Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus

skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus giver den bedste skærmbeskyttelse. Der findes flere varianter af skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus. Vælger du et skærmbeskyttelse Samsung Galaxy S9 Plus frem for et beskyttelsesfilm til din telefonskærm, får du langt bedre beskyttelse. skærmbeskyttelsesets robusthed betyder nemlig, at det ikke, i modsætning til beskyttelsesfilmen, kun beskytter mod ridser. Nej, skærmbeskyttelseset er grundet materialet og fremstillingsmetoden meget mere robust.

Vi konkurrerer på kvalitet

Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus er uden sammenligningen det bedste valg i forhold til eksempelvis skærmbeskyttelse i form af beskyttelsesfilm. Men der findes forskellige former for skærmbeskyttelse, så vær ikke naiv. Vores skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus er fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. Det betyder at robustheden bliver maximal. Derudover giver de mange lag glas og en stødabsorberende effekt, der i mange tilfælde forhindrer din telefonskærm i at flække, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Gennem flere forskellige opvarmningsfaser bliver glasset her varmet op til forskellige grader i adskillige timer. Det er blandt andet opvarmningsfaserne i produktionen, der giver skærmbeskyttelse sin hærdede overflade.

Sådan monterer du Samsung Galaxy S9 Plus skærmbeskyttelse

skærmbeskyttelse kan være en kende udfordrende at montere, hvis det er første gang, du prøver det. Har du derimod prøvet at montere beskyttelsesfilm eller lignende før, vil du kunne mærke en del ligheder. Har du ikke prøvet at montere et skærmbeskyttelse før? Så læs vores monteringsguide. Her får du en visuel guide i, hvordan du bedst monterer dit beskyttelsesglas.

Full coating skærmbeskyttelse

Udover selve det robuste glas, består vores skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus også af en meget tynd og fin silikonehinde. Den befinder sig på siden, der ved monteringen af skærmbeskyttelseset vender ned mod telefonens skærm. Den ultra tynde silikonehinde har flere funktioner. Den sikrer for det første, at skærmbeskyttelseset automatisk klæber sig telefonens skærm. For det andet er det også den, der skaber det rigtige vakuum, så skærmbeskyttelseset ikke falder af eller løsner sig. Netop den tynde silikonehinde og dens funktion er noget, der er super vigtig at være opmærksom på under monteringen af skærmbeskyttelseset. Under monteringen kan man nemlig godt være fristet til at presse skærmbeskyttelseset ned på telefonens skærm. Men undertryk intuitionen og lad være. For silikonehinden er specielt designet til automatisk at få skærmbeskyttelseset til at klæbe til telefonens skærm. Forstyrrer du processen, kan det have en synlig konsekvens, da silikonehindes opgave er at forhindre luftbobler under skærmbeskyttelseset. Alle vores skærmbeskyttelse har en full-coating der bevirker til en lettere montering af skærmbeskyttelseset hvor denne full-coating er med til kraftigt at reducere risikoen for luftbobler. Alt, hvad du skal bruge til at monterer dit nye Samsung Galaxy S9 Plus skærmbeskyttelse, medfølger med køb af skærmbeskyttelse her.

Se også vores mobilcovers til Samsung Galaxy S9 Plus

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter