Høretelefoner til enhver lejlighed & smag

-5%
Vurderet 5 ud af 5
1.399,00 DKK 1.327,00 DKK
Vurderet 5.00 ud af 5
699,00 DKK
Vurderet 5 ud af 5
399,00 DKK
Vurderet 5 ud af 5
119,00 DKK

Se alle vores Headsets!

-50%
Vurderet 5 ud af 5
249,00 DKK 124,50 DKK
-50%
Vurderet 5 ud af 5
249,00 DKK 124,50 DKK
-50%
Vurderet 5 ud af 5
249,00 DKK 124,50 DKK
-50%
Vurderet 5 ud af 5
249,00 DKK 124,50 DKK
-50%
Vurderet 5 ud af 5
249,00 DKK 124,50 DKK
-50%
Vurderet 5 ud af 5
249,00 DKK 124,50 DKK

In Ear høretelefoner

Er du den aktive type, elsker du løbeture i naturen, eller er du mere til løbebåndet eller styketræning i fitnesscentret? Lige meget hvad, vil et par In ear høretelefoner være noget for dig, til at give dig ekstra fokus, og øget motivation. Det kan være super irriterende at dyrke motion, hvis der er en masse forstyrrelser omkring dig undervejs. Med et par In ear høretelefoner, vil du kunne lukke alle forstyrrende elementer ude, og kun fokusere på din træning. Vores In ear høretelefoner er udviklet med fokus på kvalitet og komfortabilitet.

Kvalitets In ear høretelefoner – Lækker lyd og diskret headset!

Med et par In ear høretelefoner vil du få en fantastisk lydoplevelse, i et meget stilrent design. De udefrakommende forstyrrende elementer bliver kraftigt reduceret med vores In ear høretelefoner, da disse er udviklet med passiv noise cancellation. Denne feature sørger for, at udligne den udefrakommende støj, der kan forekomme undervejs, på din løbetur eller træning. Foruden denne passiv noise cancellation, er disse In ear høretelefoner designet således, at de ikke falder ud af dine øre undervejs i din træning.

Udover vores In ear høretelefoner, har vi også et fantastisk Baseus s16 Headset at tilbyde. Dette lækre headset er også udviklet med den fede feature passiv noise cancellation, således at alle forstyrrende elementer lukeks ude, og du kan have 100% fokus på din træning eller aktivitet. Dette headset har en rækkevidde på hele 10 meter, hvlket giver dig mulighed for at kunne benytte dette headset, uden din tilsluttede enhed behøves at være i nærheden. Dette giver dig frihed til at kunne gå rundt i stuen eller køkkenet og rengøre eller lave mad, imens du har dejlig musik i ørene.

Dette Baseus s16 Headset er specielt designet til dig som er en aktiv løber. Du vil med dette headset slippe for irriterende ledninger, der tit er til gene for hvor god en løbetur du får. Du vil ikke mærke nogle begrænsninger med dette headset, kun frihed og muligheder. Mærk en øget motivation på din løbetur, når du med dette bluetooth headset bliver ledningsfri, og kan fokusere på at skabe de bedste resultater.

Se mere til vores udvalg af Headsets og lyd 

Bluetooth headset – Mærk friheden!

Earbuds Bluetooth Headset

Ledninger, ledninger, og atter ledninger. Er du ved at være godt og grundig træt af ledninger der ligger over alt, eller ledninger, som filtrer sig ind i hinanden? Det er super irriterende at have et headset liggende i lommen, hvorefter du tager det op fordi din telefon ringer, og du hurtigt skal have styr på de indfiltrede ledninger, før du kan tage imod opkaldet. Det ender med at de irriterende ledninger har filtret sig så meget ind i hinanden, at du aldrig nogensinde når at få dem filtret ud, til at kunne tage opkaldet. Men der må da være en løsning? Og ja! Et Bluetooth headset fra PanzerScreen er den ideelle løsning for lige netop dig!

Bliv fri for ledninger med et Bluetooth Headset!

Med et Bluetooth headset vil du kunne bevæge dig frit omkring uden at skulle være begrænset af irriterende indfiltrede ledninger. et Bluetooth headset giver dig muligheden for at have telefonsamtaler imens du laver alverdens andre ting. Er du den aktive type, eller bare på farten? Så er et Bluetooth headset lige det du mangler! Du har før været begrænset af en ledning som har hængt og dinglet og viklet sig ind i alle mulige ting, fordi du har forsøgt at foretage flere ting end blot en telefonsamtale.

Bluetooth headset – ingen begrænsninger

Du kan med et trådløs headset have din enhed liggende flere meter væk fra hvor du står lige nu, lyder det ikke vildt? Hvis du investerer i et Bluetooth headset kan du blive meget mere effektiv i din hverdag, du kan føre en telefonsamtale imens du gør rent, imens du sidder og arbejder, eller bare imens du står i køkkenet – Uden at du skal have din tilsluttede enhed i lommen, eller liggende i nærheden af dig.

Så ønsker du at blive ledningsfri allerede i dag? Så skal du bare se at få investeret i et trådløs headset, og mærke den frihed du får. Du skal ikke længere tænke på begrænsninger grundet irriterende ledninger, eller om ledningens rækkevidde med din tilsluttede enhed er lang nok til at du lige kan foretage dig noget andet imens.

Nu du er her, så skal du da lige se vores udvalg af Headsets og lyd 

Baseus H02 in-ear Headset

Løbe headset – Hengiv dig til dit yndlingsnummer under løbeturen og opnå en uforglemmelig lydoplevelse i selskab med Baseus H02 in-ear Headset. For mange danskere er løb og fitness er ikke blot en interesse – det er deres livsstil. Vi ved, at selv de mindste detaljer afgørende betydning når der skal præsteres. En uundværlig del af enhver løbeoplevelse er derfor også lydkvaliteten af ens løbe headset. Baseus H20 in-ear headset er en innovativ teknologi, som foruden en god lydkvalitet også sidder komfortabelt i ørerne. De fysiske udfoldelser bliver aldrig et problem, da headsettets in-ear funktion sikrer at høretelefonerne fastholdes i øret. Headsettet kommer med en nydelig sort og sølvfarvet overflade, som gør dig klar til at give den max på din næste løbetur.

Baseus S16 Headset – Frihed der er værd at føle!

Baseus S16 Headset – Bluetooth headset er det optimale løbeheadset til løbeture i byen, skoven eller i fitnesscentere. Lad din smartphone blive i omklædningskabet og stil dig trygt op på løbebåndet og nyd godt at bluetooh-forbindelsens rækkevide på op til 10 meter. Gennem den særlige passiv-noise-cancellation mindskes  forstyrrende lyde fra omgivelserne til et minimum. Dets unikke design fåes i 3 forskellige farvevarianter og sikrer en komfortabel oplevelse under fysisk aktivitet. Køb det praktiske og løbevenlige Baseus S16 Headset – Bluetooth og giv dig selv en uforstyrret løbetur i selskab med dine bedste træningsnumre eller favorit podcast.

Airpods Bluetooth Headset – Elegant og klassisk!

Ingen ledninger – ingen problemer. Med Airpods Bluetooth Headset får du det perfekte løbe headset! Den klassiske hvide farve og minimalistiske design er ikke kun en fryd for øjet, men rummer også en suveræn funktionalitet. Slip for irriterende kabler og giv dig selv muligheden for at presse dig selv hårdere på din løbetur ved ubekymret at bevæge dig fra a til b. Ved 15 minutters opladning får du op til én times lydafspilning og slipper for irriterende kabler. Airpods Bluetooth Headset er en fanfavorit til både de unge og lidt ældre og giver dig en lydkvalitet af udsøgt kvalitet. Høretelefonerne tillader dig at bevare fokus og få fuldt udbytte af løbeoplevelsen og samtidig kombinere det med dine bedste træningsnumre. Airpods Bluetooth er et af markedets bedste produkter og virker med alle bluetooth enheder.

 

Løbe headset – Gør dig fri!

Baseus s16 headset sort 2

Læs vores Blog og bliv inspireret!

Trådløse høretelefoner med god lyd  

De trådløse høretelefoner sparer dig for en masse praktisk besvær med irriterende ledninger inden i eller uden på trøjen, når du er på farten med enten bil eller cykel. I stedet kan du nyde den gode lydoplevelse i fulde drag. På de fleste trådløse høretelefoner kan du tilmed styre og navigere i afspilningslisten eller telefonopkaldene med smarte knapper på headsettet. Og så undgår du forstyrrelser fra de til tider støjende omgivelser, fordi den lydlige oplevelse bliver indrammet helt og aldeles optimalt af de trådløse hovedtelefoner.

Anvend et godt headset til transporten

Med et headset kan du snakke i telefon og holde hænderne frie, mens du kører i bil eksempelvis. For mange danskere er det at kunne klare to eller flere ting på samme tid en absolut nødvendighed i en travl hverdag. Når du for eksempel er i supermarkedet for at handle ind, og telefonen pludselig ringer, sikrer høretelefonerne, at du kan fortsætte indkøbene og klare opkaldet samtidig.

Der er altså nogle helt klare fordele forbundet med ikke at skulle holde mobilen i hånden!

Forskellige høretelefoner til forskellige behov

De trådløse høretelefoner kommer i stilfulde designs som både over-ear, on-ear eller in-ear typer i flere forskellige farver og afskygninger. In-ear propperne er for eksempel velegnede til løb eller anden motion, da de både fylder og vejer meget lidt, mens de andre typer af hovedtelefoner helt naturligt giver en endnu fyldigere lyd, fordi de dækker hele øret til.

Se i vores store udvalg af trådløse høretelefoner, hvilke af dem der matcher din smag bedst. Vi har et bredt sortiment af mærker og modeller, hvor pris og kvalitet naturligvis hænger nøje sammen.

Det er også muligt at erhverve sig et kabel til de fleste trådløse headset, så du ved særlige lejligheder kan sikre dig den bedst mulige transmission af lyd fra afspiller til øre. For eksempel når du befinder dig hjemme foran musikanlægget, hvor det kun skal være dig og din yndlingskunstner sammen.

Smarte bluetooth høretelefoner til din musik

Med trådløse høretelefoner og bluetooth høretelefoner er der i bund og grund tale om én og samme vare. Bluetooth høretelefoner har den klare og øjensynlige fordel, at de er særdeles praktiske i anvendelse og nemme at bruge i øvrigt. Bluetooth-funktionen kommer i spil i forhold til at føre lyden fra mobilen eller en anden elektronisk enhed til hovedtelefonerne. Bluetooth erstatter dermed brugen af diverse kabler og ledninger, der som oftest også bare er i vejen, og som ligeledes tager tid at få sat til ordentligt til rette, så de ikke er til gene.

For de fleste menneskers vedkommende er transport og musik to ting, der følges hånd i hånd. Netop derfor er det ikke uden betydning at vælge de rigtige trådløse høretelefoner, så musikken får bedst mulige levevilkår, når du er på farten. Vi ved alle, hvordan musik kan gøre, at den ulidelige cykeltur fra hjemmet til arbejdspladsen mandag morgen pludselig føles kortere, end den egentlig er, eller at den lange køretur alene hjem i bilen bliver langt mere overskuelig at tilbagelægge med de rette toner i ørerne.

