TPU Cover: Gå ikke på kompromis med din telefons design

Pas på din smartphone med et smart gennemsigtigt cover

Når man investerer i en smartphone, vil der altid være en stor risiko for, at man kommer til at ødelægge den på den ene eller anden måde. Det kan være, at man kommer til at tabe den ved et uheld. Dette kan ofte være nok til, at man ender med en fuldstændig ubrugelig smartphone. Dog kan vi her være dig behjælpelig i forhold til at bekæmpe dette problem. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af gennemsigtige covers i høj kvalitet, der med garanti vil kunne beskytte din smartphone. Se vores store udvalg af gennemsigtigt TPU covers til alle de kendte mobilmærker,

TPU covers for den ultimative beskyttelse

Alle vores TPU covers er udviklet med fokus på en fantastisk stødabsorbering i coverets fire hjørner. Det er typisk hjørnerne i et mobilcover der tager slaget når du taber din telefon. Derfor med den forøgede stødabsorbering i vores TPU covers, vil din telefon være maksimalt beskyttet. 

Hvis du ønsker den ultimative beskyttelse til din telefon – Så skal du kombinere et TPU cover med et full-screen Skærmbeskyttelse. Vores skærmbeskyttelse og mobilcovers er 100% kompatible, så du har derfor mulighed for både at benytte et full-screen PasnerGlas med et TPU mobilcover. Med denne kombination vil din telefon være så godt beskyttet som muligt, samtidig med at den bibeholder sit flotte design. 

Med fokus på at levere den bedst mulige beskyttelse på markedet, vil du med et skærmbeskyttelse og TPU cover kunne skabe de absolut bedste forudsætninger for at din telefon kommer igennem hverdagen uden brugsskader og ridser fra diverse slag og tab der kan forekomme.

Her kan du se et udvalg af vores mest populære produkter