Gratis Fragt fra 319 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 & modtag pakken dagen efter!

Få en erhvervsaftale hos os

Har din virksomhed arbejdstelefoner, headsets og lignende kan vi tilbyde nogle yderst attraktive aftaler!

Beskyt arbejdstelefonerne

Vi leverer også mobiltilbehør til erhvervsdrivende, hvor små såvel som større virksomheder kommer til os med problemstillingen om, at deres telefoner lidt for ofte går i stykker. En skærmreparation på en ny telefon er meget dyr, hvorfor det i langt højere grad kan betale sig at forebygge skaderne og dermed forlænge levetiden på telefonerne, som virksomheden har betalt. Vi kan give jer en super pris på et vores skærmbeskyttelse, som i ikke finder andre steder i ligeså god kvalitet.

Udover din skærm, tilbyder vi også aftaler om covers til at beskytte bagsiden af telefonen imod ridser og skrammer i en kvalitet, som kan håndtere hverdagens slid. Dette kommer ofte sammen med skærmbeskyttelsen.
Til erhvervsdrivende, hvor bluetooth headsets er en prioritet, tilbyder vi også dette i premium kvalitet og med solid mikrofon og komfort til at have på i lang tid af gangen. Kontakt os for en stærk aftale og priser, som matcher jeres behov!

Bankinformationer
NORDEA A/S
Reg. nr.: 2214
Konto nr.: 6295466853

Betal med EAN
Har du brug for at betale med Faktura, bedes du henvende dig her

SKÆRMBESKYTTELSE

Vi kan tilbyde den bedste styrke skærmbeskyttelse på markedet til din virksomhed. Dækker kant-kant, nemt at montere, fuldt touch kompatibelt og det tyndeste på markedet, så det er næsten usynligt på din telefon eller tablet.
Perfekt til telefoner og tablets på arbejdspladsen.

Min ordre: 10 Stk.

MOBILCOVERS

Vi har covers, som er hårde og stærke, som er perfekt til byggepladsen, og vi har mere stilrene og farverige covers til kontoret. Fælles er, at de alle er lavet til at beskytte din firmatelefon og begrænse skader og behovet for at købe nye telefoner ofte.

Min ordre: 10 Stk.

HEADSETS

Vi har smarte headsets i solid kvalitet, som i kan bruge på kontoret og på byggepladsen. Se vores udvalg og kontakt os for et godt tilbud!

Min ordre: Kontakt os og hør mere

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 319 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

Sikker nethandel

Hos os handler du sikkert!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}