Væske til fjernelse af hvide kanter på Skærmbeskyttelse 

Du har nu investeret i et skærmbeskyttelse til din nye telefon. skærmbeskyttelseset er monteret, men du er ikke helt tilfreds. Du har prøvet at tage det af og på et par gange, men de hvide striber rundt i kanterne vil bare ikke gå væk. Øv! Hvad kan man så gøre? Som noget helt nyt fører vi et produkt til netop dette problem: væske til fjernelse af hvide kanter på skærmbeskyttelse.

Hvordan opstår de hvide kanter?

Når du skal påføre skærmbeskyttelse skal glas og skærm være fuldstændig rene. Når skærmbeskyttelseset er monteret på telefonens skærm er det dog vigtigt, at der ikke er fedt eller snavs imellem. Ellers risikerer du netop disse hvide kanter.

Har du oplevet bobler under dit skærmbeskyttelse efter at det er monteret? Disse er typisk tegn på enten snavs eller luftbobler. Er det luftbobler, kan du skubbe luften ud. Er det snavs, kan du forsigtigt løfte op i skærmbeskyttelseset og kan med fordel benytte den blå sticker til at fjerne eventuelt skidt der kan være årsagen til boblen. Husk at gøre dette meget omhyggeligt, da skærmbeskyttelseset ellers kan knække. 

Væske til fjernelse af hvide kanter

Hvis du gerne vil komme de hvide kanter til livs, så kan du med fordel benytte en væske der er specielt udviklet til at løse dette problem. Du får væsken i en lille tube. Ved hjælp af tuben sprøjter du væsken ind i den hvide kant mellem skærm og skærmbeskyttelse. Når du er nået hele vejen rundt, bruger du den medfølgende klud til at gnubbe den overskydende væske af. Efter blot en times tid vil du se, hvordan den hvide kant er væk. Væsken sørger for den sidste gennemtrængende rensning, og får ved tørring dit skærmbeskyttelse til at binde sig til skærmen akkurat som det sker, når du påfører glasset normalt. Slip for generne – brug væske til fjernelse af hvide kanter. Kontakt os for mere information om denne væske, eller hvis du ønsker at foretage en eventuel bestilling. 

Har du været omkring vores skærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør til telefoner og tablets?