Trådløs oplader

Trådløs oplader – På denne side kan du finde trådløs opladning til både Android og iPhone er blevet mere og mere velkendt over de seneste år. Over de sidste par år har de trådløse opladere fundet vejen ind på det danske marked. Det kan vi godt forstå. Der er en række fordele ved at bruge de trådløse opladere.

Kabelløs opladning på farten

En af de største fordele ved disse er, at du ikke behøves bruge et kabel i din enhed hver gang du ønsker at oplade. Dette gælder f.eks. enten din Smartphone eller tablet. Siden du ikke behøves forbinde din enhed med et kabel, skal du ikke tænke over at have et irriterende kabel hængende. Du skal heller ikke tænke over, om du har et cover, der dækker for indgangen til den normale opladning med kabel.

baseus trådløs bil oplader gravity sort

Trådløs oplader: nemt og bekvemmeligt

Endnu et af kvalitetsaspekterne ved en trådløs oplader er, at den kan benyttes til dine mange forskellige enheder. Du skal ikke længere tænke over, hvilken oplader der hører til hvilken enhed, hvis du investerer i en trådløs oplader. Med en sådan oplader kan du få opladet dine mange elektroniske enheder ét sted. Du kan holde overblikket og derved opleve friheden ved ikke at være begrænset af et kabel fra din enhed og til din oplader.

Dog skal du være opmærksom på, at en denne type oplader ikke kan yde ligeså høj effekt som en oplader via kabel. Derfor er det også meget vigtigt, at du investerer i en af de trådløse opladere på markedet med høj ydeevne. Med en trådløs oplader har du bl.a. mulighed for at oplade din digitale enhed i bilen. Slip for at have diverse kabler hængende. På den måde bliver du ikke forstyrret af ledningerne. Samtidig har din enhed masser af strøm, når du skal bruge den. Dette er især effektivt hvis du bruger din mobil som GPS.

red tower sun glasses mobile charging with power bank over wooden table on blur beach sand and blue sky background

Trådløs mobiloplader til forskellige mærker

Alle med en smartphone er afhængige af at kunne oplade den. Hvis du vil være sikker på en effektiv og pålidelig opladning hver gang, uanset hvor du er, så er en trådløs mobiloplader det rigtige valg for dig. Det er nemlig ofte opladernes ledninger og kabler, der er det svage led, og som fører til flest irriterende og ærgerlige situationer. Ledninger bliver automatisk slidt over tiden, og derfor vil opladere med kabler ofte gå i stykker over tid. En trådløs mobiloplader er en smule dyrere end de almindelige, men til gengæld får du også en holdbar oplader, som du kan stole på. Samtidig får du også de mange fordele ved en mere effektiv og fleksibel opladning – uanset hvor du befinder dig.

Vi tør godt sige, at trådløs opladning er fremtiden. Hvis du har en nyere telefon, kan du allerede nu anskaffe dig en trådløs mobiloplader og tage hul på morgendagens luksus allerede i dag. Så længe du har en nyere Android-telefon eller iPhone, kan du nyde godt af de mange fordele med en trådløs oplader.

I denne artikel kan du læse om hvordan trådløs opladning egentlig virker.

Trådløs opladning til forskellige telefoner

Vi har et stort udvalg af opladere uden kabler og ledninger. Det gør det nemt og bekvemmeligt at lade din telefon op, uanset hvor du befinder dig. Samtidig gør vores store udvalg, at du kan finde en god trådløs oplader, der matcher netop dine behov. Eksempelvis kan du hos os finde opladere til både iPhone og Android.

Har du en nyere model som fx iPhone X eller en Samsung Galaxy S7, kan din telefon oplades uden ledninger og kabler. Derfor kan du gøre din hverdag nemmere ved at finde din nye trådløse oplader hos os. Vi har desuden et udvalg af trådløse billadere. Det sikrer, at du kan oplade din telefon på farten, mens du stadig bruger telefonen – fx til opkald eller til at vise vej. Vores udvalg af trådløse opladere er på den vis både bredt og alsidigt, og det sikrer, at du altid kan finde netop det produkt, som matcher dine behov og din telefon. Hvis du drømmer om et liv fri for irriterende ledninger og kabler, så køb en trådløs oplader hos os.

