Powerbank

Hos PanzerScreen finder du et bredt udvalg af powerbanks. Med en powerbank har du altid strøm med på farten – uanset hvor du er. Du skal altså ikke længere være bekymret for at løbe tør for strøm, på de værste tidspunkter. Find en powerbank til telefon og tablet her. Så er dine digitale enheder altid brugbare, når du er på tur.

Med vores udvalg af powerbanks er du sikret en høj kvalitet. Vi forhåndsgodkender og tester de forskellige produkter, så du kan få det bedste til din mobil eller tablet. Så selvom du får en billig powerbank, så får du uden tvivl god kvalitet. Uanset om du er på udkig efter en powerbank til iPhone, Huawei eller et andet mærke, så kan du finde det her på siden. Du kan også scrolle igennem vores sortiment eller læse meget mere om produktet lige her.

powerbank god powerbank billig powerbank holdbar powerbank

Oplad din telefon på farten

Du kender det helt sikkert: mobilen er løbet tør for strøm, og du er ikke i nærheden af en stikkontakt. Vi bruger vores smartphones til alt og den er helt uundværlig i vores dagligdag. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at der altid er strøm på den, så du har mulighed for at ringe, SMS’e, tage billeder, snappe og uploade den nye story på Instagram. Vi kan gøre utroligt meget på vores digitale enheder – telefoner såvel som tablets. Derfor er det også ekstra surt at løbe tør for strøm. Med en powerbank er det slut med at løbe tør for strøm på de mest kritiske tidspunkter.

En powerbank er fremstillet af et specielt batteri med et kredsløb, der kan styre det enkelte powerflow. Den lagrer elektrisk energi, så du kan bruge den til at oplade en mobil enhed på farten. Powerbanks er blevet enormt populære, da de forlænger levetiden på dit batteri, så du ikke er afhængig af at være tæt på en stikkontakt.

Er du i tvivl om, hvilken powerbank du skal vælge? Så læs denne guide! Vi vil nemlig meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige powerbank.

disse nye gadgets skal du eje

Oplad din mobil mange gange

En af de ting du skal være opmærksom på, er angivelsen ”mAh”. Batterier til mobile enheder (og i dette tilfælde powerbanks) måles i mAh, som betyder milli-Ampere-hour (timer), og er den betegnelse der bruges til at fortælle hvor længe din mobile enhed holder strøm på en opladning. Du kan derfor bruge denne måling til at se, hvor mange gange powerbanken kan oplade din smartphone, så du får den bedste powerbank til dine behov. Derfor er det vigtigt at kigge på om produkterne står angivet som ”powerbank 20000”, ”6000” eller noget helt andet.

Vælg en powerbank der passer til dine behov

Når du investerer i en powerbank, så er det vigtigt at den passer til dine behov. Der findes at hav af forskellige modeller, så det er vigtigt, at du finder frem til den, der passer til dine behov. Her hos PanzerScreen har vi powerbanks, der passer til de flestes behov. Tag et kig på siden og find den du leder efter.

Som nødoplader kan du let nøjes med en powerbank på 2600 – 3000mAh, som svarer til cirka 1-3 opladninger. Denne størrelse er perfekt til dig, der ofte er tæt på stikkontakter eller andre oplademuligheder. Befinder du dig derimod tit uden mulighed for at lade din mobil, tablet eller laptop, så kan det være en klar fordel at investere i en af de større modeller indenfor powerbanks. På den måde har du masser af energi til at lade dine enheder op igen lige ved hånden.

denne artikel kan du læse mere om hvordan du vælger den rette powerbank til dine behov.

Et ekstra batteri til mobilen

Glemte du at lade din enhed op hjemmefra? Vi kender det alle. Du har 15 % strøm tilbage, og du vil gerne høre musik på turen hjem fra arbejdet. Vi er storforbrugere af smartphones og stiller hele tiden større krav til deres præstationsevner. Når en ny mobiltelefon lanceres, spiller batteriet en afgørende rolle for forbrugernes efterspørgsel. Med en Powerbank har du dog muligheden for aldrig at skulle undvære strøm til din mobiltelefon igen, selvom du mangler mobiloplader og er langt fra en stikkontakt.

