Ultimativ guide: Undgå ridser i skærmen

Vi kender det alle sammen. Man har investeret i en ny fin telefon. Den skinner og udstråler ganske enkelt, at den er ny og i bedste stand. Men uanset hvor godt du passer på den, bliver den udsat for situationer, der beskadiger og ridser din telefonskærm. Den ligger i lommen sammen med skarpe genstande. Eller du får den pakket lidt for hurtigt ned i tasken og får ikke tænkt over, hvad der også ligger deri. Undgå ridser i skærmen med den rette beskyttelse til din nye telefon. Den optimale beskyttelse opnår du ved at investere i et PanserGlas og Cover.

Foruden ridser, der opstår i almindelige dagligdags situationer, findes der også de ridser, der opstår ved en særlig uheldig situation. For du kan ikke skåne din telefon for evigt. En eller anden dag vil din telefon falde på gulvet. Om du taber den ud af lommen eller skubber den ud over bordkanten, eller noget helt tredje. Det vil ske for langt de fleste på et eller andet tidspunkt. Og så er der ikke andet at gøre end at håbe på, at skærmen ikke er smadret til ukendelighed. Selv hvis telefonskærmen har overlevet faldet uden flænger, vil der helt sikkert være et par ridser. Og på et splitsekund har din telefon mistet sit glansfulde og nye fine ydre.

Beskyt din telefon mod ridser i skærmen

Der findes metoder, der kan skåne din telefon for ridserne, så du kan bibeholde din telefons nye ydre så længe som muligt. Med et PanserGlas er det slet ikke muligt for skarpe genstande at komme i direkte kontakt med telefonens skærm.

Et PanserGlas er et beskyttelsesglas, du ganske simpelt kan lægge over din telefons skærm. PanserGlasset er designet med en ultratynd silikonebelægning på den ene side. Silikonehinden bevirker til at lave et vakuum, så PanserGlasset for det første automatisk vil klæbe til telefonens skærm under montering, og for det andet ikke kan falde af. Undgå ridser i skærmen med et PanserGlas.

undgå ridser i skærmen

Fordele ved brug af PanserGlas

Et PanserGlas af hærdet glas er den bedste form for skærmbeskyttelse på markedet. Det beskytter både telefonens skærm mod ridser, men har også i sig selv en ridseafvisende effekt. Det betyder altså, at du heller ikke vil opleve ridser på PanserGlasset, selv hvis telefonen kommer i nærheden af skarpe genstande i tasken eller lommen. Derudover er det tempererede og hærdet glas, som PanserGlasset er lavet af, stødabsorberende.

Det skyldes, at det er lavet af glas i flere lag. Det betyder, at du med et PanserGlas faktisk også beskytter din telefon mod stød, der fører til en smadret skærm. Der er alt i alt rigtig mange gode ting at sige om PanserGlas som skærmbeskyttelse mod ridser. Sidst men ikke mindst har PanserGlasset en fedtafvisende overflade, der sikrer, at du ikke generes af fedtede fingeraftryk på skærmen

undgå ridser i skærmen panserglas

PanzerScreen PanserGlas er ikke blot et PanserGlas

Vær opmærksom på de mange forskellige typer af PanserGlas der findes på markedet. Du kan sagtens finde PanserGlas i en prisklasse af 29,- men disse glas er desværre også i en kvalitet efter prisen. Oftest ser vi disse glas være fremstillet i pulverglas der har vist sig ikke at være særlig gode til hverken at fungere some ridseressistent eller stødabsorberende. 

PanzerScreen PanserGlas er udviklet i markedets stærkeste materiale indenfor PanserGlas – Silicate glass. Vores PanserGlas er op til hele 200% stærkere end regulært PanserGlas. Alle vores PanserGlas er perfect fit og dækker derfor kant til kant, selv på telefoner med kurvede kanter. Du får altså ikke nogen irriterende kant, eller steder hvor din telefonskærm ikke er godt beskyttet. Da vores PanserGlas har en full coating får du også en lettere montering og kraftig reduktion af luftbobler, foruden at det vil klæbe ekstra godt til telefonens skærm og dermed sidde super godt fast.