Gratis Fragt fra 299 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 & modtag pakken dagen efter!

Undgå en smadret skærm

Vælg et beskyttende skærmbeskyttelse til din telefon

Med et skærmbeskyttelse får du den mest optimale skærmbeskyttelse, der i øvrigt ikke kan ses på telefonen. I hvert fald ikke med det blotte øje. Et skærmbeskyttelse er et lille ekstra lag glas, der blot påsættes på telefonen og fungerer som en ekstra beskyttelse mod både ridser og stød, der fører til en smadret skærm. skærmbeskyttelse har foruden selve glasset, der udgør den robuste del af beskyttelsen, en tynd silikonebelægning, der er med til at give dig den bedste oplevelse.

Om silikonebelægningen der forebygger smadrede skærme

Silikonebelægningen befinder sig på den ene side, nemlig den side, der skal vende ind mod telefonens skærm. Den bevirker dels til at skabe det vakuum, der sikrer, at skærmbeskyttelseset sidder super godt fast, og dels til, at skærmbeskyttelseset automatisk vil klæbe korrekt til telefonskærmen.

PanzerScreen for den BEDSTE kvalitet til din telefon

Hos PanzerScreen.dk konkurrerer vi både på pris og kvalitet. Vi forhandler kun skærmbeskyttelse i tempereret hærdet glas, det er i den bedste kvalitet. skærmbeskyttelseset beskytter naturligvis mod ridser, da skarpe genstande ikke får mulighed for direkte kontakt med telefonens skærm. Derudover har skærmbeskyttelseset i sig selv en ridseafvisende overflade, der gør, at selv ikke skærmbeskyttelseset kan få en ridset overflade.

Hærdet overflade

Derudover er det fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. Det bevirker at dette skærmbeskyttelse har en stødabsorberende effekt, der optager en del af stødet ved tab af telefonen. Det betyder, at skærmen har langt mindre risiko for at smadre, når uheldet er ude. Og så har vi hos PanzerScreen.dk de billigste skærmbeskyttelse på markedet.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 299 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

E-mærket webshop

Hos os handler du sikkert!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}