Foldbare Smartphones 2019

Foldbare Smartphones 2019

Hvis vi kigger på de digitale trends der breder sig på markedet. Så ser det ud til at 2019 bliver året hvor vi kan se en masse nye, innovative og spændende tiltag indenfor smartphones og deres digitale verden. Vi har allerede udgivet en artikel om hvad vi kan forvente af mobiltelefoner i 2019 og nu vil vi gerne uddybe en af de punkter.

På den digitale slagmark ser vi nemlig en ny kamp begynde: krigen om den foldbare smartphone. I den seneste tid er en mindre revolution under opsejling på mobilmarkedet, og der er gået en del rygter i den digitale verden, omkring de såkaldte foldbare smartphones.

Foldbare Smartphones 2019
Foldbare Smartphones 2019

I 2019 får vi introduceret en række forskellige foldbare telefoner fra kendte brands som Huawei og Samsung. De nye rygter betyder at vi i fremtiden ikke længere er begrænset af apparaternes størrelse, når det kommer til vores skærme.

Det innovative design vil sprænge rammerne for telefoner som vi kender dem i dag. Der vil ikke længere være stor forskel på mobiler og tablets, og den foldbare smartphone vil i høj grad skabe bro imellem de digitale enheder.

Nytænkende og innovativt: Den foldbare smartphone

Flere og flere mobilproducenter har efterhånden slået fast at 2019 bliver året hvor de foldbare smartphones bliver en realitet. Flere brands har allerede fremvist prototyper og ideer til hvordan denne foldbare-era skal udfolde sig.

Vi holder meget øje med dette felt, da en foldbare telefon ikke kun vil revolutionere mobilmarkedet, men også måden vi skal designe og fremstille beskyttelse og skærmbeskyttelse i fremtiden.

Samsung Galaxy Fold

Sydkoreanske Samsung er længst fremme i udviklingen af deres nye foldbare smartphone. Efter at have udsendt en række forskellige teasers har telegiganten har allerede fremvist en funktionel prototype af deres Samsung Galaxy Fold, som de også kalder for ”Infinity Flex”.

Foldbare Smartphones 2019
Foldbare Smartphones 2019

”Infinity Flex” er betegnelsen for hvordan deres skærm giver brugeren uendelige muligheder. Samsung understreger at brugeren ikke længere er begrænset af telefonens størrelse, men i højere grad har større frihed til selv af vælge skærmstørrelse. Galaxy Fold åbnes som en bog, og kan lukkes igen med et enkelt klik. For at opnå dette har Samsungs ingeniører udviklet et hængsel med flere sammenkoblede tandhjul samt en form for polymer, der gør det muligt at skabe en ultratynd skærm, som er foldbar.

Samsung arbejder på at kunne tilbyde brugeren en funktionel smartphone med et alment display på 4,6 tommer. Indeni gemmer telefonen dog en skærm på hele 7,3 tommer. Derudover vil du også kunne opleve 12GB RAM og hele 512GB lagerplads. Med sine seks kameraer er der rig mulighed for at tage billeder – uanset om du har den foldet ud, eller har den sammenfoldet.

Huawei Mate X

En anden lovende gigant der arbejder på at lancere en foldbar telefon, er Huawei. Huawei har allerede løftet sløret for deres Huawei Mate X, som umiddelbart kommer til at folde den modsatte vej af Samsungs model. Dette giver Huawei et andet unikt og innovativt design, når det kommer til de revolutionære foldbare mobiltelefoner.

Foldbare Smartphones 2019
Foldbare Smartphones 2019

Huawei Mate X kommer er en lidt mindre telefon, der fungerer som et dual-display. Den primære skærm giver brugeren en 6,6-inch skærm. Når du åbner telefonen, får du en 8-inch tablet skærm, der giver dig mulighed for at bruge en række fantastiske features.

Foldemekanismen er gjort mulig af den såkaldte ”Falcon Hinge”, som gemmer sig bag telefonens kurvede design. Dette hængsel sørger også for at telefonen kan foldes helt sammen, når du ikke bruger den store skærm.

På trods af ”wrap-around” skærmen, skelner Huawei klogt mellem front- og bagskærmen, når den foldes sammen. Dette gøres med en blacked-out rygrad, som sørger for at telefonen ligner en almindelig smartphone – bare en tykkere smartphone. På den ene side af Mate X er der en bar, der indeholder komponenter, kameralinser og strømknappen, som også indeholder en fingeraftrykssensor. Denne bar er ergonomisk formet for at gøre en hånds brug af Mate X meget lettere.

Foldbare Smartphones af andre mærker

En række andre producenter er også begyndt at røre på sig, når det kommer til at revolutionere vores smartphone. Blandet andet mærker som Royole FlexiPai, Energizer Mobile Power Max, TCL, Motorola og Xiaomi. Der rygtes også at Apple er ved at finde frem til deres tiltag på en foldbare smartphone, selvom den næppe kommer på markedet i år.

Hvis du interesserer dig for innovative og nytænkende måder at revolutionere mobilverdenen på, så vil vi i høj grad mene at du skal holde øje med disse brands og deres foldbare smartphones.

skærmbeskyttelse til foldbare telefoner

Vi har siden 2014 gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Med udsigterne til at skulle levere skærmbeskyttelse til foldbare telefoner, skal vi også være kreative i vores produktion.

Vi går meget op i at levere markedets bedste skærmbeskyttelse til en række forskellige brands og modeller. Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet til hver enkelt model. På den måde får du et skærmbeskyttelse der sidder perfekt og som tilgodeser alle telefonens funktioner og dens eksklusive design.

Med udsigten til en telefon der kan foldes, skal vi også revolutionere og nytænke vores skærmbeskyttelse.

Indtil de nye mobiler indtager det danske marked har vi dog en masse forskellige skærmbeskyttelse at tilbyde. Vi har beskyttelse til en række producenter og modeller. Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du er garanteret en optimale beskyttelse af dine digitale enheder. Find vores store udvalg af skærmbeskyttelse på webshoppen.

Læs også om Telefonens udvikling

Her finder du et udvalg af vores andre relaterede produkter: