TPU Cover: Går ikke på kompromis med din telefons design

Pas på din smartphone med et smart gennemsigtigt cover

Når man investerer i en smartphone, vil der altid være en stor risiko for, at man kommer til at ødelægge den på den ene eller anden måde. Det kan være, at man kommer til at tabe den ved et uheld. Dette kan ofte være nok til, at man ender med en fuldstændig ubrugelig smartphone. Dog kan vi her hos PanzerScreen.dk være dig behjælpelig i forhold til at bekæmpe dette problem. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af gennemsigtige covers i høj kvalitet, der med garanti vil kunne beskytte din smartphone. Se vores store udvalg af gennemsigtigt TPU covers til alle de kendte mobilmærker,

Et bredt udvalg af gennemsigtige TPU covers til alle typer smartphones

Der er rigtig mange mennesker, der nægter at iføre deres nye og dyre smartphone et cover. De mener for det første, at det ser klodset ud og derfor ikke klæder deres smartphone. For det andet hører vi tit argumentet om, at de ikke vil gemme deres telefon, når nu de har betalt så mange ekstra penge for at få netop det mærke, de har valgt. Vi forstår vores kunder – vi har det trods alt på samme måde. Derfor har vi før grundlæggelsen af PanzerScreen.dk længe gjort os overvejelser om, hvordan man leverer beskyttelse uden at gå på kompromis med vores design. Det er lykkedes os. Mange tror stadig ikke at design og beskyttelse kan gå hånd i hånd. Men med vores udvalg af gennemsigtige covers er det blevet muligt. Vores gennemsigtige covers vil alle fremstå usynlige og bibeholde din telefons unikke og flotte design. På trods af dette enkle og stilrene design vil vores covers dog stadig kunne skåne din smartphone for et utal af skader, skrammer og ridser.

Gennemsigtige TPU covers
Samsung Mobilcover1

Slidstærke covers i et stilrent og enkelt design

Alle vores gennemsigtige covers er nøje designet efter din model. Det betyder, at du kan være sikker på, at du kan benytte dig af alle telefonens funktioner – også med et cover på. Der er således udskåret til både knapper og udgange.

Med et produkt fra PanzerScreen.dk er du garanteret et produkt, der er slidstærkt og fleksibelt. Herudover får du ved køb af et gennemsigtig cover hos os et produkt, der formår at bibeholde din smartphones stilrene look. Samtidig er du med et slidstærkt cover fra PanzerScreen med til at forlænge din telefons levetid markant. Ved køb af et cover har du gjort alt, hvad du kan for at passe på din nye og dyre smartphone.

TPU covers for den ultimative beskyttelse

Alle vores TPU covers er udviklet med fokus på en fantastisk stødabsorbering i coverets fire hjørner. Det er typisk hjørnerne i et mobilcover der tager slaget når du taber din telefon. Derfor med den forøgede stødabsorbering i vores TPU covers, vil din telefon være maksimalt beskyttet. 

Hvis du ønsker den ultimative beskyttelse til din telefon – Så skal du kombinere et TPU cover med et full-screen PanserGlas. Vores PanserGlas og mobilcovers er 100% kompatible, så du har derfor mulighed for både at benytte et full-screen PasnerGlas med et TPU mobilcover. Med denne kombination vil din telefon være så godt beskyttet som muligt, samtidig med at den bibeholder sit flotte design. 

Med fokus på at levere den bedst mulige beskyttelse på markedet, vil du med et PanserGlas og TPU cover kunne skabe de absolut bedste forudsætninger for at din telefon kommer igennem hverdagen uden brugsskader og ridser fra diverse slag og tab der kan forekomme. 

MIN SIDE

Brugerprofil
Købshistorik
Bestillinger

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser
Persondatapolitik

BETALING VIA EAN?
- Ring til 71 74 76 10

KUNDESERVICE (Telefon)
 
Mandag-Fredag: 08:30 - 10:00 & 13:00 - 14.30
Lørdag, søndag & helligdage: Lukket
 
TELEFON: 71 74 76 10
E-MAIL: KUNDESERVICE @ PANZERSCREEN.DK
(VI BESVARER ALLE HENVENDELSER INDENFOR 5 HVERDAGE!)
 
Ikon_CO2_neutralt_website_Dansk

ÅBNINGSTIDER FOR AFHENTNING AF VARER

Se åbningstider og adresser for Pick-up i Aalborg, klik her.

KONTAKT

PanzerScreen ApS
Indkildevej 4C
9210 Aalborg
Danmark
CVR: 34 69 53 26

PanzerScreen Emærket
Trustpilot panzerscreen 1
VIABILL PANZERSCREEN
MOBILEPAY PANZERSCREEN
PanzerScreen logo V2.0

LEVERING

DAO PANZERSCREEN
PANZERSCREEN GLS
PanzerScreen kortlogoer