Gadgets til festival

Når det bliver varmere i vejret, og sommerferien nærmer sig, gør tiden for festivaller det også. Langt de fleste festivaler afholdes nemlig i sommermånederne, herunder de tre største i Danmark, nemlig Smuk Festival, Roskilde Festival og Tinderbox. Dertil kommer en lang række mindre festivaler rundt omkring i landet.

Uanset hvor man ender henne på festival, er det en god idé at være opdateret på gadgets til telefonen. Det er nemlig de færreste, der kunne forestille sig at tage på festival uden at medbringe telefonen. Den kan blandt andet bruges til at tage billeder og videoer med, høre musik og komme i kontakt med andre. Men når man tager din telefon med på festival, er det afgørende, at man har de rigtige gadgets til at få mest muligt ud af den og samtidig passe godt på den.

Vi har samlet nogle af vores bedste gadgets, som er oplagte at tage med på festival. Det gør dit liv som festivalgænger en hel del nemmere, samtidig med du slipper for dyre reparationer af din telefon. Har du endnu ikke styr på dine gadgets til årets festivaller, så læs med her.

Pas på telefonen

Gadgets Til Festival
Gadgets Til Festival

Smartphones er utroligt populære, fordi de kan så mange ting. Samtidig har de et lækkert design og ligger godt i lommen og tasken, så man altid kan have dem med på farten. Desværre har de den ulempe, at de ofte er meget skrøbelige. Derfor kan man godt risikere, at man kommer til at skade sin telefon, hvis man tager den med på festival.

Står man midt i et stort crowd til en koncert og vil tage billeder eller videoer, kan man nemt komme til at tabe telefonen. Har man den liggende sammen med sine nøgler i lomme eller taske, kan man nemt komme til at ridse skærmen. Og sådan fortsætter det. Derfor er det ofte en god investering at købe gadgets til årets festival, som er med til at beskytte din telefon.

At investere i fx et cover eller et skærmbeskyttelse til din telefon vil ikke kun være nyttigt på festivaller. Uanset hvor man befinder sig, er det rart at man kan medbringe og bruge sin telefon, uden at man skal bekymre sig om, at den kommer til skade. Når du beskytter din telefon optimalt, kan du bruge den helt uden bekymringer og i stedet koncentrere dig om at nyde livet på festivalen.

360 beskyttelsescover

Som det fremgår af navnet, er vores 360 beskyttelsescover et cover med optimal beskyttelse – eller som med andre ord kommer hele vejen rundt. Det er et utroligt lækkert og tyndt cover, som samtidig yder optimal beskyttelse af kanterne og bagsiden på din telefon. Det er det oplagte cover at tage med på festival, da det er så lækkert designet, at det på ingen måde skæmmer telefonen eller begrænser brugen af den.

Vi har et 360 beskyttelsescover til dig, næsten uanset hvilken telefon eller model du har. Fordelen ved at købe et cover, der er tilpasset netop din telefon er, at du er sikret optimal beskyttelse. Med et 360 beskyttelsescover som din nye gadget til festivalen kan du roligt tage din telefon med dig overalt uden at være bekymret for skader undervejs.

Beskyt skærmen

Det er ofte skærmen, der er ekstra udsat, når man tager telefonen med på festival. Den lækre skærm består nemlig af fint og følsomt glas, som næsten med garanti går i stykker, hvis man fx taber telefonen på jorden. Med et skærmbeskyttelse kan du forstærke og beskytte skærmen, så du slipper for irriterende ridser og revner.

Et skærmbeskyttelse er et ekstra lag af tyndt og ultrastærkt glas, som sættes uden på den oprindelige skærm. Netop fordi glasset er så tyndt, lægger man ofte slet ikke mærke til, at der er skærmbeskyttelse på telefonen. Men hvis du taber din telefon eller på anden måde kommer til at skade den, vil skærmbeskyttelseset uden tvivl gøre en mærkbar forskel.

Skærmbeskyttelse er blandt de bedste på markedet til prisen. Derfor er de oplagt til dig, der gerne vil passe godt på din smartphone på festivalen. De fås tilpasset til den enkelte telefon og model, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Med denne gadget til din festival er du derfor fri for at skulle bekymre dig om irriterende skader og dyre reparationer på skærmen.

Flipcovers med kortholder

Det er rigtig smart at have et cover på din telefon, når du tager på festival. Ud over at det yder beskyttelse af telefonens kanter og bagside, kan det også gøre dit liv nemmere.

Eksempelvis har vi et lækre flip covers i forskellige materialer, som yder ekstra beskyttelse af din skærm, når du ikke bruger telefonen. Samtidig er der mulighed for at opbevare et eller flere kort i dit cover. Det kan eksempelvis være dit rejsekort eller dit dankort, så du altid har det lige ved hånden. På den måde slipper du for at skulle slæbe rundt på en taske eller pung, når du er på festival.

Coveret er fremstillet i materialer af den bedste kvalitet, så du får en eksklusiv følelse, når telefonen ligger i hånden – også selvom du er på festival. Med et flipcover med kortholder får du altså en løsning, der både beskytter og gør dit liv som festivalgænger lidt nemmere. Derfor er den løsning også værd at overveje som en gadget til årets festival.

Gadgets Til Festival
Gadgets Til Festival

Tag strømmen med dig

Som sagt er en telefon rigtig smart at have med på festival. Den sikrer, at du altid kan finde vej og komme i kontakt med andre. Og det er en rigtig god måde at sikre minder i form af billeder og videoer. Men ingen telefon er særlig meget værd, hvis der ikke er strøm på.

Det kan være en udfordring at få strøm på telefonen på en festival. Der er nemlig ikke adgang til stikkontakter på samme måde som herhjemme, og man vil gerne altid have sin telefon på sig. Løsningen er derfor gadgets i form af en powerbank, der sikrer, at du altid kan tage ekstra strøm med dig på farten.

Vi har et stort udvalg af powerbanks i forskellige størrelser og modeller. En mindre model kan ikke holde så meget strøm, men til gengæld er den nem og overskuelig at have med overalt. En af vores større powerbank er tungere og fylder mere, men til gengæld kan den også holde din telefon gående i længere tid. Når du vælger powerbank, bør du derfor tænke over, hvad der er det vigtigste for dig.

Mangler du et eller flere kabler til enten din powerbank eller til opladning i bilen eller et tredje sted, har vi også mange stik og kabler til alle slags telefoner. Det sikrer, at du altid kan udnytte muligheden for at oplade din telefon, når den viser sig. Når du leder efter gadgets til dette års festivaller, er det altså også værd at se nærmere på.

Her finder du et udvalg af vores populære produkter: