OnePlus 6T – Dette kan den nye mobiltelefon

OnePlus 6T – Dette kan den nye mobiltelefon

Den helt nye og fantastiske mobiltelefon OnePlus 6T blev lanceret den 30. oktober. Dette foregik til et kæmpemæssigt tech event afholdt på Manhatten i New York med med titlen ”Unlock The Speed”.

Lanceringen af denne nye OnePlus model har været længe ventet hos mange OnePlus-fans. Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på det nye flagskib fra OnePlus? Så læs med i dette indlæg, og få et unikt indblik i, hvad OnePlus 6T kan, og hvordan den er unik fra sin forgænger.

Den første synlige ændring på OnePlus 6T er selve skærmnotchen. Denne er blevet væsentlig mindre på OnePlus 6T, end den var på forgængeren OnePlus 6. Selve notchen på OnePlus 6T indeholder nu kun selve kameraet, og har fået flyttet højtaler og sensor ud til kanten i stedet.

Større skærm med mindre kant

Nutidens mobiltelefoner bliver større og større. Dette er ikke nogen undtagelse med OnePlus 6T som også har fået en større skærm på hele 6,4 tommer. Selvom at skærmen på OnePlus 6T er blevet større, har den ikke fået en væsentlig ændring i telefonens størrelse. På denne nye OnePlus 6T, har producenterne gjort selve kanten på telefonen mindre, i takt med at skærmen er gjort større. Med en større skærm, er det blevet endnu vigtigere at få den godt beskyttet med et OnePlus 6T skærmbeskyttelse.

Dette SKAL du vide som OnePlus fan

Den nye OnePlus 6T har fået en overhaling, og implementeret en helt unik feature. Fingeraftrykslæser gemt inde bag skærmen! OnePlus har selv udtalt, at dette er verdens hurtigste fingeraftrykslæser, der findes i en skærm. Tiden det vil tage dig at låse din nye OnePlus 6T op med fingeraftryk, er beregnet til kun ca. 0,34 sekunder!

OnePlus 6T Need 2 Know

OnePlus 6T ligger sig meget op ad forgængeren OnePlus 6 når det kommer til specifikationerne. OnePlus 6T har snapdragon 865, du kan vælge imellem 6 eller 8 GB ram og 128 eller 256 GB lagerplads. Forskellen fra OnePlus 6 til OnePlus 6T er at selve batteriet er blevet forbedret fra 3.300 mAh til 3.700 mAh.

OnePlus 6T har også en ny funktion. OnePlus Smart Boost. Denne nye funktion sørger for at alle apps på OnePlus 6T performer bedst og hurtigst muligt, og øger opstartstiden på dens apps med op til hele 20%.

Træt af ledninger – Træd ind i fremtiden

Den nye OnePlus 6T understøtter QI opladning, hvilket betyder, at den kan benyttes til trådløs opladning. Hvis du er træt at ledninger, arbejder meget ved et skrivebord, eller bare gerne vil have en oplader hvor at du kan placere din telefon på pladen, eller i den trådløse holder, så skal du have denne OnePlus 6T kombineret med en Trådløs Oplader. QI trådløs opladning er en af de nyeste features ved de nye telefoner. Så det ville næsten være en skam, hvis du ikke udnyttede denne mulighed med din OnePlus 6T?

Et kamera i topkvalitet – Nu med natfoto funktion

Der gik længe rygter om, at denne nye OnePlus 6T ville få en unik natfoto funktion. Dette blev til lanceringen bekræftet. Denne nye indbyggede funktion har fået navnet Nightscape, og vil kunne give dig perfekte billeder, selv i omgivelser hvor der er meget lav belysning.

Foruden denne nye Nightscape funktion, er OnePlus 6T i samarbejde med fotografen Kevin Abosch udviklet med endnu en unik kamerafunktion – Studio Lightning. Denne fantastiske kamerafunktion sørger for at tilpasse lyset når du skal tage billeder med din OnePlus 6T, så dine billeder bliver taget, efter fotografiens professionelle standarder. Ønsker du at beskytte kameraet på din nye OnePlus 6T til det maksimale? Så husk at beskytte den med et Mobilcover.

OnePlus 6T – Både til selfies og billeder af landskabet

OnePlus 6T kommer med et 16 + 20 megapixel dobbeltkamera der har indbygget billedstabilisering, for at du kan opnå den bedst mulige kvalitet i dine billeder. Så lige meget om du skal tage flotte billeder af landskabet, eller du skal have taget det perfekte selfie, så er OnePlus 6T med sine kamerafunktioner, et af de bedste valg, du finder på markedet.

OnePlus 6T ligger til en vejledende pris på 4.199 – 4.799 kr. Alt efter valg af GB RAM og GB lagerplads.

OnePlus 6 blev et kæmpe hit hos mange forbrugere, og mon ikke at OnePlus 6T også kommer stærkt ind på markedet, med de nye og unikke features? Det er vi i hvert fald overbeviste om.

Er du allerede ejer af en OnePlus 6T? Så vil du garanteret gerne have den holdes flot og ubeskadiget, så du kan nyde alle de fantastiske funktioner den har at tilbyde? Se vores udvalg af OnePlus 6T skærmbeskyttelseTPU Cover Læder Flip Cover360 beskyttelsescover

Læs også også dette indlæg: Beskyt mobilen i sommervarmen med disse 6 råd