iPhone 8 – Et mesterværk i helstøbt aluminium

Apple iPhones har lige siden iPhone 4 været kendt som et designmesterværk, som har tiltrukket flere tusinde købere verden over. Nu er tiden kommet til lanceringen af den ottende model, nemlig iPhone 8. iPhone 8 har som forventet en masse nye features, og til forskel fra forgængerne har den fået dual kamera og et spejlvendt kamera, som giver mulighed for helt nye perspektiver.

Iphone 8 – Et Mesterværk I Helstøbt Aluminium
Iphone 8 – Et Mesterværk I Helstøbt Aluminium

Vi kender allesammen følelsen af at få en splinterny telefon. Der er ikke noget bedre inden for mobiltelefoner og tilbehør, end faktisk at få en ny telefon. Du får lov til at åbne den op fra ny og starte en masse ting forfra. Første gang du skal skrive en SMS. Første gang du skal installere en app. Første gang du tager et lækkert foto, og første gang du hører ny musik på din nye telefon. Følelsen af ny telefon vil vi gerne bevare så længe som muligt. Nu har vi trods alt også givet mange penge for dette vidunder.

Et dyrt stykke legetøj der skal passes på

iPhone 8 er en dyr fornøjelse, og det samme er reservedelene. Og ligesom de forrige modeller er de især dyre lige efter udgivelserne. Derfor anbefaler vi, at du beskytter din skærm med et skærmbeskyttelse og et lækkert cover, der giver beskyttelse mod ridser, slag og tab. Det er så surt at få ødelagt sin telefon, når det er så nemt at beskytte den.
Vi har foruden skærmbeskyttelse også TPU covers til den nye 8’er, som er et gennemsigtig silikone lignende cover. Det er tyndt, føles lækkert og gemmer ikke iPhone 8’s lækre design væk. Du ser og mærker det næsten ikke, når det er monteret!

Bedste iPhone 8 tilbehør

NYT cover til iPhone 8!

Som noget nyt har vi også fået de ultimative lækre flip covers i vores sortiment. De fås i sort PU læder og giver telefonen et elegant look. Derudover får du også en 360’ graders all-around beskyttelse, samtidig med det har plads til betalingskort mv. på indersiden.
Vores Flip covers lukkes via en utrolig stærk magnet, som holder coveret lukket, når telefonen ikke er i brug. For den ultimative telefon beskyttelse af din nye iPhone 8 anbefaler vi enten et TPU cover, Flip cover eller 360 graders beskyttelsescover sammen med dit skærmbeskyttelse. På den måde er din mobil bedst muligt beskyttet mod uheldige situationer.

iPhone 8 Cover

Vores skærmbeskyttelse til iPhone 8 er fullscreen skærmbeskyttelse, som giver en 100% beskyttelse af telefonen. Det betyder, at skærmbeskyttelsesen går kant-kant på din iPhones skærm. Det fås endvidere i farverne hvid og sort, som dækker den omgivne skærmkant. Alle vores skærmbeskyttelse er udviklet i silicate glass der er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. 11

Ønsker du derfor at få den maksimale beskyttelse til din iPhone 8? Så er vores skærmbeskyttelse det du skal benytte. Vores skærmbeskyttelse kan også kombineres med vores mange flotte mobilcovers til i Phone 8. Du vil derfor have mulighed for at skabe de absolut bedste forudsætning for at din telefon klarer sig igennem hverdagen uden diverse ridser og skader fra slag og tab.