Headset & Lyd

Vores In-Ear headset og trådløse høretelefoner er et hit blandt vores kunder og derfor kan du finde en række forskellige produkter på denne side, så du kan finde frem til den model der passer bedst til dine behov.

Kvalitets Headset & Lyd som mobiltilbehør

Scroll ned over siden og lad dig inspirere af vores skønne produkter. Du har bl.a. mulighed for at finde Apple AirPods, Sonos og Baseus. Du kan også læse meget mere om produkterne, nederst på siden.

hoco airpods fra panzerscreen

Vælg dit Headset & Lyd mobiltilbehør

derfor skal du vælge kvalitetstilbehør

https://www.youtube.com/watch?v=mgb-fJ3Yxs8

Trådløse Headset

-45%
2.199,00 DKK 1.199,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-48%
1.249,00 DKK 649,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
-29%
699,00 DKK 499,00 DKK
-23%
649,00 DKK 499,00 DKK
-70%
399,00 DKK 119,00 DKK
Tilbage til oversigt med headset & lyd

Headset med Kabel

-75%
199,00 DKK 49,00 DKK
Tilbage til oversigt med headset & lyd

Bluetooth headset er et must-have

Bluetooth headset er indenfor de sidste par år blevet et must-have for de fleste telefonentusiaster. Dette trådløse headset er en god opfindelse, som tilbyder problemfri forbindelse til en telefon eller computer, hvor Bluetooth er aktiveret. Denne håndløse løsning gør det muligt at anvende din telefon, når du kører bil til f.eks. at modtage og foretage opkald. Du kan også bruge den til at klare de huslige pligter, mens du snakker med familien.

Bluetooth teknologien giver en frihed, som er vigtigt for at fastholde sikkerheden og produktiviteten i en verden der kører i højt tempo. Med et Bluetooth headset har du mulighed for at skrive, tale, køre eller danse, uden at blive viklet ind i ledningerne. Det giver dig mulighed for at have den forbundne enhed liggende.Hvad er en smartphone med kvalitetslyd værd, hvis ikke du har det rette headset, høretelefoner eller den rette højtaler?

På denne side kan vi finde PanzerScreens store udvalg af Bluetooth højtalere og headsets, som komplimenterer din telefons lyd. Et par høretelefoner eller de perfekte højtalere kan virkelig være med til at forbedre din oplevelse med din telefon, og med produkter i god kvalitet kan du optimere lyden fra din mobil og få en fantastisk lyd-oplevelse – uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at løbe.

Headsets Bluetooth headset tr%C3%A5dl%C3%B8s h%C3%B8retelefoner

Høretelefoner med fantastisk lyd

Høretelefoner til mobilen er ikke kun for musikkens skyld. De moderne smartphones giver brugeren en række forskellige muligheder når det kommer til deres headsets. Mange kunde køber et par høretelefoner af flere forskellige årsager. Udover at høre musik på gå- eller løbeturen, så er et par kvalitets høretelefoner også ideelle til telefonsamtaler, Skype opringninger eller til FaceTime. Et trådløst headset er perfekt hvis du gerne vil have hænderne fri, samtidig med at høre musik eller snakke med familien.

Når du vælger headset er det derfor vigtigt at du overvejer dine behov og hvad du skal bruge høretelefonerne til. Produkterne kommer nemlig med forskellige funktioner, så det er selvfølgelig vigtigt at du finder frem til den model der passer til dine behov – og din mobil. Du kan med fordel overveje om at ønsker en model til når du arbejder, sidder på kontoret eller suser rundt i bilen. Det kan også være du er på udkig efter en model der kan bruges når du handler eller på løbeturen. Uanset hvad dit ønske er, så har vi et hav af produkter i vores varesortiment, hvor du vil finde det som passer til dine behov. Det er derudover lige meget, hvilken mobiltelefon du ejer, da vi har de bedste Bluetooth headsets til alle brands.

Bluetooth højtalere i hjemmet

Det er helt uundværligt at have et par lækre Bluetooth højtalere i hjemmet. Disse giver nemlig lige et ekstra pift til festen, rengøringen eller hverdagen. På siden kan du finde forskellige Bluetooth højtalere. De kommer i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den der passer bedst til dit behov og din indretning. Vi forhandler bl.a. højtalere fra Sonos og Baesus.

På siden har du bl.a. mulighed for at finde de lækre produkter fra Sonos. Sonos højtalerne kommer i flere forskellige modeller, men har den klare fordel at de alle sammen kan tilsluttes til din mobil. Det betyder det er slut med kun at høre musik i et enkelt rum. Den nemme opsætning gør det nemlig muligt at høre musik i alle husets værelser.

baseus s headset sort

Den trådløse teknologi

Trådløs teknologi har på mange måder været med til at gøre hverdagen lettere for den danske befolkning – specielt når det gælder høretelefoner og højtalere. Hver eneste dag bruger millioner af danskere deres mobil til at høre musik eller snakke med venner og familie. Et Bluetooth headset gør det for eksempel muligt at have hænderne fri, imens man taler i telefon, så man i stedet samtidig kan køre bil, finde kundeoplysninger på en computer, spæne afsted på løbebåndet eller snakke med mor mens man klarer opvasken. Derudover er teknologien helt uundværlig når det kommer til at høre musik i hjemmet – du slipper nemlig for at være afhængig af et kabel i mobilen.

Hos PanzerScreen vil vi meget gerne hjælpe vores kunder med at være uafhængige af kablerne. Derfor fører vi et bredt udvalg af forskellige Bluetooth produkter i høj kvalitet, som du kan bruge uanset om det er på arbejdet, i træningscenteret eller på sofaen. Se hele vores sortiment lige her på siden.

Uanset om du er på udkig efter et par lækre høretelefoner eller Bluetooth højtaler, så kan du finde det på denne side. Hos PanzerScreen udvælger vi nøje de forskellige produkter, så du får den bedste kvalitet for pengene. Skulle du have spørgsmål omkring vores produkter eller en forespørgsel, så tøv ikke med at kontakte os – vi vil meget gerne hjælpe dig.

Det rette valg af Høretelefoner

Markedet for høretelefoner er kæmpestort efterhånden. Men hvordan vælger man de rette høretelefoner der passer til ens ønsker og behov? Udover selve udseendet er det også vigtigt at gøre op med dig selv hvilken type dit headset skal være. Skal det være et trådløs Bluetooth headset, skal det være høretelefoner med ledning eller noget helt tredje.

Et stort udvalg af høretelefoner

Med de mange muligheder der findes, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad man skal vælge ud fra de præferencer man har. Det første du vil stifte bekendtskab med og vurdere ud fra, vil typisk være hvordan de forskellige headsets og høretelefoner ser ud. Når du har fundet frem til nogle der ser flotte ud og matcher dine udseendemæssige ønsker, skal du begive dig ned i høretelefonernes specifikationer. Her er det vigtigt at du nøje får læst produktbeskrivelserne, og får tjekket op på hvad disse høretelefoner helt specifikt kan, og om de dermed lever op til dine ønsker og forventninger til et headset.

Hvad indebærer et godt Headset

Et godt headset skal kunne leve op til alle dine forventninger og krav. Dette indebærer udseende, funktioner og prisen. Disse faktorer skal til sammen skabe en helhed som du er godt tilfreds med, så ved du at du har fundet frem til det bedste alternativ på markedet. Det vil altid være subjektivt når det gælder om et headset er enten godt eller mindre godt. Men har du taget de rette forbehold og undersøgt sagen inden du vælger at investere nogle høretelefoner, så kan du med garanti finde nogle høretelefoner du bliver glade for.

Høretelefoner til alle behov

Hvad der er et godt headset for dig, er måske ikke et godt headset for en anden. Derfor skal man gøre sig sine overvejelser om hvad man skal bruge sine høretelefoner til, og ud fra dette vurdere hvordan de så skal se ud, og hvad de skal kunne. Skal du f.eks. benytte høretelefoner til løb, fitness eller anden lignende aktivitet, så vil vi herfra helt klart anbefale et Bluetooth headset.

Bluetooth headset til en aktiv livsstil

Med et Bluetooth headset er du sikker på at der ikke komme irriterende ledninger ind og forstyrre imens du foretager din aktivitet. Er du ude og løbe kan det også være lækkert med et Bluetooth headset der er udviklet specifikt til løb. Er du ude på løbeturen og dine høretelefoner begynder at falde ud eller lignende, kan dette være en meget irriterende faktor på din løbetur. Med det rette trådløs Bluetooth headset til løb vil du kunne have et headset der sidder perfekt til dine ører, og ikke vil hverken ryge ud, eller irritere og forstyrre på nogen måde.

Specialudviklet Bluetooth løbeheadset

Med et godt headset til løb vil du have de absolut bedste forudsætninger for at sætte nye flotte rekorder, og lave præstationer som du kan være stolt af. Oplev friheden og luk verden udenfor, imens du blot koncentrerer dig om at løbe og lytte til din yndlingsmusik eller podcast.

Et godt gaming-headset

Hvis du går meget op i at spille computer, playstation eller game på anden vis, så vil du højest sandsynligt have nogle andre præferencer til dine høretelefoner. Som gamer er det vigtigt at der ikke kommer nogen udfald i lyden, som i slet ingen udfald. Derfor vil du modsat et løbeheadset nok fokusere mere på et headset som har en ledning.

Høretelefoner med en fantastisk lyd

Med en ledningsforbindelse til dine høretelefoner vil du være forsikret om at der ikke kommer udvalg, som der ellers kan risikeres ved et Bluetooth headset. Høretelefoner til gaming indebærer også mere end blot en stabil forbindelse. Du skal også være sikker på at dine høretelefoner har en fantastisk lydkvalitet, så du får den bedst mulige oplevelse når du gamer.

Forskellige typer af høretelefoner

Høretelefoner eller headsets kan tage sig ud i mange forskellige former. Det kan f.eks. være store høretelefoner der går ud over ørene, også kaldes Over-Ear model, eller høretelefoner der sættes ind i selve øregangen, omtalt som In-Ear høretelefoner. Dette er en meget væsentlig faktor når det gælder valg af høretelefoner om hvordan du ønsker at dine høretelefoner skal sidde. Kigger vi nærmere på selve specifikationerne kan det også variere meget fra headset til headset. Både selve kvaliteten med de rent datamæssige specifikationer, hvilken Bluetooth version der er indbygget i så fald at det er et Bluetooth headset, batterilevetid, kvalitet af mikrofon mm.

Bluetooth headset med touch funktion

Med den store udvikling der sker hele tiden indenfor høretelefoner og Bluetooth headsets, ser man også flere og flere headsets med touch funktion. Denne touch funktion er en super spændende og lækker feature hvis man f.eks. er ude at løbe, og man skal pause sin musik, tage imod et opkald, eller skifte sangnummer. Men helt generelt giver denne touch funktion i et headset også mulighed for at du ikke skal til at tage sin telefon op af lommen når du ønsker at foretage en handling. Du kan let og ubesværet blot trykke på dine høretelefoner hvorved touch funktionerne vil hjælpe dig med at foretage handlingen uden du skal trykke på din telefon eller anden enhed du har tilkoblet.

Apple AirPods Bluetooth headset

Apple AirPods er også nogle af de helt populære Bluetooth headsets der er på markedet indenfor høretelefoner. Det unikke ved disse er blandt andet udover denne touch funktion på selve Bluetooth headsettet, at der også er et lækkert og flot etui der giver trådløs opladning til selve høretelefonerne. Dette er også noget der forventes at vinde mere og mere frem, da det giver muligheden for at man kan have sit trådløse headset med sig på farten og få dem ladet op igennem denne smarte trådløse opladningsfunktion.

Høretelefoner med fokus på kvalitet

Hos PanzerScreen har vi meget fokus på kun at forhandle det bedste på markedet. Dette gør sig bestemt også gældende når det omhandler vores høretelefoner og headsets. Med fokus på en fantastisk lydkvalitet, ønsker vi også at kunne tilbyde høretelefoner i forskellige designs, og headsets der kan benyttes til mange forskellige behov. Vil du derfor være sikker på at du får kvalitet når det kommer til valg af høretelefoner, så er PanzerScreen.dk det rette sted at kigge.

Tilbehør til dit headset og mobiltelefon

Løbearmbånd er meget populære i tidens motionsbaserede livsstile, hvor løbeture med musik i ørene er hverdag for mange. For at have musik i ørene skal du dog have telefonen med, og den skal sidde på en måde, der ikke er generende for din rytme. Det får du med dette løbearmbånd, som passer til alle telefoner op til 5,1 tommer. Der er flere udgange til dit headset, og i læderetuiet finder du plads til dine nøgler. Løbearmbånd er et moderne tilbehør, der lader dig lytte til din musik under løbeturen uden at føle ubehag eller få forstyrret rytmen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for endnu flere tilbud!

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du endnu flere og bedre tilbud, som er eksklusivt forbeholdt vores abonnenter på PanzerScreen. Vi ønsker at levere den seneste information og nyheder indenfor mobilbranchen til dig, så du altid er opdateret. Beslutningsprocessen for køb af produkter og tilbehør bliver også en hel del nemmere, hvis du har noget god solid information at gå efter. Få gode tilbud og rabatter og kampagner, som vi kører udelukkende for abonnenterne. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at beskytte din telefon til punkt og prikke og pleje den med tilbehør.

Høretelefoner og højtalere

Hos PanzerScreen går vi meget op i design og kvalitet. Vores sortiment er nøje udvalg, håndplukket, forhåndsgodkendt og gennemtestet. På den måde kan vi sikre dig mest kvalitet for pengene. Glæden ved at høre musik hænger i høj grad sammen med lydkvaliteten. Lydkvaliteten påvirker ikke kun renheden af lyden, men kan også have betydning for, hvor autentisk lyden er i forhold til originallyden. Du har nok prøvet, at bassen ikke lyder nok igennem, eller at mellemtonerne er for lave. Med et af vores produkter slipper du for disse udsving – her får du højtalere og høretelefoner i en helt uovertruffen kvalitet.