skærmbeskyttelse til telefoner & tablets

På denne side kan du finde skærmbeskyttelse i en super høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om slag, ridser eller skrammer – hverken på din mobil eller tablet.

Find din telefonmodel her

Vi understøtter en bred rækker brands.

oneplus pro skærmbeskyttelse

Find skærmbeskyttelse til din telefon her

Find skærmbeskyttelse til din telefon her

iPhone skærmbeskyttelse

299,00 DKK
299,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med skærmbeskyttelse

Samsung skærmbeskyttelse

Tilbage til oversigt med skærmbeskyttelse

Huawei skærmbeskyttelse

249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med skærmbeskyttelse

OnePlus skærmbeskyttelse

249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med skærmbeskyttelse

HTC skærmbeskyttelse

249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskyttelse i kvalitet

Hos PanzerScreen går vi meget op i kvaliteten, og det er vores mission at levere god beskyttelse til danskernes telefoner. Find et skærmbeskyttelse til din telefonmodel og forebyg en ødelagt skærm. Vi giver dig markedets stærkeste skærmbeskyttelse i ren funktionalitet.

Find et skærmbeskyttelse til netop DIN telefon

Læs mere om vores skærmbeskyttelse her på siden, og find den der passer bedst til din mobil eller tablet. Du kan bl.a. finde skærmbeskyttelse til Huawei, iPhones, iPads, Samsung og smartwatches. Gennemse vores fantastiske udvalg af skærmbeskyttelse og skærmbeskyttelse til din elektroniske enhed, lige her.

skærmbeskyttelse i den bedste kvalitet

Det kan være en jungle at finde rundt i beskyttelsesglas. Der er ofte stor forskel på både prisen og kvaliteten, når man leder efter beskyttelse til sin mobil. Måske har du selv prøvet at bestille beskyttelsesfilm hjem, der næsten ikke kan klare selv almindelige lomme-ridser, eller et skærmbeskyttelse, der falder af, nærmest før du har sat det på.

Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere skærmbeskyttelse i den højeste kvalitet, så din mobil eller tablet er fuldt beskyttet. Derfor har vi markedets måske bedste skærmbeskyttelse. Udover at være skræddersyet perfekt til de forskellige modeller og mærker, så er glasset fremstillet i tempereret glas, som er meget stærkere end almindeligt glas. Vores skærmbeskyttelse til smartphones er 0.33mm tykt og har en perfekt pasform, som sørger for at din skærm er dækket fra kant til kant.

skærmbeskyttelse fra PanzerScreen er Danmarks bedste beskyttelsesglas. Her er du sikret den bedste kvalitet, så din mobil eller tablet er godt beskyttet mod tab, slag, ridser og andre skrammer. Find dit nye beskyttelsesglas allerede i dag.

Altid godt beskyttet med vores skærmbeskyttelse

Udover at beskytte skærmen mod slag, så er det også vigtigt at skærmbeskyttelseset bevarer telefonens funktionalitet, så du stadig har ubegrænset mulighed for at bruge den. I dag er mobiltelefonen et af de vigtigste elektroniske apparater i hverdagen. Uanset om det er på arbejdet eller i fritiden, så er telefonen et vigtigt apparat, de fleste har med sig. Derfor synes vi naturligvis at det er vigtigt at beskytte skærmen, så din telefon ikke bliver ridset ved brug eller tab.Læs mere om hvordan du beskytter dit smartwatch lige her.
Hvis du vil vide mere om beskyttelse af din telefon, så kan du læse meget mere om det i dette indlæg.

skærmbeskyttelse i Dansk kvalitet

Vores produkter er udviklet i Danmark. Du får altså ægte dansk kvalitet, når du køber et af vores skærmbeskyttelse til mobil eller tablet. Vi går meget op i at sørge for en ordentlig arbejdsproces med produkterne, såvel som arbejdsforholdene.
Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet til de forskellige mærker og modeller, så du får kvalitets beskyttelse af din mobil, uden at gå på kompromis med funktionaliteten og designet. De forskellige modeller har perfekt tilpasning til mobilen og dækker fra kant til kant. Vores produkter består af hærdet glas, der sørger for at glasset er op til 9 gange stærkere end almindeligt glas! Det kalder vi “viking approved!”
Du kan læse meget mere om, hvordan skærmbeskyttelse bliver fremstillet, lige her.

Skærmbeskyttelse til forskellige modeller

Ved køb af vores produkter er du sikret en høj kvalitet og et produkt som passer til din telefon – uden at du selv skal til at tilpasse den. Produkterne har de korrekte udskæringer til telefonens frontkamera, højtaler og eventuelle knapper, så du kan bruge telefonens funktioner uden gener. Derudover nedsætter vores beskyttelsesskærme ikke berøringsfølsomheden på touchskærmen.

Hvad er skærmbeskyttelse?

skærmbeskyttelse, skærmbeskyttelse eller beskyttelsesglas – kært barn har mange navne. Beskyttelsesglasset er en type glas, der er via kemiske teknikker, er gjort stærkere end almindeligt glas, så det lettere modstår slag, skrammer og ridser. Det tempererede glas er mere holdbart og sikkert, og derfor bliver det ofte brugt til skærmbeskyttelse til mobiltelefoner, tablets og smartwatches.
Tempereret (eller hærdet) glas bruges ofte som beskyttelsesglas til mobiltelefoner. Tempereret glas er mere resistent mod varme, ridser og slag og er derfor at foretrække fremfor almindeligt glas. Glassene har en klarhed på 99%, hvilket vil sige at du ikke kan se forskel på skærmbeskyttelseset og telefonens eget glas – i hvert fald ikke med det blotte øje.Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet og præcisionsfremstillet til hver enkelt model, så du får optimal beskyttelse, samtidig med at du kan bruge touchskærmens mange funktioner, uden begrænsning.

Fordele ved skærmbeskyttelse i høj kvalitet

Vi ved hvor vigtig din telefon er – derfor ved vi også hvor vigtig den rigtige beskyttelse er. skærmbeskyttelsesets styrke er en af de klare fordele ved investering. Det tempererede glas er op til ni gange stærkere end almindeligt glas, og beskytter din skærm mod slag, ridser og andre skrammer. Derudover er sikkerheden i denne type glas større, da tempereret glas generelt knækker i større stykker ved ødelæggelse. Det betyder at din skærm ikke vil splintre på samme måde med et beskyttelsesglas. Tempereret glas kan også lettere tåle varmen fra solens stråler, så din mobil er også bedre beskyttet mod sommerens varme, hvis du har skærmbeskyttelse på.

Skærmbeskyttelse til telefoner og tablets

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen forebygger du reparationer af skærmen og forlænger mobilens levetid. Vores beskyttelsesglas er blandt de bedste på markedet og du kan få en skræddersyet model der passer perfekt til din telefon. Vi har også skærmbeskyttelse til tablets og smartwatches.
Vil du gerne beskytte din skærm? Så er du havnet på den helt rigtige side. Læs meget mere om vores forskellige skærmbeskyttelse inde på de forskellige produkter. Her kan du også finde netop det glas der passer til din mobil. Bestil dit nye skærmbeskyttelse allerede i dag.