Skærmbeskyttelse vs Beskyttelsesfilm

Skærmbeskyttelse vs Beskyttelsesfilm – Vi får ofte spørgsmålet om skærmbeskyttelse vitterligt er bedre end beskyttelsesglas. Det kommer selvfølgelig fra kunder, der gerne vil give den bedste beskyttelse til deres telefon. Det er trods alt meningen, at skærmbeskyttelsen skal sætte ind, hvis uheldet er ude.

Vores korteste svar er: Ja. Ja, skærmbeskyttelse er bedre end beskyttelsesfilm. Og nej, skærmbeskyttelse er ikke bare et fancy ord for beskyttelsesfilm. Det er helt reelt et beskyttelsesglas. Vi kender selvfølgelig til de mange faldgruber, man kan falde i som kunde. Sælgere, der spiller på kundernes frygt og lokker med verdens bedste løsninger. Skuffelsen bliver stor, når kunderne så finder ud af, at de har købt katten i sækken eller nøjagtigt det samme produkt for en langt større sum.

Hos os vil vi gerne gøre det enkelt for vores kunder. Derfor har vi på forhånd sorteret og fundet kvalitetsprodukterne frem til dig. Derfor vil du nok også opdage, at vi ikke fører beskyttelsesfilm her.

Den afgørende forskel mellem skærmbeskyttelse og beskyttelsesfilm – skærmbeskyttelse vs Beskyttelsesfilm

Vi vil gerne sikre den bedste beskyttelse til telefon for dig. Derfor har vi været igennem en række forskellige produkter inden for skærmbeskyttelse. Vi må bare konstatere, at skærmbeskyttelse klarer sig langt bedre i diverse tests om skærmbeskyttelse, end beskyttelsesfilm gør.

En af de afgørende forskelle mellem skærmbeskyttelse og beskyttelsesfilm er, at skærmbeskyttelse er lavet af glas. Beskyttelsesfilm er oftest blot lavet i blødt plast. Beskyttelsesfilm er derved fint til at beskytte telefonen mod skrammer og ridser. Men er der mere tryk på, er det ikke en solid nok skærmbeskyttelse. Beskyttelsesglas er lavet i hærdet glas, der er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det er altså utroligt hårdført.

I den kemiske proces, som denne skærmbeskyttelse gennemgår, bliver det til en virkelig stærk beskyttelse til telefon. Dette beskyttelsesglas er dermed langt mere robust og hårdfør end almindelig beskyttelsesfilm.

Så kan skærmbeskyttelse ikke gå i stykker?

Endnu en gang lægger vi ud med det korte svar: Jo. Skærmbeskyttelse er lavet først og fremmest som beskyttelse til telefon. Men samtidig skal den energi, der ligger bag et potentielt meget hårdt slag, ikke gives videre til telefonen. Derfor bliver den energi nødt til at forblive i dit beskyttelsesglas for at yde den optimale beskyttelse til telefon. Derfor vil skærmbeskyttelse i enkelte tilfælde ved meget hårde slag kunne gå i stykker. Men husk på, at det er derfor, du køber skærmbeskyttelse: for at beskyttelsen går i stykker, ikke din telefon.

Skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse er det nye indenfor skærmbeskyttelse. Med et skærmbeskyttelse får du en mere hårdfør beskyttelse end eksempelvis beskyttelsesfilm kan give. Du kender i forvejen beskyttelsesetui, som også indgår i kategorien skærmbeskyttelse til smartphones. Med et beskyttelsesetui, få du helt sikkert også beskyttelse, der dækker mere end blot småridser.

Et beskyttelsesetui minder dog mere om en form for klods om din smartphone. Derudover er telefonen jo kun beskyttet, så længe den er i etuiet. Så snart den er ude, er al beskyttelse også væk. Vil du gerne have fuld skærmbeskyttelse til hver en tid? Så læs mere om skærmbeskyttelse.

Med et skærmbeskyttelse, får du den stødabsorberende effekt, vi kender fra beskyttelsesetuiet. Det er på trods af, at det trods alt blot ligner og har tykkelse som et beskyttelsesfilm.

Skærmbeskyttelse er et nyt produkt på mobilmarkedet, der er kemisk fremstillet af tempereret hærdet glas i op til 4 lag. Der har været fokus på at opnå den mest stødabsorberende effekt på produktet under hele proceduren. Det har givet skærmbeskyttelseset en fantastisk robusthed og gjort det hele 9 gange stærkere end almindeligt glas. skærmbeskyttelse beskytter telefonens skærm mod stød og skarpe genstande, der kan føre til ridser og brud på skærmen.

Nem montering uden gener

På skærmbeskyttelsesets ene side finder du en ganske tynd silikonebelægning. Den har til formål at klæbe sig til telefonens LCD-skærm. Denne belægning har gjort det super simpelt at montere skærmbeskyttelseset. Du skal blot rense din telefonskærm grundigt og påsætte skærmbeskyttelseset. Har du udfordringer med at påføre det, prøver du blot igen ved forsigtigt at fjerne skærmbeskyttelseset igen. Det skader hverken telefon eller skærmbeskyttelse.

Med et skærmbeskyttelse som skærmbeskyttelse på din smartphone får du et lille ekstra lag på din skærm. Men det er meget mere end blot det. Skærmbeskyttelse er en super robust og stødabsorberende skærmbeskyttelse, der ikke forringer brugbarheden på din telefon på nogen måde. På ingen tid vil glasset føles som en naturlig forlængelse af din telefon.

Vi har skærmbeskyttelse, der passer til alle varianter af smartphones, så skærmbeskyttelseset kommer til at sidde helt perfekt. skærmbeskyttelsesets evne til automatisk at klæbe til telefonskærmen gør at LCD-skærmens touch-følsomhed ikke forringes ved brug af skærmbeskyttelse på din telefon. Den fuldkomne klarhed og den beskedne tykkelse på ned til 0,33 mm på de tyndeste slags gør, at skærmbeskyttelseset heller ikke vil påvirke billedkvaliteten.

skærmbeskyttelse på din smartphone fungerer som et skjold mod ridser, absorbere stødet fra et fald, så skærmen i mange tilfælde vil forblive intakt, og har derudover også en fedtafvisende overflade, så du undgår aftryk fra fedtede fingre på skærmen.

Alle vores skærmbeskyttelse er full-screen og dækker kant til kant på enhver telefonmodel. Vores skærmbeskyttelse er foruden designet, fremstillet i en materialesammensætning der er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Du får altså den ultimative beskyttelse til din telefon med skærmbeskyttelse. 

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse