Hvordan monterer jeg mit skærmbeskyttelse?

skærmbeskyttelse er en nem og enkel måde at beskytte din telefon på. Det går ikke ud over designet på din telefon, og du beskytter den samtidig mod slag og ridser.

Det ser dog bedst ud, hvis du sætter dit skærmbeskyttelse korrekt på. I modsætning til beskyttelsesfilm er skærmbeskyttelse ikke bøjeligt. Derfor er det også meget vigtigt, at det sættes korrekt på. Når skærmbeskyttelseset er monteret korrekt, er det til gengæld meget stærkere end beskyttelsesfilm. Faktisk er det endda op til 9 gange hårdere end almindeligt glas. Der er altså meget at hente ved skærmbeskyttelse, især hvis du vælger Skærmbeskyttelse fra os der er op til 200% stærkere end det regulære skærmbeskyttelse du finder på markedet.

Forberedelse – Montering af skærmbeskyttelse

Først og fremmest er det en god idé at forberede dig på monteringen. Vi plejer at anbefale at man montere sit skærmbeskyttelse på en slukket telefon. Det er vigtigt at skærmen er helt sort. Så har du nemlig lettere ved at se overskydende støv, snavs og smuds.

Renlighed er nøglen!

Proceduren er meget simpel, men det gode resultat afhænger meget af renlighed. Derfor er det en rigtig god idé, at vaske hænder inden du går i gang. Vask også gerne det bord du sidder ved, så du ikke ved et uheld får krummer eller anden snavs på telefonens skærm.

Husk at bruge alt i pakken – især klistermærket!

Vedvarende luftbobler skyldes helt enkelt, at der er støvkorn under glasset, som ikke blev fjernet inden montering. I din æske vil du altid finde et klistermærke, som har et funktionelt og vigtigt formål; nemlig at fjerne støvkorn. Når du har rengjort skærmen med microfiberkluden, og skærmen er rengjort for skidt, snavs og væske, vil der være støvkorn på skærmen. Disse fjerner du ved at duppe klistermærket let henover dem, så de samles op. Du kan nu montere dit skærmbeskyttelse.

1.Rengør din skærm med den medfølgende rengøringsklud og tør den derefter grundigt af med den dertilhørende mikrofiberklud – Kontroller at skærmen er tør og helt ren for snavs. Brug klistermærket til at fjerne de få støvkorn, som stadig befinder sig på skærmen – ellers risikerer du, at boblerne ikke forsvinder helt!

2.
Afriv forsigtigt beskyttelses folien af skærmbeskyttelseset. Undgå at sætte fingre på den side af glasset, såvel som skærmen.

3.Placér skærmbeskyttelseset på skærmen. En nem måde at få det til at sidde perfekt, er at få glassets udskæringer til at passe med fx. Homeknap eller højtaleren på telefonens skærm.

4.
Tryk forsigtigt på skærmen, og glassets hærdning vil begynde. Er der luftbobler fjernes de ved at presse dem ud mod kanten af telefonens skærm. Brug en finger eller flere til semi-hårdt at presse boblerne ud.

Vær ikke bange for at yde lidt kraft men overdriv nu ikke heller. Resterende luftbobler bør kunne presses ud efter nogle timer. Lad glasset hærde i 24 timer efterfølgende med forsigtig brug undervejs og undlad at tage cover på i mellemtiden.

Undlad cover i starten!

Når du har monteret dit skærmbeskyttelse, fraråder vi, at du tager dit cover på med det samme. Har du et 360 cover anbefaler vi ikke at anvende det sammen med et 5D glas men derimod med et 2.5D. Lad i stedet glasset hærde i de 24 timer, inden du tager dit cover på. Således undgår du, at coveret skubber glasset af.

OBS: Ved køb af Full-screen 3D skærmbeskyttelse

Full-screen 3D Skærmbeskyttelse har en silikonekant som klæber skærmbeskyttelseset til skærmen. Vær derfor opmærksom på denne ved afmontering af beskyttelses foliet, således den ikke bliver afrevet sammen med foliet – Dette vil resultere i, at skærmbeskyttelseset ikke kan monteres korrekt.
For optimal montering bør 3D skærmbeskyttelseset hærde 1-2 timer efter montering, – og gerne med et let pres over sig ( fx. en tung bog eller lign.) Efter 24 timer er skærmbeskyttelsesets coating fuldt hærdet.

Hvordan monterer jeg 3D skærmbeskyttelse?

3D skærmbeskyttelse har en speciel silikone coating i kanterne som skal hærde 1-2 timer efter montering, derefter bliver den tynde silikone kant ekstrem hærdet. Ellers monteres det blot som normalt 2.5D skærmbeskyttelse. Efter 24 timer er skærmbeskyttelsesets coating fuldt hærdet.

Hvordan fjerner jeg glasset fra telefonen igen?

Ønsker du at fjerne glasset fra din telefon igen, så er det nemt, det skal blot gøres lidt varsomt. Brug evt. neglene, som både er flade og ikke ridser, til at få fat under glasset. Gør det i et hjørne og løft det herefter langsomt op ad, så det når at løsne sig stille og roligt. Hvis dette gøres for hurtigt, er det her der er risiko for at det knækker.

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

smartpods-premium-headset-hoeretelefoner

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

samsung s20 ultra bumper cover sort

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

samsung-s20-plus-perfect-cover-guld-mobilcover
All search results