OnePlus 7T Pro på catwalken

I morgen lanceres den nyeste OnePlus 7T-serie, hvor det forventes, at 7T Pro ugdaven vil være højdepunktet på eventet. Derudover lanceres også OnePlus TV. Både OnePlus 7T og OnePlus TV har allerede set dagens lys ved et større event i Indien den 26. september 2019, men her blev OnePlus 7T Pro ikke nævnt, så det ventes stadig med spænding at høre om efterkommeren til OnePlus 7 Pro.

Det forlyder, at OnePlus 7T Pro med alt sandsynlighed vil se dagens lys i morgen – en ny, lettere blå end den tidligere 7 Pro. Samtidig er der også rygter om en formodelig OnePlus 8, men nu sætter vi først vores fokus på 7T Pro, som med spænding er længe ventet for mange.

Hvad forventes der af OnePlus 7T Pro?

Tidligere har vi kort været inde på hvad der eventuelt kan forventes af OnePlus 7T Pro modellen. OnePlus 7T Pro vil altså komme med en AMOLED 6.65 tommer skærm, finger aftrykssensor på frontsiden nederst og så vil der være 256 GB hukommelse. Den får 90 HZ refresh rate og Snapdragon 855+ processor, så den står helt skarp til blandt andet gaming. Hertil er der 3D Corning Gorilla Glass.

Det siges, at Pro modellen også skuller være 5G kompatibel, ligesom forgængeren 7 Pro. RAM mulighederne har for den tidliger OnePlus 7 Pro spændt fra 6 Gb, ( Gb og 12 GB og med lagringsplads muligheder  der er 128 GB og 256 GB. Eftersigende skulle 7T Pro gerne komme med 8 GB RAM og 256 GB lagringsplads. Ydermere vil der være en batteri kapacitet på 4085 mAh, som ikke ændre meget fra 7 Pro’s 4000 mAh.

OnePlus 7T Pro kommer med et triple kamera, der inkludere en telelinse med 8 mega pixel med 3x zoom, en hovedsensor på 48 mega pixel og en ultra vidvinkel med 16 mega pixel. Dette minder meget om den tidligere 7 Pro, men der forventes forbedringer af software delen. Front kameraet er et pop up kamera med 16 mega pixels, som også er set i 7 Pro.

OnePlus bekræfter, at OnePlus 7T kommer med Android 10 og dette forventes naturligvis også hos 7T Pro.

Hurting oversigt over specs:

  • Skærm: 6.65 tommer (3100×1440 / 516 PPI) AMOLED / In-display Finger aftryks sensor (Optical) / 90 Hz og HDR10+
  • CPU: Snapdragon 855+ (7nm)
  • GPU: Adreno 640
  • RAM: 8 GB
  • ROM: 256 GB
  • Bag kamera: Main 48MP (f/1.6) with OIS + EIS / Telep sensor 8 MP (f/2.4) with 3x Zoom / Ultra-Wide 16 MP (f/2.2) med 120 graders landskabs vinkel
  • Front kamera: 16 MP (f/2.0) med EIS
  • Batteri: 4,085mAh / WARP oplader 30T hurtig oplader
  • OS: OxygenOS på OnePAndroid 10
  • Misc: New Macro mode for closer shots / Nightscape mode / Super Slow-Motion recording at 960FPS 720p / Matte Glass Back 

OnePlus 7T Pro i mulig ny farve?

Det rygtes, at den nye OnePlus 7T vil komme i en helt ny blå farve, end det tidligere er oplevet. Informationen komme rfra et leak af fra twitter tipperen Samsung Leaks, som viser et billede af to forskellige blå farver og med kommentaren Ond vs. New Color. Et billede af OnePlus 7 Pro flankeret af den nye OnePlus 7T Pro. Yderligere detaljer oplyses ikke og det vides derfor ikke om, der kunne være tale om flere farver end kun blå.

Oneplus 7t Pro På Catwalken
Oneplus 7t Pro På Catwalken

OnePlus 7T Pro sætter fart på med McLaren

Endnu en nyhed, som kan sætte fart på OnePlus 7T Pro er et spændende samarbejde med bilmærket McLaren. Bilmærket direktør Pete Lau, har for nyligt offentliggjort et billede på Twitter, der viser et billede af en æske, som minder om de tidligere McLaren-udgaver. Så det bliver spændende at se hvad lanceringen i morgen kommer til at byde på.

Tidligere kom også OnePlus 6T i en McLaren version og fra denne ved vi der forekom en række mindre opgraderinger i forhold til OnePlus 6T Pro. McLaren modellen kom dengang med lidt mere RAM, forbedret opladnings teknologi i forhold til standardmodellerne og så havde den et tema design med en orange stribe på siden, som skulle repræsentere McLaren looket fra deres biler.

Det kan kun forventes at de samme opgraderinger kommer til at ses hos nyeste McLaren udgave, baseret på OnePlus 7T Pro specs. Den største ændring, som nok vil ses, er på designet, hvor der er rig mulighed for at pimpe telefonen med McLarens udtryk. Telefonen vil dog nok mest af alt blive en high end OnepLus 7T Pro.

Oneplus 7t Pro På Catwalken
Oneplus 7t Pro På Catwalken

Lillebroren overrasker – OnePlus 7T

De første anmeldelser af basismodellen OnePlus 7T er rullet ud, og det ser mere end lovende ud. Fra mobil.nu har telefonen fået følgende karakterer:

Design & Materiale: 9/10
Brugervenlighed: 8/10
Batterilevetid: 8/10
Skærm: 9/10
Kamera: 9/10
Hastighed i brugerflade: 10/10
Datahastighed: 10/10
Spiloplevelse: 10/10
Antennekvalitet: 4/10
Samtalekvalitet: 6/10
Samlet karakter: 83/100

OnePlus 7T scorre altså nærmest kun høje karakterer på hele paletten, bortset fra antennekvalitet og samtalekvalitet, der går på henholdsvis 4 og 6 i karakter. Men samlet set så viser OnePlus at have leveret en yderst velfungerende og flot designet telefon, som på mange måder er ligger i samme kvalitet, som den gamle OnePlus 7 Pro, så der er bestemt en vis spændthed på hvad så OnePlus 7T Pro har at byde på, når nu 7T leverer så godt på en stor del af testområderne.

Nogle af de bedste oplevelser i testen forlyder, at have været hastigheden af brugerfladen, som havde en flydende og super hurtig reaktion. Åbning af kameraet sker super hurtigt og det samme med unlock funktionen, men er samtidig mere glidende for at undgå at gå fra helt mørk skærm til ekstremt lys.

Skærmen har tilmed vist sit værd og har været OnePlus tilløbsstykke, da de med de 90 HZ, har formået at lave en mere flydende oplevelse, når der bevæges rundt på telefonen. Dette gælder også når der spilles. Skærmen har fået tilnavnet Fluid AMOLED og har fuld HD, som samtidig understøtter HDR10, der er noget streamingtjenesterne også understøtter. Overordnet set er det en fremragende skærm med flotte farver og godt flow, oplyser mobil.nu En af de sidste ting, som hitter fra mobil.nu side er kameraet, som også klare sig rigtig godt i test og de nye opgraderinger kan mærkes.

Samlet set, så ser vi frem til hvad der sker i morgen, når lanceringen tager plads. Vi vil naturligvis opdatere på området og er spændte på hvad OnePlus hiver op af ærmerne til morgendagens event.