Ultimativ beskyttelse til OnePlus

Som ejer af en OnePlus telefon – Brug OnePlus Beskyttelse

Overvejer du at investere i en OnePlus telefon, eller er du allerede den heldige ejer af supertelefonen OnePlus, så læs med her. OnePlus er en telefon med teknikken i orden, og det er en telefon, der kan anbefales på mange parametre. Du bør derfor beskytte din OnePlus telefon af flere årsager. For det første er du ikke den eneste, der mener, at det ser super uprofessionelt ud med en smadret eller meget ridset telefonskærm. Og for det andet bør du beskytte telefonens fine og følsomme teknik, som befinder sig i telefonens indre. Find OnePlus beskyttelse her allerede i dag.

OnePlus er ikke umiddelbart det, der kategoriseres som en udsat telefon i forhold til mange andre smartphones i samme prisklasse. Men er der først flænger i skærmen, er alle telefoner udsatte og sårbare. Du skal forhindre, at der trænger støv og fugt ned i telefonens teknik. For gør der det, så det kan have store konsekvenser for telefonens funktionalitet og virke i det daglige.

Beskyt din OnePlus telefon med skærmbeskyttelse

Et skærmbeskyttelse er det nyeste indenfor skærmbeskyttelse. Det er en opgradering fra det, der førhen eksisterede, nemlig beskyttelsesfilm til telefonskærme. Et sådan beskyttelsesfilm beskyttede mod ridser. Det gør et skærmbeskyttelse også. Og så i langt højere grad endda. Men det er ikke det eneste, der gør et skærmbeskyttelse til et klogere valg end beskyttelsesfilm, når det gælder skærmbeskyttelse. Et skærmbeskyttelse beskytter også mod stød. 

Skærmbeskyttelseset er fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. De mange lag gør, at dette skærmbeskyttelse er modstandsdygtigt overfor stød. Den stødabsorberende effekt gør, at et umiddelbart usynligt og tyndt skærmbeskyttelse faktisk kan redde din telefon fra at få en smadret skærm ved tab. Derfor er det hurtigt en god idé at få investeret i et OnePlus skærmbeskyttelse.

OnePlus skærmbeskyttelse giver den ultimative beskyttelse

Dette skærmbeskyttelse er derudover udstyret med en meget tynd silikonebelægning, der har flere funktioner. Det er den, der sikrer at der skabes det nødvendige vakuum, så skærmbeskyttelset ikke falder af. Det er også den, der bevirker til at skærmbeskyttelseset automatisk vil klæbe sig til telefonens skærm ved montering. Det er årsagen til, at et skærmbeskyttelse er så supernemt at montere, selv for dem som ikke før har prøvet det. Dette skærmbeskyttelse har i øvrigt en fedtafvisende overflade, der gør, at fedtede fingre ikke vil lave aftryk på skærmen, som generer billedet.

Vores skærmbeskyttelse er udviklet i markedets stærkeste materiale – silicate glass. Du får derfor den absolut bedste beskyttelse til din telefon, som også er udviklet i et flot design der passer 100% til den enkelte telefonmodel. Alle skærmbeskyttelse dækker kant til kant, og du kan derfor næsten ikke bemærke at du har et skærmbeskyttelse monteret på din telefon. 

Få optimal telefonbeskyttelse med et OnePlus cover

Foruden at beskytte din OnePlus telefon med et skærmbeskyttelse, kan du beskytte din telefon yderligere med et cover. Der findes mange forskellige covers til alle slags telefoner, heriblandt OnePlus. Du vil ofte kunne finde covers i alle mulige forskellige motiver med mange detaljer i skørt design. For at beskytte din OnePlus telefon bedst muligt skal du indlysende nok ikke vælge dit cover ud fra det dekorative. Vælg i stedet et cover efter, hvor godt det dækker. Et godt cover skal som minimum dække hele bagsiden og alle forkanter og hjørner på telefonen.

Skærmbeskyttelset

Er du til det enkle design, hvor du stadig fornemmer telefonens elegance, så har vi produktet til dig. Et TPU-cover er fremstillet i et silikonelignende materiale. Det beskytter lige nøjagtigt hele bagsiden og alle hjørner på din OnePlus telefon. Det er fuldkommen gennemsigtigt og fremstår derfor neutralt på din telefon. Det er tyndt og vil derfor ikke virke generende. Derimod har det mange fordele. Det silikonelignende materiale gør nemlig, at du får et bedre greb om den ellers glatte telefon, så du ikke risikere at tabe den ud af hånden. Med TPU-coverets lette og elastiske effekt risikerer du ikke, at coveret efterlader ridser eller andre brugstegn på telefonen. Og det er også denne elastiske effekt, der sikrer, at coveret ikke falder af telefonen, selv når den ligger ukontrolleret i en taske eller lignende. Se vores TPU-Covers her.

Flip cover til OnePlus

Er du indforstået med at din telefonbeskyttelse er synlig på din telefon, kan du optimere beskyttelsen yderligere. Med et Flipcover får du et cover, der i lukket tilstand dækker telefonen fuldkommen. Det betyder, at du uden bekymring kan lægge din telefon i tasken uden at tænke på hvilke andre ting, der ligger deri, selv hvis det er skarpe genstande som f.eks. nøgler. Flipcoveret er i et stilrent og enkelt design. Materialet er læderlignende, og modsat ægte læder, vil det ikke få patina og brugstegn – selv efter mange år. Flipcoveret er designet med plads til kreditkort og andre kort, så du kan kombinere pung og telefon i én installation. Et flipcover er en smart, stilren og ikke mindst meget effektiv beskyttende løsning til dig, der gerne vil passe godt på din OnePlus telefon.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter