Bliv forhandler

Har du egen butik eller webshop, og kunne du godt tænke dig at være en del af det store marked for PanserGlas og tilbehør til telefoner?
Så tilbyder vi nu, at du kan blive forhandler af vores produkter.

  • Drop-shipping
  • Dag-til-dag levering
  • Gode priser/rabatter

Hos PanzerScreen har vi et stort sortiment af PanserGlas og TPU covers til markedets mange forskellige telefoner. Konkurrencen er stor, og derfor kan det også være svært at starte sit eget. Derfor tilbyder vi nu, at du kan blive forhandler af vores mange kvalitets produkter, så du alligevel kan tilføje PanserGlas og covers til dit eget sortiment.

Vi tilbyder bla. drop-shipping, så alt du skal gøre er at placere dine gældende ordrer hos os, og så pakker og sender vi dem ud til dine kunder i dit navn. Her behøver du altså ikke tænke på, hvor du skal opbevare dine mange produkter – det klarer vi alt sammen for dig.

Dag-til-dag levering både til dig og til dine kunder

Hvis du har valgt at benytte dig af drop-shipping og altså valgt at lade os stå for alt, der hedder pakning og afsendelse, sørger vi selvfølgelig for, at dine kunder får sine produkter hurtigst muligt med dag-til-dag levering – Vi sætter selvfølgelig dig på som afsender!

Hvis du derimod gerne vil have eget lager og stå for det hele selv, tilbyder vi selvfølgelig også dag-til-dag levering af vores varer til dig som forhandler, så du ikke behøver bekymre dig om lang ventetid på dine produkter, hvis du kan se, at du får hurtigt udsolgt.

Hos PanzerScreen har vi naturligvis også gode priser og en masse rabatter, der gør det ekstra fordelagtigt for dig at blive forhandler af vores produkter.

Lyder dette spændende, og har du lyst til at høre nærmere om det at være forhandler af vores produkter, så kontakt os på [email protected] og hør nærmere!

PanzerScreen
TM Trading IvS
Jeppe Åkjærs vej 29
9200 Aalborg

Kundeservice
E-mail: [email protected]

Bankinformationer
Jutlander Bank A/S
Reg. nr.: 8142
Konto nr.: 2073113337

Læs vores handelsbetingelser

Miljøvenligt site

Miljøvenligpakning

Skaber også på

PanserGlas og Covers til mobil og smartphone - Blog Directory OnToplist.com

PanzerScreen emballage

Emballage fra PanzerScreen