Mange har en oplader i bilen, fordi det er smart at oplade telefonen, mens man alligevel er på farten. Men også her kan ledningerne nemt blive en irritation og en begrænsning. Derfor er det godt at vide, at du også kan få en trådløs oplader til iPhone til bilen. På den måde behøver du aldrig frygte, at din telefon løber tør for strøm og ikke kan bruges.

anton murygin unsplash

Qi trådløs oplader

Med en Qi trådløs oplader kan du for evigt sige farvel til opladning med kabler og ledninger. En Qi oplader kan nemlig oplade din telefon helt trådløst, så du får ekstra frihed, mens du fylder strøm på din smartphone. Er du en af dem, der er træt af, at din oplader altid går i stykker, eller du glemmer kablerne forskellige steder, så er en Qi trådløs oplader det helt rigtige valg for dig. Det kræver blot, at du har en nyere telefon, enten en iPhone eller en Android-telefon. Er du i tvivl, kan du finde information om netop din telefon og trådløs opladning på nettet. Men kan din telefon oplades trådløst, er købet af en ny trådløs oplader uden tvivl noget, som du vil takke dig selv for mange gange i fremtiden.

Prøv vores Trådøs Oplader til bil

Dette er en helt fantastisk trådløs oplader, som sammensætter en traditionel mobilholder med trådløs teknologi til ladning. Du får stabilitet under kørslen og trådløs opladning imens. Slut med det trælse ladekabel, og du kan også bruge bruge denne lader med dit cover på telefonen. De moderne trådløse ladere kan sagtens lade gennem mobilcovers. Derfor giver det mange nye muligheder. Denne lader giver dig en kraftfuld ladning på 10W med Quick Charger.

Den er kompatibel med telefoner, der understøtter Qi opladning, så dette er vigtigt at tjekke inden. Tjek om din telefon nu også understøtter trådløs opladning. Monter din lader på gitteret i din bil og lad den beskyttende silikone i polykarbonatet stabilisere din telefon under ujævn kørsel. Denne trådløse oplader kommer i et flot design. Dette vil derfor ikke kompromitterer din bils interiør. Med sine rolige sorte og grå nuancer med let mønster vil den komplimentere langt de fleste biler. Opnå en fantastisk hurtig opladning på de længere turer med trådløs opladning. Når du er færdig tager du den blot fra gitteret og pakker den ned i f.eks. handskerummet.

Hoco trådløs oplader kommer I et innovativt og flot design med en fusion af sort og blå i klassisk Hoco brand. Dette er en essentiel smartphone oplader, der passer til alle enheder, der understøtter trådløs opladning. Placer blot telefonen henover overfladen på laden heden, og din ladning påbegynder. Du får en hurtig og smart opladning, så du hurtigt kan komme videre på farten. Denne elegante oplader er på 10W, og kommer til at spare dig en masse besvær med ledninger fremadrettet.

Dette er et meget flot og funktionel Bluetooth højttaler fra Baseus kaldet E50. Deres sans for den stilrene type hardware er betagende og simpelt på et og samme tid. Fremtiden er trådløse enheder, og her er Baseus med på moden og på forkant med den kommende efterspørgsel. Baseus E50 Bluetooth gør netop det og tager din lydkvalitet til nye højder, end du hidtil har oplevet. Du får her en super populær højtaler med fremragende lyd og et elegant noir hardwaredesign i stærkt materiale og konstruktion. De skal gerne holde længe, så du kan få glæde af den mange år ud i fremtiden endnu!

Baseus E50 har en sublim Bluetooth forbindelse, hvor du kan afspille fra op til 10 meters afstand med god lydkvalitet. Den kan pares med alle enheder, der understøtter Bluetooth. Innovationen får lige en ekstra tand mere med højtalerens unikke trådløse opladningsfeature. Dette betyder, at du blot skal placere telefonen ovenpå højtaleren, hvorefter den vil begynde at oplade. Nyd derfor din musik i fantastisk dyb kvalitet, imens din telefon oplader. Slip for ledningerne til opladning og få mere frihed!

Med din nye Baseus E50 Højtaler kan du forvente sublim trådløs opladning fra et stykke hardware i flot design, som giver en helt fantastisk lydkvalitet. Du kan forvente Bluetooth og AUX-kompatibilitet med 24W input power og understøttelse af mp3, WAV og WMA. Du får 360 sound og en medfølgende flot æske til højtaleren.

Baseus Whirlwind giver dig en hvirvelstrøm af effektivitet i din opladning med dens smarte design. Dette er en af vores high end opladere indenfor den trådløse teknologi, og den yder super god funktionalitet. Du får en hurtig opladning blot ved at placere din telefon henover overfladen på laderen. Din ladning påbegynder så snart din telefon blot er indenfor rækkevidde af laderens overflade, som vist i beskrivelsen på produktsiden. Vi har ydermere testet produktet, hvorfor du bør se demonstrationen, så du selv får dannet dig et bedre indtryk af laderen.

Baseus Whirlwind oplader giver dig en 5V/9V output med 2000 mAh og et flot rotordesign. Den kommer i en mat sølvfarve med sorte elementer i dens centrum og er kompatibel med alle enheder, der understøtter Qi opladning. Dette er blandt de mere innovative og smarte trådløse opladere på markedet, og du bliver helt sikkert glad for den nu og her samt på sigt.

Endnu en populær trådløs oplader, som kombinerer den trådløse teknologi og telefonholderen i et. Hoco Fast-Charge Trådløs Oplader gør, hvad den skal til punkt og prikke. Den er lynhurtig med sin opladning og fremstår i et utroligt flot og stilrent design. Dette er et ideelt tilbehør til dit set up på kontoret, hvor du som de fleste nok gerne vil undgå flere ledninger. Du får en meget dynamisk og alsidig mobilholder, hvor du kan placere telefonen horisontalt eller vertikalt efter behov.

Den er kompatibel med alle enheder, der understøtter trådløs opladning (Qi). Placer blot din telefon på laderens overflade i holderen, og ladningen påbegyndes. Dette kan også lade sig gøre, selvom du har monteret et mobilcover på telefonen. Som en moderne oplader vil dette ikke have indflydelse på din ladning, så dette skal du ikke tænke på. Du får samlet set en brugervenlig, funktionel og meget effektiv trådløs lader til arbejdet, hjemmet, skolen og mange andre steder. Den er tilmed lille og kompakt, hvorfor du nemt kan have den på dig på fra det ene lokale til det andet.

Baseus Multifunktionel trådløs oplader er som skabt til at indtage sin plads på dit skrivebord som del af dit standard setup. Hvis du har en telefon, der understøtter trådløs opladning, er dette noget, du absolut skal have fat i. Hvis du især bruger din telefon ofte i forbindelse med dit arbejde, er det nødvendigt at have den sat til opladning konstant. Med laderens stående design kan du således også betjene telefonen uden at tage den fra ladning.

Med Baseus Multifunktionel trådløs oplader kan du forvente 2000 mAh med 5V/9V i et dynamisk og stilrent design. Laderens konstruktion er dynamisk, hvilket muliggør en liggende eller stående placering af telefonen under opladning. Dens skridsikre overflade sikre en sikker position for din telefon. Vi har lavet en test af denne lader, som du kan se på produktsiden. Her laver vi en unboxing og tester laderen, så du for et bedre overblik over produktet. Med Baseus laderen kan du sætte turbo på din telefonopladning og få arbejdet imens. En fantastisk flot og funktionelt lader, som understøtter alle enheder med Qi trådløs ladefunktion. Køb den i dag inden kl. 16.00 og modtag den allerede i morgen eller dagen efter det, afhængigt af din bopæl. Vi fører denne fantastiske lader til en meget konkurrencedygtig pris blandt det billigste priser på nettet online herhjemme.