Undgå en smadret skærm

Telefonen ryger på gulvet. Måske har du tabt den ud af lommen. Måske har du ved et uheld skubbet din telefon ud over en bordkant. Eller du har haft hænderne fulde af alt for mange ting, og det eneste, du ikke lige var opmærksom på ikke at tabe, var det allervigtigste. Nemlig din telefon. Vi kender det alle sammen, og det sker for os alle. Indimellem er man uopmærksom og så er uheldet ude. Så er der ikke andet at gøre, end at tage mod til sig, og vende telefonen med så skærmsiden af opad, og håbe på det bedste. Nemlig at skærmen stadig er intakt. Sommetider er du heldig. Men det kan du ikke være hver gang. Nu har du en smadret skærm, og så skal der en ny til. Det kan hurtigt være en dyr affære. Se vores store udvalg af PanserGlas og Covers.

Uanset om du var heldig denne gang og skærmen overlevede faldet, eller om du var så uheldig at skærmen var nødt til at blive erstattet af en ny, så er du sikkert interesseret i at forebygge en smadret skærm. Enten fordi du ved, du ikke er ligeså heldig en anden gang, eller bare fordi du, ved hvor dumme penge det er at bruge for at få lavet en ny skærm, når du ved, at forebyggelsen er meget billigere.

Vælg et beskyttende PanserGlas til din telefon

Med et PanserGlas får du den mest optimale skærmbeskyttelse, der i øvrigt ikke kan ses på telefonen. I hvert fald ikke med det blotte øje. Et PanserGlas er et lille ekstra lag glas, der blot påsættes på telefonen og fungerer som en ekstra beskyttelse mod både ridser og stød, der fører til en smadret skærm. PanserGlas har foruden selve glasset, der udgør den robuste del af beskyttelsen, en tynd silikonebelægning, der er med til at give dig den bedste oplevelse. Silikonebelægningen befinder sig på den ene side, nemlig den side, der skal vende ind mod telefonens skærm. Den bevirker dels til at skabe det vakuum, der sikrer, at PanserGlasset sidder super godt fast, og dels til, at PanserGlasset automatisk vil klæbe korrekt til telefonskærmen.

smadret skærm

Beskyttelsesglasset funktionalitet – Undgå smadrede skærme

Der findes PanserGlas i mange forskellige kvalitetsniveauer og mange forskellige prisklasser. De har dog alle det til fælles, at de er meget billigere end reparationen af en smadret telefonskærm. De billigere PanserGlas der er at finde på markedet er oftest fremstillet i en ringe kvalitet og i materialet som hedder pulverglas. 

Denne type PanserGlas kan anses som værende en falsk tryghed på din telefonskærm, da der ikke er en særlig god hvis overhovedet nogen stødabsorbering i disse glas. Ved slag og tab, kan det derfor resulterer i, at ikke kun PanserGlasset går i stykker, men også din telefonskærm. 

Hvad gør vores PanserGlas bedre end andre på markedet? Alle vores PanserGlas er udviklet i silicate glass og er op til 200% stærkere end regulært PanserGlas. De passer 100% til den enkelte telefonmodel og dækker kant til kant. Selv på telefoner med kurvede kanter vil PanzerScreen PanserGlas dække 100%. Du vil få den ultimative beskyttelse til din telefon i et lækkert design. Udover disse vigtige faktorer har vi som noget unikt også mobilcovers der er 100% kompatible med vores full-screen PanserGlas. Du kan derfor får den maksimale sikkerhed til din telefon fra samme sted. 

smadret skærm panserglas

PanzerScreen for den BEDSTE kvalitet til din telefon

Hos PanzerScreen.dk konkurrerer vi både på pris og kvalitet. Vi forhandler kun PanserGlas i tempereret hærdet glas, det er i den bedste kvalitet. PanserGlasset beskytter naturligvis mod ridser, da skarpe genstande ikke får mulighed for direkte kontakt med telefonens skærm. Derudover har PanserGlasset i sig selv en ridseafvisende overflade, der gør, at selv ikke PanserGlasset kan få en ridset overflade. Derudover er det fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. Det bevirker til at PanserGlasset har en stødabsorberende effekt, der optager en del af stødet ved tab af telefonen. Det betyder, at skærmen har langt mindre risiko for at smadre, når uheldet er ude. Og så har vi hos PanzerScreen.dk de billigste PanserGlas på markedet.