er Xiaomi, og derfor skal du overveje deres telefoner

Xiaomi er ubeskrevet for mange danskere. Først i efteråret 2018 begyndte danske teleselskaber at tilbyde forbrugerne de kinesiske vidundere. Men faktisk er det verdens hurtigst voksende smartphonebrand. Tager vi med i beregningen, at de for længst er slået igennem på et nationalt marked, hvor Huawei og OnePlus også har hjemme, ja så kan du lige så godt begynde at øve dit kinesiske. Xiaomi er kommet for at blive.

Om Xiaomi

I Kina er de store, sådan rigtig store! Her kender de lokale dem som leveringsdygtig af alt fra tandbørster, til robotstøvsugere og scootere. Udviklingerne baserer sig på en drøm og forretningsfilosofi om at kunne tilbyde forbrugerne et smarthome. Det vil sige, et hjem, hvor alting kan kontrolleres direkte fra sin smartphone. Men hvem er Xiaomi? Xiaomi blev grundlagt i april 2010 af Lei Jun, som ifølge Forbes er verdens 118 rigeste person. De udgav halvandet år efter sin oprettelse, deres første smartphone, som blev baseret på Android. Er du allerede ejer af en Xiaomi? Så skal du sørge for at få markedets bedste beskyttelse til den. Se eksempelvis vores skærmbeskyttelse til Xiaomi og Xiaomi Mobilcovers. I 2012 solgte de 10 millioner eksemplarer og to år efter hele 60 millioner telefoner. Det internationale forsknings- og rådgivningsfirma Gartner, som i øvrigt overvåger og evaluerer virksomheders udvikling og markedspositioner, angav tidligere i år Xiaomi til at have 8,8 % af verdens markedsandel indenfor smartphones.

Xiaomis filosofi

En ikke ubetydelig del af Xiaomis succes kommer fra idéen om ’honest pricing’. Hos Xiaomis bestræber man sig nemlig efter at skabe innovative løsninger med høj brugervenlighed, i flot design til forbrugervenlige priser. Især design-delen er blevet et af Xiaomis varemærker, idet at virksomheden har vundet over 200 priser indenfor design awards.

Xiaomi Mi Mix S2 & Mi 8

Hvordan passer deres produkter så til det danske marked? Xiaomi træder ind på markedet med tre modeller i Mi Mix S2, Redmi 6 og Mi 8. Fælles for mobiltelefonerne er at deres design på mange måder giver associationer til både OnePlus og Apple. Vi vil i det følgende beskæftige os med førstnævnte og sidstnævnte model, som også er de to dyreste af de tre. Mi Mix S2 har en skærmstørrelse på 5,99 timmer og opløsning på 1.080 x 2.160 pixels i HD i LCD. Især dens nye dualkamera på to gange 12 megapixel er bemærkelsesværdigt. For at kunne skabe de bedst tænkelige billeder indeholder kameraet, blandt andet auto-fokusering og kunstig intelligens. Den kunstige intelligens rækker til at kende op mod 256 billedscenarier.

Xiaomi – Specifikationer i verdensklasse

Mi Mix S2 kan erhverves med enten 8 GB ram og 256 GB hukommelse eller 6 GB ram i 124 eller 64 GB ram. Det er en smartphone designet med aluminium, som med sit unikke keramiske design er svær ikke at lade sig imponere af. Prisen er 4.990 kr. Den nye Mi 8 er en slank model med 6,2-skærm i topkvalitet, som rækker helt ud til kanten af telefonen. Du får et selfiekamera med hele 20 MP og i helhed et kameraet med stærke farve og kunstig intelligens, som hurtigt identificerer omgivelserne og skaber et rigtig flot fokus. Billederne bliver taget i det præcise moment at der trykkes på knappen, og fremstår flotte og skarpe. Du kan vælge imellem 64- og 128 GB hukommelse, mens du får 6 GB ram. Batteristørrelsen er på 3.400 mAh , hvilket er en lille smule mindre end nogle af konkurrenternes. Enheden understøttes desuden af QuickCharge 4.0, så din opladning er super hurtig. Prisen er 3.480 kr. For at beskytte alle disse fede specifikationer bedst muligt, så tag et kig på vores skærmbeskyttelse til Xiaomi og Xiaomi Mobilcovers.

Derfor er Xiaomi mobiltelefoner investeringen værd 

Tiden hvor kinesiske produkter var billige kopivarer er for længst ovre. Samlet set er Xiaomis Mi 8 en kvalitetsvare udover det sædvanlige. Det er en stærk ny spiller på markedet, som udbydes til et meget konkurrencedygtigt prisniveau. Skærmene har en flot størrelse og de forskellige kameraer leverer kvalitet fra øverste hylde. Det er ikke uden grund, at de kækt bliver omtalt som det kinesiske Apple. Samtlige modeller indeholder da sublimt display og gennemgående lækkert design. Lige nu er det kun muligt at handle Xiaomi hos teleselskabet 3, men på sigt er der ingen tvivl om at Xiaomi forventes at blive endnu en udbredt kinesisk skikkelse blandt de danske forbrugere, som markedsudfordrer. Der hvor Xiaomi måske endnu mangler lidt i forhold til konkurrenter er i forhold til deres manglende IP-certifikationer. For endnu er der desværre ingen af deres telefoner som er vandafvisende. Xiaomi smartphones henvender sig til alle der prioriterer ’value for money’. Kan du trygt købe en smartphone fra Xiaomi? Ja, uden tvivl! De er, som tidligere nævnt, blandt branchens bedste til prisen. Og imponerer på alle parametre: skærm, hastighed, brugerflade og kamera. Tag det perfekte billede med Mi Mix S2 eller Mi 8 og få en brugeroplevelse tæt på perfektion. Du får design i verdensklasse og en ultra slim enhed, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine behov. Se vores udvalg af skærmbeskyttelse til Xiaomi og Xiaomi Mobilcovers

Læs også: Smartwatches i 2018