Telefonens udvikling

Telefonens udvikling

Telefonens udvikling fra 1959-2018

Verdens første mobiltelefon udkom i 1956 fra svenske Ericsson. Det var en MTA-model i 40 kilo-klassen, der kunne ringe, bare kun til andre med samme mobil.

Dem var der eftersigende 119 personer af i Sverige. Selvom man kunne stille spørgsmålstegn ved mobilens ”mobilitetsgrad”, så blev det først og fremmest anerkendt som det, da det var den første af sin slags som var uafhængig af en manual operatør.

Telefonens Udvikling
Telefonens Udvikling

Det faktum, at mobilens vægt var så står gjorde selvfølgelig telefonen meget uhandy, hvorfor udviklingen sidenhen også kom til at omhandle ambitionen om at producere en mindre mobiltelefon. Det blev der rådet bod på i 1973, hvor Motorola udviklede verdens første håndholdte mobiltelefon.

Det unikke ved Motorolas version var at mobiltelefonens antenne var placeret på enheden selv. Desuden formåede modellen at holde strøm i op til en time. Der gik et lille årti fra Motorolas banebrydende udvikling til at forbrugerne kunne få glæde af enheden.

Først i 1983 kom mobiltelefonen i salg, og det blev til den nette sum af 50.000 kr. pr. styk. Efterfølgende kom Nokia på banen med en model som bedre evnede at holde strøm, dog var denne variant ikke af håndholdt karakter.

Den første rigtige mobiltelefon

I 1989 udviklede Motorola modellen MicroTAC. Nu var vægten blot 350 gram og batteriproblemet blevet løst. Mobiltelefonen blev ikonisk, fordi den levede op til alle parametre for en mobiltelefon.

Telefonens Udvikling
Telefonens Udvikling

Du kunne nu ringe til flere lande, og så var det i øvrigt verdens første klaptelefon. Da vi nærmede os årtusindeskiftet havde en ny markedsspiller imidlertid meldt sin ankomst. Finske Nokia blev de første som introducerede mobilbranchen for SMS’er.

Denne innovative skrive-feature fik på ingen tid selskabet til at sætte sig på markedet og salget af den pågældende mobiltelefon til at eksplodere! Nokia konsoliderede sin dominans, da de i 1998 udgav tre versioner, som mange danskere sikkert vil kunne erindre. Det drejede sig om mobiltelefonerne 3210, 3310 og 3510.

Mobiltelefoner anno 2018

I dag benytter mange begrebet smartphone om vores mobiltelefoner. Det skyldes, at Apple sent i 00’erne trådte ind på markedet. Fra tidligere at have været vant til at navigere rundt på ens mobiltelefon via taster, introducerede Apple en ny mulighed med touchskærm.

Overgangen fra mobiltelefon til smartphone, forekom altså blandt idet at det fysiske tastatur blev byttet ud med en interaktiv skærm. Psst, vi kalder ofte selv smartphones for mobiltelefoner, for det er de nu altså også stadigvæk. Smartphones har i dag opnået en kæmpemæssig betydning for den enkeltes hverdag og liv.

Vi tager den med os overalt og mange bruger flere timer i selskab med telefonen – hver eneste dag! I modsætning til tidligere er udfordringen nu paradoksalt nok, at skabe robuste smartphones.

For selvom vi hvert år beriges med raffineret og innovativ teknologi, så ændrer det ikke på at alle smartphones skal behandles nænsomt.

For endnu er størstedelen stadig ekstrem udsatte overfor skræmmer, ligesom at også batteriets holdbarhed ofte kritiseres på de nye modeller.

skærmbeskyttelse til telefonen

Skærmbeskyttelse som Skærmbeskyttelse er blevet en nødvendighed for alle smartphone-ejere.

En undersøgelse fra Yougov viser, at 955.000 smartphones siden 2008 er gået i stykker herhjemme. Nu hvor flere og flere producenter også designer deres telefoner med glas på telefonens bagside (ofte som et led i at muliggøre trådløs opladning) vil det tal blot øge, hvorfor reparationer af smartphones da også er blevet en stor industri i sig selv.

I Danmark beskytter mange deres telefoner med Mobilcovers og skærmbeskyttelse. Det gør de for at undgå skader, som ridser og ødelagte skærme. For desværre koster reparationer ofte flere tusinde kroner, og det er problematisk når der ikke skal mere til end et øjebliks uopmærksomhed før din telefon er totalskadet.

skærmbeskyttelse er den ultimative beskyttelse af ens smartphone og den bedste løsning, hvis du ønsker at forøge din smartphones holdbarhed og levetid. skærmbeskyttelse lader dig i langt større grad udfolde dig, fordi en beskyttet et lighedstegn til øget frihed og tryghed.

Du kan nu tage din mobil med dig alle vegne med skærmbeskyttelse, eksempelvis på byggepladsen eller andre steder, hvor du normalvis ellers skulle være ekstra forsigtig. skærmbeskyttelse er hærdet glas, transparent og bevarer din telefons touch funktioner. Du vil med andre ord ikke engang bemærke det!

Holdbart skærmbeskyttelse

Din smartphone er i de bedste hænder med skærmbeskyttelse fra os. Vi har testet alle produkter for at være sikre på at de lever op til vores krav. Det er foregået igennem egne test og professionelle testere af beskyttelse til telefoner. Vores vision er, at du skal sikres bedst muligt og det sker kun igennem den bedste beskyttelse. Vi har forhandlet kvalitets tilbehør til din mobil siden 2014, alt sammen til markedets bedste priser – du får ikke en bedre service end hos os.

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse