Galaxy Note 10? Samsung er i disse dage ved at forberede sig til afsløringen af deres seneste skud på stammen – den nye Samsung Galaxy Note 10. Den har sjovt nok fået kodenavnet ’Da Vinci’, hvilket kan betyde så mange ting, men vi håber, det er kode for telefonens alsidighed og innovation. Helt kort kan vi opsummere følgende:

Lanceringsdato? 7 eller 10 august 2019 (Klar til salg et par uger senere)

Hvad er nyt? Nye forbedringer til kamera, batteri, mulige touch sensorer m.m. Dog på bekostning af jackstik input.

Hvad vil den koste herhjemme? Nok en god slat penge. Sandsynligvis på den anden side af 6000 kr.

Hvornår kan jeg købe en Galaxy Note 10?

Man forventer, at afsløringen finder sted den 7. august 2019, men dette kan ændre sig, da der stadig er noget tid til. Efter lanceringen går der normalt et par uger, inden du kan købe den. Dette passer dog meget godt med Samsungs normale udgivelsesdatoer, som falder omkring samme tidspunkt.

Hvorfor er Galaxy Note 10 værd at se nærmere på? (Ifølge rygterne)

En del rygter florerer, og det er lige med hvilke kilder, man kan regne med. Ikke desto mindre kommer her nogle af de mest vedvarende rygter omkring den nye Galaxy Note 10.

Der kommer to varianter

Først og fremmest forventes der to varianter: En 6.3 tommer Galaxy Note 10 samt en større Galaxy Note 10 Pro model på 6.75 tommer.

Kameraet får endnu en opgradering

Den forventes bl.a. at have hele fire kameraer med ToF-funktion, som giver ekstra dybdeopløsning. Du kan derfor ændre dybdeskarpheden på flere niveauer.

Mere kraftfuldt batteri

Noget som altid drager stort fokus er batteriet på smartphones. Samsung sætter konkurrenterne til vægs med et imponerende 4500 mAh batteri samt 45W opladning. Til sammenligning har den populære nye OnePlus 30W opladning.

Specifikationer – lidt flere detaljer

Galaxy Note 10 Pro:

 • 6.75 tommer skærm i en opløsning på 1440×3040
 • Kompatibel med HDR10+.
 • 12GB Ram
 • Snapdragon CPU på 855 ELLER en Exynos 9820 processor. (afhænger af regionen)
 • 5 G version
 • Batteri på 4500 mAh
 • 256 GB til 1 TB harddisk
 • Intet jackstik input
 • 3 bagkameraer og 1 front kamera med ToF-funktion
 • Vandtæt
 • Farver: Let rød, sølv, sort, hvid.

Se evt. videoen for yderligere info

Flere rygter – mindre troværdige

Nogle få rygter peger mod, at Galaxy Note 10’en ikke vil have fysiske knapper, som et resultat af telefonens andre opgraderinger. I stedet skulle den indeholde touch sensorer til start-knappen og lydindstillinger. Alle billeder viser dog telefonen med knapper, så der er nok ikke meget hold i disse rygter, om end det er en fed feature.

Der er endnu flere rygter på nettet, men meget er endnu uvist med, hvad der helt præcist stemmer. Dog vil vi sige, at de fleste større outlets er meget enige om en stor række af disse nævnte features. Vi glæder os i hvert fald til den nye Galaxy Note 10’en rammer markedet. Vi ser frem til at tilbyde PanserGlas og covers til at beskytte den optimalt og forlænge dens levetid!

Mvh PanzerScreen.