Tak for din interesse i at blive en del af os. Har du egen butik eller webshop og kunne du tænke dig at udvide dit sortiment med skærmbeskyttelse og andet tilbehør til telefoner, så er vi den rigtige samarbejdspartner for dig! Vi tilbyder, at du kan blive forhandler af vores produkter. Og vi kan bl.a. tilbyde:

  • Drop-shipping
  • Dag-til-dag levering
  • Stort udvalg og gode priser/rabatter

Stort sortiment

Hos os har vi et stort sortiment af skærmbeskyttelse og beskyttelsescovers til markedets mange forskellige telefoner. Konkurrencen er stor, og det kan være svært og uoverskueligt at starte sit eget. Derfor tilbyder vi, at du kan blive forhandler af vores mange kvalitetsprodukter, så du alligevel kan tilføje skærmbeskyttelse, covers og mobiltilbehør til dit sortiment.

Drop-shipping

Vi tilbyder bl.a. drop-shipping. Det vil sige, at du blot skal placere dine gældende ordrer hos os, hvorefter vi pakker og sender dem ud til dine kunder i dit navn. Du behøves altså ikke tænke på, hvor du skal opbevare dine mange produkter. Samtidig slipper du for besværet med at sende pakkerne afsted – Det klarer vi alt sammen for dig!

Dag-til-dag levering

Vi tilbyder ligeledes dag-til-dag levering både til dig og til dine kunder.

Hvis du har valgt at benytte dig af drop-shipping og altså valgt at lade os stå for alt, der hedder pakning og afsendelse, sørger vi selvfølgelig for, at dine kunder får sine produkter hurtigst muligt med dag-til-dag levering – Og vi sætter selvfølgelig dig på som afsender!

Ønsker du eget lager?

Ønsker du derimod at have eget lager og stå for det hele selv, tilbyder vi selvfølgelig også dag-til-dag levering af vores varer til dig som forhandler. Du behøves derfor ikke bekymre dig om lang ventetid på dine produkter, hvis du kan se, at du får hurtigt udsolgt.

Stort udvalg og gode priser/rabatter

Hos os har vi naturligvis også gode priser og en masse rabatter, der gør det ekstra fordelagtigt for dig at blive forhandler af vores produkter. Samtidig har vi et stort udvalg af skærmbeskyttelse, mobilcovers samt tilbehør til telefoner af høj kvalitet til markedets mange forskellige smartphones. Vi forhandler det populære 3D skærmbeskyttelse, der dækker telefonens skærm 100%.

Diskret design i skærmbeskyttelse

Denne type skærmbeskyttelse har ligeledes et diskret design, der gør det næsten umuligt at se, at din telefon er beskyttet. Du kan ligeledes blive forhandler af vores store udvalg af forskellige covers. Vi forhandler bl.a. TPU covers, 360 graders beskyttelsescovers og flipcovers, som alle har fokus på at understøtte telefonens design med en minimalistisk stil. Udover covers og skærmbeskyttelse tilbyder vi et stort udvalg af andet tilbehør bl.a. trådløs oplader, bluetooth headset, kabler og meget mere.

Alt hvad din butik og shop behøver

Vi tilbyder dermed et stort udvalg af forskellige skærmbeskyttelse, mobilcovers og tilbehør til smartphones, og har mulighed for at udvide vores sortiment, hvis du ønsker at forhandler noget specifikt tilbehør til mobiltelefoner.

Tag kontakt i dag

Du kan således blive forhandler af skærmbeskyttelse, mobilcovers og mobiltilbehør, hvor der er fokus på produkter af høj kvalitet, der ikke går på kompromis med telefonens eget design. Lyder dette spændende for dig, så tøv ikke med at kontakte os på email. Vi står gerne til rådighed med flere informationer omkring det at være forhandler af vores produkter.

EAN-bestilling

For at oprette en EAN-bestilling på websitet bedes du finde de varer du ønsker at bestille, og efterfølgende sende en bestillingsliste til kundeservice.

Vi beder dig oplyse følgende oplysninger i din mail:

Produktnavn + Antal
Navn på institution
Leveringsadresse
EAN-nr.
Navn på kontaktperson
Telefonnummer til kontaktperson
E-mail Evt. bemærkninger til bestillingen

Info

Indkildevej 4D
9210 Aalborg SØ

Kundeservice
E-mail: Klik her

Bankinformationer
Jutlander Bank A/S
Reg. nr.: 8142
Konto nr.: 2073113337

Læs vores handelsbetingelser

All search results