Apple Watch serie 4 – Disse vilde features kender du ikke

Apple Watch serie 4 – Disse vilde features kender du ikke

I efteråret udkom Apple Watch Series 4. Den nye model er en redesignet udgave af som indeholder både større og mindre ændringer samt nye feature, som du måske – måske ikke allerede kender til. Lige meget hvad, er det en god idé at passe på sit nye og ikke mindste dyre Apple Watch med et Apple Watch skærmbeskyttelse. Så kan du benytte dit nye flotte ur, uden uroen om en ødelagt skærm.

Apple Watch serie 4 – Designet

Serien Apple Watch er en række populære ure. Salgstal viser, at det er verdens med afstand mest solgte ur. Denne kendsgerning har dog ikke afholdt Apple fra at ændre markant på designet. Det er de dog heldigvis sluppet rigtig godt fra! Det nye Apple Watch Series er blevet mere rundt.

En ændring som har fået uret til at bevæge sig skridt nærmere mod armbåndsure som vi traditionelt kender.  Designet bevæger sig længere væk fra det stereotypiske computer udseende. Fysisk er uret desuden blevet større, og du kan vælge Series 4-versionen i to modeller. Enten 38 og 42 mm eller 40 og 44 mm. Dertil kan du få sublim beskyttelse til alle modellerne med et Apple Watch skærmbeskyttelse.

Som et frisk pust har Apple valgt at forny urets krone, der nu indeholder haptisk feedback og er blevet mere trykfølsom. Desuden er bagsiden af uret er også blevet ændret og består nu keramisk materiale og safir. Et initiativ der blandt andet forbedrer urets trådløse opladning.

Apple Watch serie 4 – Skærmen

På efterårets lancering blev det oplyst, at skærmen er 30 % større og kommer i endnu bedre kvalitet end tidligere. Med en større skærm, er det blevet endnu vigtigere, at få den bedste beskyttelse på markedet, med et Apple Watch skærmbeskyttelse.

En udvidelse som øger brugbarheden af mere detaljerige urskriver og synliggør de mange oplysninger du modtager fra f.eks. vejr og kalender-widgets. Antallet af valgmuligheder blandt urskiver er i øvrigt også blevet større.

Et af kritikpunkterne i forhold til tidligere smartphones har omhandlet Apples audio. Lydniveauet har simpelthen været for lavt.

Det er der i denne udgave blevet rettet op på, og du har nu mulighed for at høre helt op til 50 % højere lyd. En forbedring der særlig er imødekommet blandt brugere, som bruger uret til almindelige opkald og apps som FaceTime.

Vidste du, at musikbiblioteket indeholder mere 50 millioner numre og episoder at vælge imellem fra Apple Music og Apple Podcast?

Apple Watch serie 4 – Kan være en life saver

Ønsker du at blive sundere? Nogle af urets mest opsigtsvækkende features findes indenfor sundhedsområdet.

Som noget helt nyt indenfor smartwatch universet får du med Apple Watch Series 4 en enhed, som er i stand til at lave elektrokardiogrammer. Elektrokardiogrammer registrerer elektriske impulser og foretages for at få indsigt i om der er spændingsforskelle i hjertet.

Den amerikanske sundhedsmyndighed FDA (Food and Drug Administration) har godkendt funktionen og endda klassificeret denne som ”de novo”, hvilket betegner medicinsk udstyr.

Hvis du er sportsudøver eller motionist betyder det, at du kan teste dit krops reaktionsevne på fysiske udfoldelser, ligesom du kan holde øje med mulige faresignaler og forebygge blandt andet dårligt blodomløb og hjerte-kar-sygdomme. Sørg for dit flotte ur med denne unikke feature er godt beskyttet med et Apple Watch skærmbeskyttelse.

En anden nævneværdig nyhed er at dit Apple Watch er udstyret med funktionen faldregistrering. Denne feature anvender balance-censorer, som er udviklet til at registrere om du er faldet og i alvorlige tilfælde kunne ringe op til alarmcentralen. Desværre er EKG-funktionen endnu ikke er aktiveret i Danmark, idet at de nødvendige tilladelser ikke er i hus, hvorfor den også vil lande i en opdatering så snart denne del er på plads.

Apple Watch serie 4 – Features du måske ikke kendte til

For træningsinteresserede er Apple Watch Series 4 det perfekte redskab til at forbedre sine perfomances og opnå større viden om stort set alt! Fremover vil du opleve auto-registrering af dine træningspas.

Det skyldes, at uret nu selv er i stand til at opdage, hvornår du er i løb. Benytter du dit Apple Watch til fitness og løb? Så er det vigtigt, at du også har det godt beskyttet imod de risikofaktorer der kan være for en ødelagt skærm. Tag et kig på vores Apple Watch skærmbeskyttelse. Så reducerer du risikoen for et Apple Watch med en ødelagt skærm, selv når du er aktiv.

Det nye tiltag er en selvhjælp, så du ikke længere skal huske at åbne og lukke denne del – en forglemmelse der kunne ødelægge selv de bedste resultater i tilfælde af at du havde glemt at afslutte målingerne, Mangler du den afgørende motivation til at presse de allersidste krampetrækninger ud af kroppen?

Som nævnt i forrige afsnit er mulighederne for at tilegne sig flere informationer om dine præstationer udvide indsigten i din krops fysiske tilstand større end nogensinde med denne udgave. De mange målinger gør også, at du bedre kan sammenligne dine resultater med familie, venner eller konkurrenter.

Hvorfor vælge et Apple Watch serie 4?

Som så ofte før imponerer Apple med sine innovative og intelligente designs. Apple Watch tilbyder et informativt produkt som rummer alt det nyeste indenfor teknologiens verden.

Vil du have større frihed, tryghed og opleve en mere informativ hverdag, så vil du sætte pris på Apple Watch Series 4. På nuværende er det eneste minus, at de danske myndigheder endnu ikke har godkendt enhedens banebrydende teknologi.

Series 4 nye features i appellerer specielt til aktive og sundhedsbevidste forbrugere. Du får de bedste betingelser for at optimere dine livsvilkår, og sætte nye standarder for dig selv.

Dit Apple Watch Series 4 kan interagere med andre Apple produkter, således du ikke længere behøver at tage din smartphone med dig alle vegne. Foretag opkald, skriv og indtal beskeder. Mulighederne er mange. Du får et exceptionelt praktisk og komfortabelt ur i verdensklasse!

Er du ejer af et Apple watch? Så husk at få det beskyttet med et Apple Watch skærmbeskyttelse

Læs også: Smartwatches i 2018 og Beskyttelse af dit Smartwatch