iPhone 8 – Et mesterværk udført i et helstøbt aluminiums kabinet

Apple iPhones har lige siden iPhone 4 været kendt som et designmesterværk, som har tiltrukket flere tusinde købere verden over. Nu er tiden kommet til lanceringen af den ottende model, nemlig iPhone 8. iPhone 8 har som forventet en masse nye features, og til forskel fra forgængerne har den fået dual kamera, og fået spejlvendt kameraet, som giver mulighed for helt nye perspektiver.

Se også: PanserGlas til iPhone 8 og 8 plus

Et dyrt stykke legetøj der skal passes på

iPhone 8 er en dyr fornøjelse, og det samme er reservedelene – Og ligesom de forrige modeller er de især dyre lige efter udgivelserne – Derfor anbefaler vi hos PanzerScreen, at du beskytter din skærm med et PanserGlas, og et lækkert cover der giver beskyttelse mod ridser, slag og tab. Vi har foruden PanserGlas også TPU covers til den nye 8’er, som er et gennemsigtig silikone lignende cover, som er tyndt, føles lækkert og som ikke gemmer iPhone 8’s lækre design væk – Du ser eller mærker det næsten ikke når det er monteret!

Se også: Covers til iPhone 8 og 8 Plus

NYT cover til iPhone 8!

Som noget nyt har vi også fået de ultimative lækre flip covers i vores sortiment – De fås i sort PU læder, og giver telefonen et elegant look, men også en 360’ graders all-around beskyttelse, samtidig med det har plads til betalingskort mv. på indersiden.

Vores Flip covers lukkes via et utrolig stærkt magnet, som holder coveret lukket når telefonen ikke er i brug! For den ultimative telefon beskyttelse af din nye iPhone 8 anbefaler vi enten et TPU cover eller et Flip cover sammen med dit PanserGlas, på den måde er din mobil bedst muligt beskyttet mod uheldige situationer!

Full Screen beskyttelse af din iPhone 8

Vores PanserGlas til iPhone 8 er fullscreen PanserGlas, som giver en 100% beskyttelse af telefonen – Dvs. at PanserGlasset går kant-kant på din iPhones skærm – Det fås endvidere i farverne hvid og sort, som dækker den omgivne skærm kant. Prisen for PanserGlasset er 149 kr., vores TPU covers fås til spotprisen 69 kr. og Flip Cover til 99 kr.

En tanke om “iPhone 8 – Et mesterværk i helstøbt aluminium

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.