Læs: Den opdaterede guide.

Mange tror det er svært at montere sit skærmbeskyttelse selv. Derfor vælger flere at betale ekstra for at få en forhandler til at klare montering af skærmbeskyttelse. Vi viser dig her hvor enkelt det er at montere dit skærmbeskyttelse, og hvordan du undgår at begå de klassiske fejl. Således får du et flot resultat helt uden bøjede kanter og mærker. Når et skærmbeskyttelse er monteret korrekt, kan det være svært at få øje på den ekstra beskyttelse, og telefonen holder sig elegant og stilren.

6 enkle råd til korrekt montering

Du får her de 6 enkle trin til nem og effektiv montering af skærmbeskyttelse, som sikrer dig et resultat, du kan være tilfreds med. Påsæt glasset så smooth, at mange slet ikke vil tro på du har beskyttet din telefon med skærmbeskyttelse.

100

Start med at vaske hænderne og afspritte dem, så du undgår unødig snavs på glasset ved montering. Rens skærmen grundigt med den medfølgende spritklud og mikrofiberklud. Vær sikker på at have renset skærmen helt for snavs og sprit, og sørg for at den er tør, før du påbegynder montering af skærmbeskyttelse.

100

Pak nænsomt skærmbeskyttelseset ud. Vær opmærksom på ikke at røre selve glasset med fingeren. Ryk forsigtigt beskyttelsesfolien af skærmbeskyttelseset. Undgå at sætte en finger på den side af glasset. Sørg for der er helt vindstille, når du fjerner beskyttelsesfolien. Uden beskyttelsen kan støv sætte sig fast på glasset.

100

Lad glasset løbe parallelt med telefonen, når du placerer skærmbeskyttelseset på skærmen. Det gør du for eksempel ved at lade glassets udskæringer passe med fx homeknap eller volume-knap. Tilpas skærmbeskyttelseset forsigtigt og glidende, uden hurtige bevægelser. Vær særligt opmærksom på bøjede kanter på fx iPhone og Samsung telefoner, og sørg for at kanterne på skærmbeskyttelseset sidder helt parallelt med telefonens kanter.

100

Jævn grundigt ud for luftbobler. Dette kan gøres forsigtigt med et kreditkort, som man lader glide langsomt ned over glasset, for at udjævne helt. De kan let opstå, så vær grundig.

100

Tryk forsigtigt på skærmen og glassets hærdning vil nu begynde. Limen er kraftig og effektiv, så vær sikker på at glasset sidder helt som det skal, før du påbegynder hærdningen. Giv det god tid, så du ikke kommer til at rykke på glasset, men det stadig ikke har sat sig helt fast.

100

Voila! Du har nu monteret skærmbeskyttelseset og er klar til at tage din mobiltelefon i brug igen. Nu har du komplet og usynlig beskyttelse, og din telefon er godt klædt på med en længere levetid.

Hvis du har brug for yderligere vejledning om montering af skærmbeskyttelse eller andre spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en god snak og give gode råd. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til dine forventninger og bliver anvendt så optimalt som muligt. Derfor bestræber vi os på altid at have tid til at vejlede dig. Du kan kontakte os via chatten her på siden eller sende os en besked via kontaktformularen