iPhone SE 2 rygtes til foråret 2020

Inden at iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max er landet, lyder der allerede nye rygter fra Apple. Efter sigende så kan iPhone SE fans, med gode udsigter, se frem til en mulig iPhone SE 2, ud fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo. Ming-Chi Kuo er kendt i mobilkredse som en, der har gode kontakter tæt på Apple, siger at den nye iPhone SE 2, kan forventes første kvartal af 2020.

Læs også: Nokia 9.1 Pureview – en ny og forbedret version?

Fortsættelse efter billedet…

Iphone Se 2 Rygtes Til Foråret 2020
Iphone Se 2 Rygtes Til Foråret 2020

Find Apple tilbehør lige her

iPhone SE 2 – med design som iPhone 8

Allerede nu kan man begynde at ruste sig til den kommende iPhone SE, der estimeres til at komme i første kvartal af 2020, og så med et design som iPhone 8.

Det originale iPhone SE design blev ellers taget godt imod, da den kom på markedet tilbage i 2017. I stedet må SE fans muligvis se frem til et design mere lig iPhone 8, som er en forholdsvis stor mobil, med noget mere ramme.

Og spørgsmålet er så om den kommer til at holde sig indenfor de kun 4,5-5 tommer, som den tidligere iPhone SE måler, men dette er der ingen rygter omkring endnu. Den muligvis også ende med, at blive så stor som den nye iPhone 11 Pro eller lige knap i hvert fald, hvis Apple bevæger sig mere over i et iPhone 8 design.

Efter sigende bliver nogle af specifikationerne meget lig iPhone 8, men i stedet med A13 Bionic processoren fra Apple og hertil 3 GB RAM. Det forventes også. At der vil være Touch ID og der gættes på en størrelse på 4,7 tommer, fordi Apple længe har arbejde med denne størrelse og derfor er den nem at gå til.

Læs også: Hvad er hærdet glas?

Fortsætter efter billedet…

Iphone Se 2 Rygtes Til Foråret 2020
Iphone Se 2 Rygtes Til Foråret 2020

Forventelig pris på iPhone SE 2

Ligesom forgængeren, så skulle den nye version af iPhone SE også imødekomme en lavere pris end de så mange andre telefoner i familien. Derved bliver det den billigste iPhone på markedet, når den kommer.

Da iPhone SE kom på markedet havde den en pris på 3.700 kroner for 16 GB versionen og 4.600 kroner når vi taler om den med 64 GB. Der tænkes, at den nye iPhone SE kommer til at starte på omkring 4.5000 kroner, men her er det også med en minimums lagringsplads på 64 GB.

Kuo giver også udtryk for, at det forventes at iPhone også bliver taget ud af produktion når den nye iPhone SE 2 kommer ud i første kvartal 2020. Kuo er meget sikker i sagen, og sætter en estimeret salg omkring telefonen, til cirka 30-40 millioner eksemplarer.

Der er altså en stor andel, som går og venter på den nye SE model fra iPhone og derfor forventer Apple netop, at sælge et større antal af iPhone SE 2. Dette er udelukkende rygter og estimater af Ming-Chi Kuo og forhåbentlig får vi også snart telefonen at se.