Høretelefoner – For dig der elsker musik

Musik er en af de ting, mange ikke ville leve uden. Det særlige ved musik er, at det henvender sig til alle, fordi der findes så mange forskellige kunstnere, genrer og bands. Folk i alle aldre og på tværs af kulturer hører musik hver dag. Og historisk set er der mange tegn på, at også vores forfædre har haft musik som en stor del af deres hverdag. Derfor er det ikke underligt, at rigtig mange mennesker ejer et eller flere par høretelefoner. Med et par gode høretelefoner ved hånden kan du nemlig høre musik, når du vil, uanset hvor du befinder dig. Musikken kan fungere som underholdning, som afslapning eller som soundtrack til din træning. Uanset hvordan du bruger din musik i hverdagen, eller hvilken slags du hører, fortjener du et par gode høretelefoner. Det giver dig nemlig mulighed for at få maksimalt ud af din musik og nyde den klare og lækre lyd fra et kvalitetsprodukt.

Den bedste musik med Bluetooth høretelefoner

De fleste mennesker elsker at høre musik. Faktisk er der flere, der taler om, at man kan blive afhængig af musik. Og det er ikke mærkeligt, for det er faktisk bevist, at musik påvirker vores krop og hjerne på positive måder. Med et par gode høretelefoner i lommen kan du faktisk forbedre din egen sundhed og dit mentale fokus. Det er bevist, at vores hjerterytme ændrer sig efter den musik, som vi hører. Derfor kan musik med et hurtigt beat faktisk hjælpe dig med at præstere bedre, fx under løb eller anden sport. Musik med et langsommere beat kan modsat skærpe koncentrationen og hjælpe dig, når du fx studerer eller er på arbejde. Generelt set kan musik være med til at sænke stressniveauet og give et bedre humør. Derfor bør alle eje et par gode høretelefoner, hvor musikken virkelig kommer til sin ret. Det sikrer nemlig, at du altid kan få dit musikfix, uanset hvor du befinder dig. Og i vores store udvalg af høretelefoner finder du mange forskellige muligheder, så du også kan finde det valg, der matcher netop din telefon og dine ønsker til lydkvalitet.

God lyd med gode trådløse høretelefoner

De fleste smartphones har utrolig god lyd på trods af deres størrelse. Med moderne udstyr kommer musikken virkelig til sin ret med en klar lyd og en bas, der kan mærkes. Derfor er det ærgerligt at spare, når det kommer til høretelefoner. Med gode høretelefoner får du nemlig utroligt god lyd, som virkelig gør en forskel og giver mere glæde, hver gang du tager dem frem. Billige høretelefoner giver ofte mindre god lyd, og det er ærgerligt, for det påvirker virkelig oplevelsen. Derfor kan det ofte godt betale sig at give lidt ekstra for gode høretelefoner, da der virkelig er forskel på lyden, og ofte er det sådan, at man får, hvad man betaler for. Som udgangspunkt vil man være sikker på at få mest for sine penge, når man vælger kendte mærker og originale dele. Hvis du fx leder efter høretelefoner til din Iphone, kan du med fordel vælge originale Apple høretelefoner, da det sikrer, at udstyret arbejder godt sammen og giver dig en sublim lydoplevelse. I mange tilfælde kan det derfor godt betale sig at investere lidt ekstra, når man er på jagt efter nye høretelefoner, for det er noget, du vil sætte pris på, hver gang du tænder for lyden.

In ear høretelefoner til alle situationer

De små, diskrete in ear høretelefoner er et utroligt populært valg. Det skyldes formentlig flere ting. Først og fremmest er de små i størrelsen og nemme at folde sammen, så du kan have dem med dig overalt. De passer lige i lommen eller tasken, så du altid kan have dem liggende sammen med din telefon. På den måde er du med dine in ear høretelefoner sikret lækker lyd, uanset hvor du får lyst til at høre musik. Der er nemlig mange situationer, hvor man kan få lyst til eller brug for at høre musik. Hvis man er på farten, i skolen eller på arbejdet, vil man ofte være omgivet af en masse lyde og larm. Når man har brug for en pause fra det, er dine in ear høretelefoner en lifesaver. At sætte gode høretelefoner i ørerne og høre lidt af sin yndlingsmusik er altid rart, når man har brug for en pause fra alt det, der foregår omkring en. I vores udvalg af in ear høretelefoner kan du finde produkter til enhver situation, og vi forhandler både de trådløse og almindelige af slagsen. Uanset om du foretrækker dine in ear høretelefoner med ledning eller med bluetooth, får du i vores udvalg altid meget og god lyd for dine penge.