Det ekstra batteri kan ofte bruges til en række forskellige enheder, og da de fleste har et USB-udtag kan du bl.a. oplade mobiler, tablets, kameraer, GoPros, transportable højtalere, GPS-systemer og meget andet. Nogle modeller har endda kapacitet til at oplade større enheder, som eksempelvis din bærbar.

powerbank god powerbank billig powerbank holdbar powerbank

Gå efter powerbanks i kvalitet

Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at føre kvalitetsprodukter inden for mobil og tablets til vores kunder. Derfor er alle vores produkter forhåndstestet og kvalitetsgodkendte, før vi sælger dem videre til vores kunder. Køb din nye powerbank fra PanzerScreen og vær sikker på at få en model til telefon og tablet, der fungerer effektivt og passer perfekt til dine behov. Med opladning til telefon og tablet skal du have en powerbank, der virker optimalt til begge enheder. Derfor kræver det en model af en vis størrelse, der kan oplade med en vis hastighed. Det kan være vigtigt, at du vælger den rette powerbank. Gå ikke på kompromis med kvalitet. Så er du sikker på, at du får, hvad du betaler for, og at din powerbank kan klare opgaven ordentligt. Scroll igennem vores sortiment og find den, der passer perfekt til dig.

Invester i en fornuftig powerbank

Vælg en powerbank der passer til dine behov. Vær sikker på at den pågældende type har nok porte og kan understøtte flere enheder på en gang, hvis du vil medbringe den på festival med vennerne. Find en type, der er behageligt at gå med i lommen, hvis du har planer om at have den med dig overalt til dagligt. Vælg en powerbank med den rette udgangsport. Det er rigtigt træls at stå med en powerbank, du ikke kan bruge, grundet forskellige udgange, så vær sikker på, at din enhed kan tilkobles uden problemer. Det kan også være vigtigt at vælge en type, som har automatisk enhedsafkoder. Så er du sikker på, at din powerbank altid lader den pågældende enhed op med den rette effekt. Det er både mere effektiv og mere sikkert.

Prøv vores kraftfulde 20000 mAh Baseus powerbank

En sværvægter af en powerbank, som mange er rigtigt glade for grundet dens enorme alsidighed og kraftfulde batteri. Baseus 20000 MaH USB-C QC3.0 er en yderst kraftfuld powerbank, som kan oplade dine enheder 3 stk. ad gangen! Er du på festival med vennerne og har brug for strøm? Frygt ej, for dette monster tager sig af problemet, hurtigt og effektivt. Specifikationerne figurerer i navnet, hvor du får 20000 mAh og en USB-C ladeinput port + en micro USB port. Som output har du til dine enheder, telefoner etc., 2 stk. USB-C porte og 1 stk. USB-porte

Dette er en af top powerbanks’ne på markedet, og den klarer opgaven helt perfekt. En yderst funktionel powerbank, hvor du ved, hvad du har og nemt kan oplade dine enheder, når du er på farten. Du behøver ikke gå på kompromis, fordi din telefon bruger meget strøm. Med denne powerbank er du i den grad dækket ind. Hvis du gerne vil have en porbank i kvalitet og som har multiopladerfunktion, så er dette den rette lader for dig. Så gør det heller ikke noget, at den har et flot og stilrent design i mat mørk farve med let mønster

Prøv vores lynhurtige Xiaomi powerbank til iPhone

Dette er ikke blot en kraftig powerbank med sine 20000 mAh. Den er tilmed lynhurtig i opladning og utroligt flot at se på i et let og enkelt hvid glat design. En fremragende powerbank til din enkelte enhed, hvor du får 3-5 opladninger af din telefon. Denne powerbank har 2 stk. USB-udgange, som du kan tilkoble dine enheder samt en USB-indgang til opladning. Den kommer i den klassiske hvid glatte hardware, som er synonym med tidens trends, hvor eksempelvis Apple dominerer med deres hvid glatte AirPods, ladere og meget mere.

Den har et hurtigt Lithium batteri, som giver dig en hurtig opladning af din telefon. Hav den læggende i bilen eller på kontoret eller et sted, hvor du altid kan hive den frem, når batteriet på din telefon er kritisk. Husk blot at holde powerbanken opladet naturligvis. Du får næsten en halv snes opladninger ud af denne powerbank afhængigt af din telefon og ladetid.

Prøv vores designer Parallel PD powerbank fra Baseus

Denne powerbank er på 20000 mAh og med dual output. Dette er en utroligt flot designet powerbank, som er lille og fiks med et godt batteri, der giver dig nye muligheder, når du er på farten. Den er lavete i kvalitetsmaterialer, og den er en god portion hurtigere i sin opladning end rigtigt mange andre powerbanks på markedet. Din ladning er beskyttet mod kortslutning med dets Lithium batteri

Baseus Parallel PD-modellen giver dig et flot digitalt display, som viser, hvor meget strøm, der er tilbage. Den kan desuden afkode den mest effektive ladeeffekt ud fra din enhed, hvad enten det er 5V, 9V eller 12V. Dette er både mere effektivt og sikkert, således at ingen enheder lades forkert og beskadiges.

Prøv vores Joyroom 5000 mAh powerbank fra

Dette er en flot og elegant lille powerbank, som er super komfortabel at transportere rundt på din person. Du kan nemt have den i lommen, da den har samme størrelse som en gennemsnitlig smartphone. Den registrerer automatisk den tilsluttede enhed for at kunne levere den optimale ladeeffekt og kommer selv med et batteri på 5000mAh. Dette er den ultimative lille alsidige lader, som kan oplade både mobiltelefonen og din tablet. Den kommer i kvalitetsmateriale, så den kan holde længe, og du kan få glæde af en kvalitetspowerbank i flot design og lille konstruktion.

Tilbehør til din powerbank og telefon

De er en række tilbehørsprodukter, som du kan bruge til din powerbank og telefon, og her er de rette ladekabler en nødvendighed

Suppler med Lightning kabel X14 fra Hoco til iPhone

Vores X14 Lightning kabel fra Hoco er et af mange foretrukket USB ladekabel, som kan bruges til alle nyere iPhonemodeller. Kablet er på 2 meter og er i fleksibelt og slidstærkt materiale, så du kan vride det og lade fra skæve vinkler, uden at det tager den store skade. Det er bygget til at holde længere end de fleste ladekabler og kommer i et klassisk sort design

En vigtig feature ved dette kabel er dets lightning charge funktion, som giver dig super hurtig dataforbindelse og opladning. Med 2 meter har du en del råderum til at benytte det, hvor dine enheder befinder sig langt fra hinanden ud af nødvendighed. Perfekt til at forbinde din iPhone og din powerbank for effektiv ladning.

Suppler med Micro USB-kabel X14 fra Hoco

Til powerbanks, der ikke understøtter USB-C men derimod Micro USB er dette er godt valg for dine enheder. Du får 2 meters flot og slidstærkt kabel i flette nylonog i original Hoco kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris med dertilhørende hurtig levering. Det er kompatibelt til alle typer telefoner, der anvender Micro USB port. Med dets længde på 2 meter har du også mere frihed til at bruge telefonen under ladning. Hav den tilkoblet din powerbank og anvend telefonen frit, imens telefonen lades op.

Suppler med USB-C X14 kabel fra Hoco

Med dette super funktionelle USB-C kabel får du hurtig dataoverførsel og ladeeffektivitet til de af dine enheder, der understøtter USB-C port. Det er produceret i flettet nylon, og dets længde på 2 meter giver dig meget råderum til at bruge telefonen under ladningen. Du får her et fleksibelt og alsidigt ladekabel, som du ved, hvor du har. Det gør, hvad det skal til punkt og prikke, og vi fører dem til nogle af de laveste priser online herhjemme. Original Hoco kvalitet, som du kan bruge til din powerbank, hvis denne understøtter USB-C. Vi har lynlevering i form af dag-dag, når du bestiller inden kl.16.00. Bestil i dag og sørg for at have varen i morgen (hvis du bestiller med GLS). Vi sørger i hvert fald for, at alt er klart til levering.

Suppler med Baseus kabelholder

Få styr på dine kabler med denne Baseus kabelholder, som egentligt er super simpelt men meget nemt at have med i tasken til kontoret eller skolen til daglig brug. Forlæng dine kablers levetid ved at holde dem pæne og organiserede med en eller flere effektive kabelholdere.