Kan Samsung Galaxy S11 overraske?

Til februar eller marts forventes der som vanligt, at komme noget nyt fra Samsung, hvor næste skud i rækken af Galaxy S-serien offentliggøres. Rygter omkring det nye flagskib er allerede begynd, at florere rundt på nettet.

En af de interessante rygter er omkring designet af selve telefonen og dette er grundet, at Samsung tidligere har snakket om et slide-design. Flere design rygter er kommet frem og vi tager her et kig på hvad der vides indtil nu.

Hvornår kan vi muligvis forvente Samsung Galaxy S11?

Samsung lancerer ofte deres nyeste flagskib omkring februar eller marts. Derfor forventes den kommende S11 også at komme ud i samme periode i 2020. Der kan være en chance for at Samsung fremviser den på MWC 2020, men rygter lyder også på vi kan få den og se tidligere og allerede den 18 februar.

Læs også: Guide til AirPods

Hvad med prisen på Galaxy S11?

Da Samsung Galaxy S10 kom ud kostede den i omegnen af 7.199 danske kroner for 128 GB. Yderligere fik vi også kun selskab af plus modellen, som kunne fås for 7.999 danske kroner og den dyreste model, med 1 TB lagerplads, der kunne fås for 12.699 danske kroner

En forventelig pris for Samsung Galaxy S11 ville derfor være noget i samme stil, med en mulig lille prisstigning, ligesom vi også så med Galaxy S10 efter Galaxy S9. En forventelig pris kan derfor muligvis ligge på 7.500 danske kroner for den billigste udgave, når vi får Samsung Galaxy S11 at se.

Indlægget fortsætter efter billedet…

Find tilbehør til Samsung telefoner her

Kan Samsung Galaxy S11 Overraske?
Kan Samsung Galaxy S11 Overraske?

Hvad vil vi gerne se i den nye Samsung Galaxy S11?

Rygterne florerer, men hvad er det, vi rigtig gerne vil se ved den kommende Galaxy S11?
Kort sagt er det:

  • Bedre kamera
  • En 3.5 mm hovedtelefonudgang
  • Omplacering af det frontvendte kamera
  • Et bredere farvespektrum
  • 5G der er til at overkomme

På bagsiden af Samsung Galaxy S10 er der tre kameraer med henholdsvis 12 MP hovedsensor, 12 MP telefoto sensor og et 16 MP ultra vidvinkel sensor. Det er nærmere standarden i dag og også mindre end hvad mange telefoner kommer med i dag.

Mange af de seneste telefoner er kommet med blandt andet hovedsensorer over 40 MP, som er langt mere end de 12 MP. I dag har mange telefoner også installeret hele fire kameralinser og dette gælder selv overkommelige modeller. Derfor forventes der, at Samsung strammer op på denne del i den kommende Samsung Galaxy S11.

Efter sigende arbejder Samsung på denne del og har fingre i et 64 MP kamera, som gerne skulle komme i Galaxy S11.

Læs også: Google Pixel 4 – hvad kan vi forvente?

Får vi et 3.5 mm jackstik indgang at se eller er det slut? Galaxy S10 har et, men måske er det også det sidste vi får at se i S-serien.

De nyere Galaxy Note 10 og Galaxy A80 har ingen jackstik plugin og det tyder på at Samsung følger tendensen fra andre producenter og dropper stikket.

Der er dog alligevel mange i dag, som stadig bruger kablede hovedtelefoner og forhåbentlig ser de behovet hos brugerne, så det vender tilbage igen.

Samsung lavede i Galaxy S10 det første frontvendte kamera, som en del af skærmen. Dette betød at linsen var gemt inde i et hul i skærmen, som var placeret i øverste højre hjørne.

Det har givet et mere elegant look, da det ellers velkendte hak er fjernet. Hul kameraret fylder dog alligevel lige så meget, fordi der er lavet en kant mellem kameraet og skærmen, der reelt er overflødig.

Det er muligt vi kommer til at se nye tilgange til kamerahullet, Samsung selv har ytret, at de ikke er bange for at droppe kamerahullet til fordel for et indbygget kamera under skærmen.

Om det lige kommer i S11 udgaven eller de efterfølgende generationer kan vi kun spå om.

Læs også: Xiaomi Mi Mix Alpha – sensor i 1 ny klasse

Batteriet, der i Galaxy S10 er på 3400 mAh, er meget fint, men ser vi på en række af de seneste telefoner begynder vi at runde de 4000 mAh.

Derfor forventes der lidt, at Galaxy S11 gerne skulle komme nær de 4000 mAh eller også over, med alt den nye teknologi der skal gives batterikraft til.

Vi kan godt drømme os lidt til, at få hele regnbuepaletten, da Samsung har været lidt sparsom her. Hos Samsung Galaxy S10 var der et mindre farveudvalg, hvor standard farverne var Prism, Hvid og Sort.

Den kunne også fås i gul, grøn og rød, men kun i visse regioner. Så forhåbentlig vil de åbne op for, at flere kan få fornøjelse af et bredere farveudvalg.

5G er det nye sort, men prismæssigt stikker det af. Det forventes en Samsung Galaxy S11 5G, da 5G ved lancringen til næste år, vil være tilgængelig i langt flere lande end tidligere.

Ser vi på Samsung Galaxy S10 5G er denne endnu større en Galaxy S10+ og også endnu dyrere.

Mange af de eksisterende og kommende 5G findes til en overkommelig pris. Samsung har dog chancen for at vende denne del, men dette må vi vente at se på.

Indlægget fortsætter efter billedet…

Kan Samsung Galaxy S11 Overraske?
Kan Samsung Galaxy S11 Overraske?

Rygter omkring Samsung Galaxy S11

Der florere mange forskellige rygter om den kommende Samsung Galaxy S11 og særligt er der lige nu mange spekulationer omkring hvad Samsung byder ind med, i forhold til kameraet.

Tidligere er der snakket om en 64 MP hovedsensor, men nu har Samsung muligvis udviklet et 108 MP sensor. Sensoren skulle efter sigende allerede sidde i den nye

Dual Skærm til Samsung Galaxy S11

Som vi nævnte tidligere, så er der i tiden rygter om, at Samsung Galaxy S11 måske kunne finde på at komme med et dual skærmdesign. Det er et nyt patent fra Samsungs side.

Det betyder en fuldstændig komplet skærm på forsiden og en mindre en på bagsiden. Ideelt til selfies. Det er dog muligt, at dette design er tiltænkt den billige version i serien, nemlig Galaxy S11e.

Indikationen for dette er nogle lækkede billeder, som viser et dual kamera og dette har Galaxy S10e nemlig. Designet kan også afskrække, eksempelvis business folk, som ikke har interesse i en dual-skærm eller ”selfie-skærm”.

Umiddelbart tyder det på, at der ingen plads vil være til en stylus, ud fra det billede der er lækket.

64 MP kamera og hele 108 MP hovedsensor?

Samsung har fra start udtalt sig om en opgradering af deres kamera til et med 64 MP. Efterfølgende har de så nok sørget for årets vildeste kamerarygte indenfor smartphones.

I løbet af kort tid er det blevet rygtet, at deres nye flagskib muligvis vil komme med et langt højere antal mega pixels i deres kamera.

108 mega pixel billedsensor er noget af det nyeste Samsung har arbejdet på, i samarbejde med telegiganten Xiaomi at kunne installere i deres kommende flagskib. Det er et vildt rygte, men sker det, løber de også helt op til frontlinjen indenfor dette område.

Et billede der er dukket op, som netop viser den mulige kamerasensor for S11-serien, kan kobles sammen med et andet rygte, hvor Samsung muligvis vil introducere et 5x optisk zoom.

Den 5x optisk vil dog eftersigende ikke gøre telefonen tykkere, da de vil benytte en teknik, hvor sensorkomponenter lægges i lag horisontalt indeni telefonen.

Billedet er dog efterfølgende blevet fjernet og det er derfor ikke mere omkring den del. Det kan dog indikere, at der kan være hold i sagen, men vi må vente og se.

Hvad med det indvendige?

Tidligere har Samsung skabt og lanceret et 12 GB Mobil DRAM, som lader telefonen læse hurtigere og er derfor en åbenlys del af Samsung Galaxy S11. Sammen med bliver Galaxy S11 muligvis en af de første telefoner med 5nm chipsæt, der gør, at den derved udkonkurrerer andre enheder.

Udover dette, så er et af slagsen, der menes at være Snapdragon 865 blevet benchmarked med karakterer, og slår dermed andre telefoner. De amerikanske udgaver vil muligvis få denne chip. Indtil videre er dette de mest florerende rygter om den kommende Galaxy S11.