Trådløse høretelefoner er oplagt til sport

Når det er tid til at få pulsen op og sved på panden, er der mange, der foretrækker at have musik i ørerne. Med musik på løbeturen får man nemlig noget andet end selve træningen at fokusere på, og man får samtidig en rytme, som er med til at holde en i gang. Ifølge studier kan man forbedre sin fysiske præstation med op til 15% bare ved at høre den rigtige musik, mens man er i gang. Hvis du er glad for at løbe eller dyrke sport alene, fortjener du et par gode høretelefoner, så du virkelig kan få pulsen op og slå dine rekorder. Lige når det kommer til sport, er det rigtig smart med trådløse høretelefoner. Ledninger kan nemlig hurtigt komme i vejen og ødelægge oplevelsen, når man har brug for at kunne bevæge sig frit. Med vores trådløse in ear høretelefoner til sport er du sikret, at du altid kan spille et lækkert soundtrack til din træning uden problemer. I vores udvalg af høretelefoner finder du også mange sports høretelefoner, som egner sig perfekt til fx løb, cykling eller lignende sportsgrene.

Nyd din rejse med din yndlingsmusik og gode Høretelefoner

At rejse med tog, bus eller fly er ofte en form for venteposition, hvor man hurtigt kan komme til at kede sig. Samtidig er det transportmidler, der nogle gange larmer en del. Derfor kan det være rigtigt rart at have dine nye, gode høretelefoner med, så du kan høre din yndlingsmusik på rejsen. Det får tiden til at gå lidt hurtigere, og det lukker alle de andre lyde ude, så det er nemmere at finde ro. Særligt på længere flyrejser, hvor man skal sove, kan det være rart at høre lidt lav musik for at falde til ro. Dine høretelefoner kan naturligvis også bruges i flyets egne skærme, så du får bedre lyd, når du skal se film eller spille spil. Hvis du er en af dem, der rejser meget eller pendler hver dag, vil det være en rigtig god idé at investere i et par gode høretelefoner. På den måde kan du nyde transporttiden lidt mere med din yndlingsmusik i høj kvalitet. Også på rejsen kan det være rart med trådløse høretelefoner, der kører over bluetooth, så du ikke skal koncentrere dig om dine ledninger.

Bedre koncentration med den rigtige musik og Sony høretelefoner

På arbejdet, i skolen eller på universitetet kan det også være en stor hjælp, hvis man har høretelefoner med bluetooth. Det gør det nemt at tage en pause fra de mange lyde, som ofte er omkring en, og som kan forstyrre en i arbejdet. Fx i klasseværelser eller i åbne kontorlandskaber, kan det være svært at koncentrere sig, hvis man kan høre en masse stemmer omkring en. Det er bevidst, at musik kan være med til at forbedre koncentrationen, men hvis alle hører det på højttalere, skaber det en masse forstyrrende lyd. Derfor er det rigtigt smart at have høretelefoner med på arbejde eller i skole. Det gør nemlig, at du kan høre din musik og forbedre din koncentration, uden at du forstyrrer de andre. Det kan også være en god måde at lukke af for de stemmer eller andre lyde, som kan forstyrre dig i dit arbejde. Derfor er høretelefoner en rigtig god ting for dig, der har brug for at kunne lukke lidt af for at præstere optimalt. På YouTube og streamingtjenester kan man finde en masse musik, som er beregnet til at fremme koncentrationen. Har du et arbejde, hvor du har behov for at ringe ud til folk eller modtage opkald, er det desuden oplagt at vælge høretelefoner med mikrofon.

Stort udvalg af høretelefoner til dine behov

At kunne høre god musik i trådløse høretelefoner er altså en stor fordel i mange situationer. Næsten uanset hvem man er, kan man nyde godt af at have god lyd, der ikke fylder så meget i lommen. I vores store og brede udvalg er der høretelefoner af enhver slags, lige fra Sony høretelefoner til Iphone høretelefoner. Vi har både billige høretelefoner og lidt dyrere gode høretelefoner, så du helt selv kan vælge, hvor mange penge du ønsker at bruge. Uanset hvilket produkt, du ender med, er du dog sikker på at få meget for dine penge. Vi har ofte tilbud på vores høretelefoner, men generelt forsøger vi at holde priserne på et fast, lavt niveau. Vi mener nemlig, at god musik og høretelefoner i høj kvalitet skal være tilgængelig for alle. Så uanset om du er på udkig efter trådløse høretelefoner til løb eller nogle billige høretelefoner til togturen om morgenen, kan du finde et valg, der matcher dine behov og dit budget i vores sortiment. Hvis du har smidt dine høretelefoner væk, eller bare godt kunne ønske dig lidt bedre lyd, end du har nu, er du derfor kommet til det helt rigtige sted.

Forskellige høretelefoner til Iphone 6

Vi oplever stor efterspørgsel på høretelefoner til Iphone. Især er der mange, der leder efter gode høretelefoner til Iphone 6, hvor den gode lyd i telefonen virkelig kommer til sin ret. Der er også mange, der bruger deres Iphone 6 til at have med på løbeturen, hvor den både kan fungere som GPS og til afspilning af musik. Derfor har vi flere forskellige høretelefoner til Iphone 6, som både er trådløse og kan køre over bluetooth. Vi forhandler originale dele fra Apples egen produktion, hvilket sikrer, at du får meget kvalitet for dine penge og ender med et produkt, der spiller perfekt sammen med din Iphone. Fx er Apple kendt for sine nye, trådløse bluetooth høretelefoner, der kombinerer fantastisk lyd med mange smarte funktioner. Eksempelvis fungerer det sådan, at musikken automatisk stopper, når du tager den ene høretelefon ud. Derudover har du, fordi det er bluetooth høretelefoner, mulighed for at finde dem via Find my Iphone, hvis du mister dem. Hvis du er villig til at betale lidt ekstra for dine nye høretelefoner til Iphone 6, er det et oplagt valg.

Slip for ledninger og besvær med bluetooth høretelefoner

Vi tror på, at høretelefoner med bluetooth er fremtiden. Ledninger kommer hurtigt i vejen, for ikke at tale om hvor nemt de vikler sig sammen. Hvis du er træt af at rede fuglerederne ud, eller du bare gerne vil slippe for besværet, så er høretelefoner med bluetooth det rigtige valg for dig. De koster lidt ekstra, men samtidig er det også en løsning, der vil gøre det langt nemmere og rarere for dig at høre musik. Trådløse høretelefoner til sport og løb er især smarte, fordi ledningerne i så fald ikke kommer i vejen, når du løber. Hvis du alligevel leder efter sportshøretelefoner eller nye høretelefoner til rejser og studie, så er et produkt med bluetooth bestemt værd at overveje. Samtidig vil du i de nyere produkter også få en uforlignelig lydkvalitet, hvor musikken virkelig kommer til sin ret. Foruden bluetooth kan det også være smart at vælge høretelefoner med telefon, da det giver mulighed for at foretage opkald, mens du har høretelefonerne i.

Nye høretelefoner til gode priser

Er det tid til at købe nye høretelefoner? Så er du kommet til det rigtige sted. Uanset om du vælger trådløse høretelefoner med bluetooth til sport og løb, eller du går efter en anden løsning, er du hos os sikker på at få meget for pengene. Hvis du godt kunne tænke dig nye og gode høretelefoner, hvor du får maksimalt ud af musikken, så hold øje. Der kommer løbende tilbud på vores store udvalg af gode høretelefoner.