Verdens måske bedste Skærmbeskyttelse

Verdens måske bedste skærmbeskyttelse

Vil du passe bedst muligt på din telefon? Den ultimative beskyttelse af din skærms ve og vel foregår med skærmbeskyttelse!

Selvom vi alle forsøger at behandle elektronik efter bedste evne, så er muligheden for at uheld kan opstå desværre altid til stede. Vil du gerne slippe for ængsteligt at skulle tage sigte af din skærms tilstand efter ethvert lille tab? Så læs med her.

Hvad er et skærmbeskyttelse?

Rigtig mange danskere har allerede indset værdien af at lægge et kvalitets skærmbeskyttelse på deres smartphone. Et skærmbeskyttelse sikrer din telefon mod at blive knust og at få ridser – i modsætning til et beskyttelsesfilter, da det i større grad dækker mod ridser og skrammer.

At ville beskytte sin telefon er en moden og langsigtet beslutning, der på alle tænkelige parametre er en rigtig god investering. Skriver man ”beskyttelsesglas” på nettet, så vil der dukke et stort udvalg op af forskellige varianter. Derfor ved vi også godt, at det kan være svært at finde rundt i hvad der egentlig er den bedste løsning for dig i din situation.

Vi tester vores produkter, for at kunne tage stilling til, om produktet lever op til vores krav.

skærmbeskyttelse har en hel speciel hærdelsesproces, hvor hvert enkelt glas bliver taget hensynsfuldt om i håndteringen af produktets fabrikation. Forløbet er med til at sørge for, at du får et beskyttelsesglas, som ikke blot tager vare om din skærm, men for eksempel også er ualmindelig tyndt.

For dig som bruger har det den betydning, at din skærm ingen gener lider af at blive tilført skærmbeskyttelse og at du dårligt nok vil bemærke dets tilstedeværelse.

Specialfremstillet skærmbeskyttelse

Enhver skærmbeskyttelse er naturligvis specielfremstillet til lige nøjagtig din smartphone eller tablet mode. Det vil sige, at skærmbeskyttelseset kommer til at sidde perfekt på skærmen og bevare telefonens trykfølsomhed.

I tilfælde af at din telefon skal til reparation og et værksted har brug for at tage dit skærmbeskyttelse for at kunne åbne din mobiltelefon op, så efterlader dit skærmbeskyttelse heller ingen limrester eller andre synlige tegn. Overordnet set kommer din brugeroplevelse med andre ord til at være den samme som tidligere, blot med exceptionel beskyttelse.

Montering af skærmbeskyttelse

Dit skærmbeskyttelse er super nemt at montere! Ja, du hørte rigtigt! Det eneste du skal gøre er, at vaske og afspritte dine hænder. Bruge skærmbeskyttelse-kittets medfølgende vaskeklud og derefter mikrofiberklud til at udrydde al snavs og skidt, samt tørre skærmen igen.

Herefter pakker du forsigtigt selve skærmbeskyttelseset ud – undgå at sæt dine fingre på glasset under påføring!

Hvis du på trods af dit ihærdige forsøg ikke undgik at få luftbobler, så er et lille trick at bruge sit kreditkort til at langsomt at køre henover glasset. Sidder dit skærmbeskyttelse som det skal? Så kan du roligt trykke på skærmen. Først når du presser skærmen med fingrene begynder selve hærdningsprocessen og den effektive lim at klæbe for alvor.

Er du i tvivl om monteringen af skærmbeskyttelse har vi en monteringsguide til dette, og er du usikker på din montering, kan du som noget helt unikt, købe en skærmbeskyttelse forsikring hos os.

Et stærkt skærmbeskyttelse hjælper på sikkerheden og pengepungen

Skærmbeskyttelse er for mange mobilbrugere en lifesaver i hverdagen. For selvom de fleste forsøger at passe på deres elektroniske udstyr efter bedste evne, så er det de færreste der kan se sig fri fra at have tabt sin mobil fra tid til anden. Hvis du ikke har nogle erfaringer med skærmbeskyttelse og på nuværende tidspunkt og endnu er lidt skeptisk overfor konceptet, så tænke over hvad en skærmreparation koster.

En skærm reparation vil hurtigt kunne løbe op i flere tusinde kroner og samtidig forsat stille dig sårbar overfor fremtidige uheld igen. Alle skærmbeskyttelse er transparent, hvilket er en fordel i forhold til mobilcovers hvis ikke du ønsker at bryde din mobiltelefons karakteristiske design.

Smartphones og tablets er kompetente indenfor en lang række områder, men vi må også bare erkende, at når det kommer til beskyttelse, så er de fleste elektroniske produkter endnu meget skrøbelige.

Derfor tilbyder vi verdens måske bedste skærmbeskyttelse

Vi har siden 2014 forhandlet skærmbeskyttelse vi er stolte af. Vi ønsker igennem vores produkter at facilitere dit og din mobils bedste. Vi følger intenst mobilmarkedet og holder os hele tiden up-to-date med alt hvad der rører sig.

Kun på den måde sikrer vi os forsat, at være i stand til at yde en professionel service inden for salg og rådgivning. Vores mission er at udbrede beskyttelsen for vores elskede elektronik, og at blive hele Danmarks foretrukne leverandør af skærmbeskyttelse.

Du får markedets Skærmbeskyttelse hos os. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Giv din smartphone lidt ekstra kærlighed, og oplev fornyet tryghed så vel som frihed. Invester i verdens bedste skærmbeskyttelse – skærmbeskyttelse fra os.

Vi er specialister inden for den bedste type af skærmbeskyttelse og har igennem flere år arbejdet med at kunne tilbyde vores kunder den bedste skærmbeskyttelse. Vi ved at måden man vurderer skærmbeskyttelse på er ved helhedsoplevelsen herunder monteringen af verdens måske bedste skærmbeskyttelse. Så vi nu kan tilbyde verdens måske bedste skærmbeskyttelse.

Læs også: Telefonens udvikling

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

Fjern Luftbobler Under Skærmbeskyttelse