Bliv forhandler af PanzerScreen

Tak for din interesse i at blive en del af PanzerScreen.dk.

Har du egen butik eller webshop og kunne du tænke dig at udvide dit sortiment med PanserGlas og andet tilbehør til telefoner, så er PanzerScreen den rigtige samarbejdspartner for dig! Vi tilbyder, at du kan blive forhandler af vores produkter. Og vi kan bl.a. tilbyde:

  • Drop-shipping
  • Dag-til-dag levering
  • Stort udvalg og gode priser/rabatter

Hos PanzerScreen.dk har vi et stort sortiment af PanserGlas og beskyttelsescovers til markedets mange forskellige telefoner. Konkurrencen er stor, og det kan være svært og uoverskueligt at starte sit eget. Derfor tilbyder vi, at du kan blive forhandler af vores mange kvalitetsprodukter, så du alligevel kan tilføje PanserGlas, covers og mobiltilbehør til dit sortiment.

Drop-shipping

Vi tilbyder bl.a. drop-shipping. Det vil sige, at du blot skal placere dine gældende ordrer hos os, hvorefter vi pakker og sender dem ud til dine kunder i dit navn. Du behøves altså ikke tænke på, hvor du skal opbevare dine mange produkter. Samtidig slipper du for besværet med at sende pakkerne afsted  – Det klarer vi alt sammen for dig!

Dag-til-dag levering

Vi tilbyder ligeledes dag-til-dag levering både til dig og til dine kunder.

Hvis du har valgt at benytte dig af drop-shipping og altså valgt at lade os stå for alt, der hedder pakning og afsendelse, sørger vi selvfølgelig for, at dine kunder får sine produkter hurtigst muligt med dag-til-dag levering – Og vi sætter selvfølgelig dig på som afsender! Ønsker du derimod at have eget lager og stå for det hele selv, tilbyder vi selvfølgelig også dag-til-dag levering af vores varer til dig som forhandler. Du behøves derfor ikke bekymre dig om lang ventetid på dine produkter, hvis du kan se, at du får hurtigt udsolgt.

Stort udvalg og gode priser/rabatter

Hos PanzerScreen.dk har vi naturligvis også gode priser og en masse rabatter, der gør det ekstra fordelagtigt for dig at blive forhandler af vores produkter. Samtidig har vi et stort udvalg af PanserGlas, mobilcovers samt tilbehør til telefoner af høj kvalitet til markedets mange forskellige smartphones. Vi forhandler det populære 3D PanserGlas, der dækker telefonens skærm 100%. Denne type PanserGlas har ligeledes et diskret design, der gør det næsten umuligt at se, at din telefon er beskyttet. Du kan ligeledes blive forhandler af vores store udvalg af forskellige covers. Vi forhandler bl.a. TPU covers, 360 graders beskyttelsescovers og flipcovers, som alle har fokus på at understøtte telefonens design med en minimalistisk stil. Udover covers og PanserGlas tilbyder vi et stort udvalg af andet tilbehør bl.a. trådløs oplader, bluetooth headset, kabler og meget mere.

Vi tilbyder dermed et stort udvalg af forskellige PanserGlas, mobilcovers og tilbehør til smartphones, og har mulighed for at udvide vores sortiment, hvis du ønsker at forhandler noget specifikt tilbehør til mobiltelefoner.

Du kan således blive forhandler af PanserGlas, mobilcovers og mobiltilbehør, hvor der er fokus på produkter af høj kvalitet, der ikke går på kompromis med telefonens eget design. Lyder dette spændende for dig, så tøv ikke med at kontakte os på Kundeservice(a)PanzerScreen.dk. Vi står gerne til rådighed med flere informationer omkring det at være forhandler af vores produkter.

EAN-bestilling

For at oprette en EAN-bestilling på PanzerScreen.dk bedes du finde de varer du ønsker at bestille, og efterfølgende sende en bestillingsliste til kundeservice(a)panzerscreen.dk

Vi beder dig oplyse følgende oplysninger i din mail:

Produktnavn + Antal
Navn på institution
Leveringsadresse
EAN-nr.
Navn på kontaktperson
Telefonnummer til kontaktperson
E-mail

Evt. bemærkninger til bestillingen

PanzerScreen ApS

Jeppe Åkjærs vej 29
9200 Aalborg

Kundeservice
E-mail: Kundeservice(a)PanzerScreen.dk

Bankinformationer
Jutlander Bank A/S
Reg. nr.: 8142
Konto nr.: 2073113337

Læs vores handelsbetingelser