Smartwatches med blodtryksmåler

Smartwatches med blodtryksmåler

Næsten alle danskere har prøvet at få målt blodtrykket og med god grund. En femtedel af danskerne lider ifølge hjerteforeningen af forhøjet blodtryk. Ca. 30% af de omfattede er ikke bevidste om at de befinder sig i denne gruppe. Hvis dit hjerte skal bruge flere kræfter end normalt på at pumpe blodet, så er der risiko for at hjertet med tiden vil blive opslidt før det burde. En udvikling som kan give åreforsnævring og øge chancen for kramper i hjertet, hjertekryds-sygdomme og blodpropper forskellige steder i kroppen. Dette kan man nu imødekommer ved hjælp af smartwatches med blodtryksmåler.

Bedre muligheder for egne kontrolmålinger via Smartwatches med blodtryksmåler

Det er af mange årsager en god idé at være opmærksom på sit blodtryk, og uagtet om du fører opsyn med blodtrykket efter lægens befalinger eller ud fra et ønske om at ville føre en sundere livsstil, så tilbyder smartwatches teknologien til at hjælpe dig i dit ærinde. De fleste smartwatches lader dig personligt måle blodtrykket morgen, middag og aften. På den måde kan du indsamle alle nødvendige oplysninger, når som helst og hvor som helst. Det bedste af det hele er, at tallene er præcise. Målingerne er helt på niveau med dem din læge foretager – om end det endnu ikke er alle smartwatches der er anerkendt som medicinsk udstyr og er blevet verificeret igennem nationale test og vurderinger.

Mobiltilbehør
Mobiltilbehør

Smartwatch funktion giver opsigtsvækkende nyhed for diabetikere

Sidste år præsenterede Apple igennem Apple Watches Serie 4 muligheden for selv at foretage EKG-scanninger. At smartwatches nu kunne levere elektrokardiogrammer var en revolutionerende udvikling indenfor sundhedsteknologi. Initiativet skal virke forebyggende og medvirke til at fremme oplysningsniveauet hos den enkelte. Samtidig er det udviklet til at være anvendeligt for fagpersonale på institutioner som sygehusene og hospitaler. Smartwatches er ikke bare underholdning, men også sundhedsfremmende. Seneste nyhed fra Apples direktør, Tim Cook, er at virksomheden nu har rettet fokus mod at udvikle smarte løsninger til diabetikere. Ifølge Cook, tilstræber man at skabe armbåndsure, som allerede om få år vil kunne måle blodsukkerniveauet hos diabetikere.

Tim Cook afslørede tilbage i 2017, at han på egen krop havde testet en enhed der registrerede hans blodsukkerniveau. Dengang afholdte Cook sig fra at uddybe, hvilken teknologi der var tale om, men det forventes at være et tiltag inden for udviklingen af smartwatches. Efter sigende er intentionen at udvikle en invasiv måde at aflæse blodsukkertal, sådan at diabetikere i fremtiden ikke længere vil behøve at prikke hul i huden.

Omron Smartwatches med blodtryksmåler

Du tænker sikkert, ”hvem eller hvad er Omron?” Der er de færreste som er bekendte med det Kyoto-baserede forehavende. Men dem som er bekendte med dette navn vil vide, at Omron er en virksomhed der udvikler tilbehør til fitness- og sundhedsindustrien. Omron blev i december 2018 de første i verden til at introducere et smartwatch der kan foretage blodtryksmålinger. Ifølge Ranndy Kellog, direktør og CEO for virksomheden, viser undersøgelser at regelmæssig selvovervågning kan reducere chancen for slagtilfælde med op til 20%. Resultater der med al tydelighed understreger, at Omrons produktudvikling ikke bare er fantastisk, men også nødvendig. Omron bruger oscillometriske målinger fra en manchet i de digitale ures rem til at udføre målingerne, og produktet er blevet anerkendt af den amerikanske sundhedsmyndighed FDA (Food and Drug Administration).

Et smartwatch der kan forbedre dit helbred

Vores blodtryk er i konstant forandring i løbet af dagen og påvirkes blandt andet af kost og søvnvaner, fysiske udfoldelser osv. Faktisk er der ikke det, som ikke udøver indflydelse på kroppens helbred. Forandringerne af kroppens blodtryk er som ofte ganske ufarlige, men der kan være undtagelser. Gennem et fremtidigt smartwatch med blodtryksmåler vil du have mulighed for at måle dit helbreds udvikling. og modtage vigtige beskeder med det samme om hjerterytme, puls og meget andet. Det åbenlyse smarte ved denne teknologi er at et smartwatch sidder rundt om håndleddet.

Smartwatch blodtryksmåler øger trygheden 

Det vil sige, at du i teorien vil kunne fortsætte en hvilken som helst aktivitet imens, at du fortager målinger. Vil du forbedre helbredet? Forebygge mulige sundhedsskader? I det moderne samfund fylder helbred og kropsbevidsthed stadigvæk mere og mere. En udvikling vi bør bifalde indenfor de områder, hvor at det kommer os til gode. Der er ingen tvivl om, at smartwatches med blodtryksmåler vil kunne blive en funktion som skaber større tryghed for mange og på sigt kan redde liv.

Følg med i udviklingen af smartwatches og tag stilling til, hvor smarte du mener at de digitale ure er. Husk at beskytte dit smartwatch med et Apple watch skærmbeskyttelse, og se vores side for flere interessante blogindlæg. Alle sammen om emner du brænder for. Vi sørger for at opdatere dig om tiltag i elektronikbranchen og markedets smarteste produkter indenfor mobiltelefoni, tablets, smartwatches og meget andet!

Smartwatches med blodtryksmåler er næsten uundgåelige i dag, da det er oplagt at Smartwatches med blodtryksmåler er integreret i selve smartwatched i dag, da det er placeret omkring håndledet, hvor det er nemt at måle sin puls.

Smartwatches med blodtryksmåler er i mange tilfælde det afgørende, når man vælger et smatwatch, da man egentligt blot køber et ur med blodtryksmåler. Her følger der naturligvis også en række funktioner med, som et smartwatch skal skulle kunne.

Læs også: Valg af smartwatch – Læs her før du køber

Her finder du et udvalg af vores andre relaterede produkter:

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse