Pas på: En dårlig Powerbank ødelægger din smartphone

Pas på: En dårlig Powerbank ødelægger din smartphone!

Pas på: En dårlig Powerbank ødelægger din smartphone – På ferier er det, som om der altid er lidt længere til en stikkontakt end i hverdagen. Enten er I ude og rejse, du er på stranden med familien eller på festival med vennerne. Stikkontakter er noget, vi oftest har omkring os, når vi er hjemme eller på arbejde. Så hvad gør du, når du er på ferie? Din smartphone skal stadig bruge strøm, og du skal stadig bruge din smartphone. Du finder selvfølgelig den nærmeste – eller billigste – powerbank og pakker med i tasken. Men pas på – ikke alle Powerbanks er sikre. Der florerer nemt farlige powerbanks, der kan ødelægge din smartphone.

Billige powerbanks kan være farlige powerbanks

I forvejen kan elektronikken have det svært i sommerheden. Mobiltelefoner kan overophede ved almen brug, opladere bliver brandvarme, og det samme gælder for powerbanks. Er dine produkter dog i god nok kvalitet, slipper du med en advarsel. Som regel er alt rigeligt fint igen, så længe opladeren, powerbanken eller telefonen lige får en pause. Det gælder vel og mærke, hvis det altså ikke er billigt ”skrammel,” du har fundet.

Powerbanks fungerer ligesom en mobiloplader. Den rette elektronik skal bruges i produktionen for at give de bedste sikkerhedsforanstaltninger. Du husker nok de gange, hvor opladere er blevet kaldt tilbage på grund af brandfare, ikke? De samme mekanismer kan du risikere med en billig powerbank. Er elektronikken ikke i orden, er der større risiko for en kortslutning undervejs i opladningen. En kortslutning, der kan føre til brand og en ødelagt smartphone.

Køb en powerbank i god kvalitet og undgå risikoen

Hvorfor spare et par håndører, når du kan risikere at miste din smartphone til flere tusinde? Undgå billige udenlandske sider, og køb en sikker powerbank fra anerkendte producenter, der lever op til danske standarder. Undgå pludselige (og ulykkelige) overraskelser, og køb en powerbank, du kan stole på. Se vores udvalg af Powerbanks.

Så herfra råder vi dig til at være opmærksom når du skal vælge din fremtidige powerbank. En for billig powerbank kan både være dårlig til det du ønsker den skal kunne, nemlig at oplade dine elektroniske enheder. Foruden dette kan de billigere modeller oftest gå lettere i stykker og i værste fald kortslutte både powerbanken selv og skade din telefon eller anden elektronisk enhed. 

Med en Powerbank fra os ved du med sikkerhed at du får en fantastisk kvalitet, til en skarp pris. Gå ikke på kompromis med dit elektroniske udstyr, nyd friheden på farten med elektroniske enheder der ikke går tør for strøm.

Her finder du et udvalg af vores populære produkter

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse