SHOP EFTER telefonMÆRKE HOS PANZERSCREEN

Shop efter mærke! Hos PanzerScreen kan du nemt finde det tilbehør der passer til din mobil.

Vi understøtter en bred række brands

Vi stræber efter at føre produkter til en række forskellige brands, så du kan finde præcis det, der passer til din mobiltelefon.

panzerscreen logo nyeste

Find produkter til dit telefonmærke her

skærmbeskyttelse og covers til beskyttelse af din telefon

Hos PanzerScreen kan du finde tilbehør til din mobil og til din tablet. Vi fører nøje udvalgte produkter til en række forskellige mærker, så du har mulighed for at finde det der passer til din mobile – også når det kommer til telefonbeskyttelse. Uanset om du er på udkig efter tilbehør eller skærmbeskyttelse til din Huawei, iPhone, Oneplus eller noget helt andet, så kan du finde det på vores side.

Vi forstår vigtigheden af kvalitetsbeskyttelse

Vi ved hvor vigtig din mobil er – både på arbejdet og i din fritid. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med til beskytte din mobil. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere kvalitets skærmbeskyttelse. Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet, så de forskellige produkter passer perfekt til netop din mobil. Derudover er de fremstillet i silicate glass, som er hele 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. På den måde er din mobilskærm sikret optimal beskyttelse mod ridser, skræmmer og slag. Se hele vores udvalg af skærmbeskyttelse lige her.

Hos PanzerScreen.dk har vi også et stort udvalg af covers til mobiltelefoner – så både skærm og telefon er godt beskyttet. Vi har et hav af forskellige covers, til de mange brands. På den måde kan du nemt finde et cover der passer til din mobil og dine behov. Se hele vores udvalg af covers lige her.

Din førende forhandler af skærmbeskyttelse og mobiltilbehør

Vi vil være din førende online forhandler indenfor tilbehør til mobiltelefoner. Derfor har vi samlet et stort og bredt udvalg af forskellige produkter, til en række mobilbrands. Uanset om du er på udkig efter covers til din iPhone, OnePlus eller Samsung, så kan du finde det på siden. Du kan også finde et væld af skræddersyede skærmbeskyttelse til mobiler.

Sorter i vores store sortiment af produkter til forskellige brands, lige her på siden.

Tilbehør til mobiltelefoner

Udover skærmbeskyttelse og mobilcovers, så kan du også finde en række andre produkter og tilbehør hos PanzerScreen.dk. Vi synes nemlig du skal have mest mulig ud af din telefon. Fin derfor en masse lækkert tilbehør til din mobil. På vores side har du mulighed for at finde alt fra løbearmbånd, powerbanks, cykelholdere, bluetooth headsets, mobilholdere og meget andet. Uanset hvilket tilbehør du er på udkig efter, så kan du filtrere din søgning, så du kun ser produkter der passer præcis til din mobil.

Du kan nemt sortere i vores udvalg af kvalitets produkter og finde præcis det der passer til din mobil og mærke. Ved at klikke ind på de forskellige mærker, præsenterer vi de produkter og det tilbehør der er kompatibelt med din mobil. Find alt til brands hos PanzerScreen.dk og shop direkte efter mærke, allerede i dag.

Mobilbeskyttelse og tilbehør til alle de velkendte mærker

Hos PanzerScreen kan du altid finde et stort udvalg af forskelligt tilbehør til både mobiler og tablets. Alle produkter og mærker der forhandles hos os, er altid nøje udvalgt med fokus på en høj kvalitet. Det kan være svært at vælge hvilket mærke man skal købe fra når det kommer til elektronik. Med et meget stort udvalg af forskellige mærker, hvordan finder du så frem til det bedste alternativ når vi både tager højde for pris og kvalitet? Først og fremmest er det vigtigt at man tager udgangspunkt i det produkt du skal købe. Vi har forsøgt at samle et stort udvalg af kvalitetsbevidste brands så du er forsikret om at kunne foretage dig et godt køb du bliver glad for.

skærmbeskyttelse – Mobilcovers og tilbehør til enhver telefonmodel

Vi forsøger så vidt muligt at kunne tilbyde både skærmbeskyttelse, mobilcovers- og tilbehør til alle brands og modeller på markedet. Dermed vil du meget vel også kunne finde noget til lige din telefon. Om du ejer en smartphone der er flere år gammel, eller du er ejer af en smartphone af nyere dato, så ønsker vi at kunne levere markedets bedste beskyttelse til din telefon.

Mobilbeskyttelse til alle smartphone brands

Vi forhandler beskyttelse og tilbehør til telefoner og tablets fra mange forskellige velkendte mærker. Hos os kan du altid finde markedets stærkeste beskyttelse til enhver telefon. Du kan derfor med vores udvalg være forsikret om at vi også har en god løsning til dig. Med et udvalg af de mest velkendte brands fører vi både mobilbeskyttelse og tilbehør til alle de nye topmodeller på markedet, såvel som de ældre modeller. Udover at vi forhandler skærmbeskyttelse, mobilcovers- og tilbehør til kendte brands, så har vi også flere forskellige mindre velkendte mærker og niche brands på shoppen. Vi har valgt at forhandle mange forskellige mærker indenfor telefoner og tablets. Dette forsikrer os om, at vi dermed kan levere et godt og stort udvalg til vores kunder, og man får mulighed for at finde markedets bedste beskyttelse og tilbehør.

Apple

AirPods er et produkt der virkelig har vundet stor interesse hos de danske forbrugere efterhånden. Især Apple AirPods er blevet et stort hit hos mange. Apple er blevet noget af en mastodont på markedet indenfor telefoner og mobiltilbehør. Dette gør sig gældende for deres ældre modeller som iPhone 6 og iPhone 7 der stadig sælges godt den dag i dag. Deres nyere lancering som en iPhone X er også blevet en bestseller. Om du ejer enten en af de tidligere modeller, eller en af de nyere, så kan du finde på iPhone 7 skærmbeskyttelse og iPhone 7 cover hos os. Muligheden er også at finde iPhone X skærmbeskyttelse eller iPhone X cover på shoppen. Indenfor mobiltilbehør og nærmere headsets er Apple kommet med det måske største hit til dato. Deres Apple AirPods har oplevet en helt utrolig eksponering og interesse iblandt forbrugerne. Designet i et meget stilrent og forholdsvis enkelt design, har Apple AirPods gjort sig meget bemærket og er blevet en klar bestseller.

Alt til Apple

Apple tilbyder som et helhedsbrand næsten alt du kan tænke dig indenfor mobiltilbehør. Deres velkendte Apple oplader har også været på markedet i mange år. Som forbruger ved du at når man investerer i et Apple produkt, så får man kvalitet. Apple har sat sig på en meget stor del af mobilmarkedet, og sørget for at udvikle produkter der er i tråd med deres brand lige meget hvilken produktkategori de lancerer et produkt til. Til computere har Apple også været skarpe igennem mange år med deres magsafe lader, magsafe 2 lader, iPad USB oplader, og deres nyere Apple USB-C oplader. Som Apple forbruger har Apple formået at udvikle både enheder samt tilbehør der er komplementært. Dette gør, at man oftest vælger produkter fra Apple når man skal købe tilbehør til sine Apple enheder.

De nyeste iPhone covers

Er du ejer af en ny iPhone X. Så kan du hos os finde det stærkeste iPhone X cover der er skabt til at passe 100% til din flotte telefon. Du vil med vores store udvalg kunne finde et iPhone X cover i mange forskellige flotte designs. Forskellige farvekombinationer og typer af iPhone X covers vil give dig muligheden for at finde frem til det helt optimale valg. Ud fra dette kan du tage en sikker beslutning der passer til dine præferencer når det gælder at finde det bedste iPhone X cover. Ønsker du et iPhone X cover der bibeholder din telefons lækre design, er vores iPhone X TPU-cover et godt valg. Et andet bud kunne være vores 360 covers. Med et iPhone X 360 beskyttelsescover får du et mobilcover hvor der er kælet for detaljerne imens din telefon får en maksimal beskyttelse.

iPhone mobilcovers

Har du en af de tidligere iPhones som en iPhone 7 kan du med garanti også finde et iPhone 7 cover der matcher dine ønsker. Indenfor mærket iPhone har vi både skærmbeskyttelse og mobilcovers til alle modeller, gamle som nye. Med et flot og modstandsdygtigt iPhone 7 cover vil du være helt sikker på at din iPhone 7 holder længere end hvis du ikke har beskyttelse på den.

Huawei

Hvis du ejer en smartphone fra Huawei, kan du mange forskellige produkter inde på vores webshop som vil passe perfekt til din telefon. Med mulighed for markedets stærkeste beskyttelse i form af Huawei skærmbeskyttelse og Huawei mobilcovers vil din Huawei telefon kunne opnå den maksimale beskyttelse imod ridser, slag og tab. Hvis du ønsker andet tilbehør til din telefon, så har vi også nogle flotte bluetooth headsets der passer til alle android telefoner, og dermed også til din Huawei. Har du f.eks. investeret i en af de helt nye og meget dyre Huawei P30 eller Huawei P30 Pro så ved du højest sandsynligt også, at en ødelagt skærm på disse nye supertelefoner koster en del. For at reducere risikoen for en ødelagt telefon og skærm, har vi derfor valgt at forhandle både Huawei P30 skærmbeskyttelse, Huawei P30 Pro skærmbeskyttelse og flotte og utroligt modstandsdygtige mobilcovers hertil.

Samsung

Samsung har igennem meget lang tid været et anerkendt elektronikbrand. Med øje for både kvalitet og detaljerige designs har Samsung formået at slå sig fast på et ellers meget konkurrencepræget marked. Næsten hver gang Samsung har lanceret en af deres telefoner, har de ligget i den høje ende på vurderingsskalaen fra eksperterne. Uden at gå på kompromis med kvalitet eller design sørger de for at fremstille smartphones der falder i forbrugernes smag.

Samsungs nye mobilserie

Samsung har for nyligt lanceret deres S10 serie hvor man ser en meget stor kurve på skærmene. Med disse store kurver er telefonen ekstra udsat overfor skader der kan forårsage en ødelagt skærm. Med denne nye mobilserie følger et meget højt prisleje, og derfor er en skærmreparation også ekstra dyr at få foretaget. Vil du derfor gerne undgå dette? Så skal du tage et kig på vores Samsung skærmbeskyttelse og Samsung mobilcovers. Udviklet med fokus på at skabe den maksimale sikkerhed, vil du med garanti få din telefon bedre beskyttet end hvis du ikke benytter dig af skærmbeskyttelse og mobilcover til din Samsung Smartphone.

OnePlus

OnePlus er efterhånden blevet et meget velkendt mærke på det danske marked. Men da de startede med at gøre deres indtog på markedet, valgte de en strategi der differentierede sig fra de mange konkurrerende mærker. Den første OnePlus model kunne kun købes hvis man havde en invitation til at købe telefonen. Således kunne invitationer deles i netværket og man kunne danne sit eget lille ”society” til lanceringen af deres første smartphone. OnePlus mål er at dele den bedste teknologi nogensinde, sammen med dig. Man må sige at der siden deres første mobillancering er sket utrolig meget. OnePlus har været skarpe til at følge med i udviklingen, og endda præge nutidens teknologi med innovation og danne nye rammer for hvad der er muligt for en smartphone.

OnePlus 7 serien

OnePlus har lanceret deres seneste telefoner OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro. Disse to nye flagskibe skal tage over for en OnePlus 6T der hurtigt blev en favorit iblandt forbrugerne. En fælles ting for designet på mange af de nye telefoner er at man får en stor kurve på skærmen. Disse nye designs stiller nogle ekstra krav til at man sørger for at finde et godt og holdbart skærmbeskyttelse og mobilcover, hvis ikke man ønsker at stifte bekendtskab med en meget dyr skærmreparation. Med et OnePlus 7 pro skærmbeskyttelse og OnePlus 7 pro mobilcover vil din OnePlus telefon kunne klare dagens udfordringer og diverse ridser slag og tab der måtte forekomme.

Motorola

Motorola er et mærke som mange forbrugere forbinder med ældre telefoner. De helt gamle telefoner uden touch funktioner, tunge og uden den store kærlighed til selve designet. Men den tid er forbi. Selv Motorola er kommet med på bølgen for smartphones, og har forsøgt sig med en ny model. Som et at de nyeste skud på stammen har Motorola genoplivet sine smartphones og nu lanceret deres Motorola One Vision der allerede er et stort hit blandt de mange smartphoneforbrugere. Med fokus på et helt fantastisk kamera og et flot design til en overkommelig pris, er det vigtigt at man ikke glemmer et Motorola One Vision skærmbeskyttelse og et Motorola One Vision mobilcover så man kan nyde sin telefon til det maksimale uden utrygheden for at den går i stykker. Man vil naturligvis udsætte sin telefon for nogle forskellige risikofyldte faktorer i løbet af dens levetid. Men det kan hurtigt blive en kort fornøjelse at have sin telefon, hvis den ikke er godt beskyttet.

Xiaomi

Xiaomi har ikke haft deres helt store gennembrud på det danske marked endnu, men det er bestemt aldrig for sent. De kommer langsomt mere og mere ind på markedet, og forbrugerne er så småt begyndt at tage dette kinesiske smartphonebrand til sig. Xiaomi er et af de største brands på deres hjemmemarked Kina. Her udvikler de elektronik indenfor en masse varegrupper, hvor mange af disse er komplementære til hinanden. Helt ned til smartphones der fungerer sammen med tandbørster således at du kan holde styr på data i din app med en kombination af disse enheder.

Den bedste Xiaomi beskyttelse

Er du tilfældigvis ejer af en Xiaomi telefon, så skal du bestemt ikke snydes for at kunne få markedets bedste beskyttelse til den. Vi forsøger at forhandle som mange velkendte mærker som muligt, foruden disse nichebrands såsom Xiaomi. Med et Xiaomi skærmbeskyttelse eller et Xiaomi mobilcover vil du kunne opleve en større frihed uden bekymringer for at din telefon skulle gå i stykker, og du skal til at bruge penge på en ny skærm. Med PanzerScreen skærmbeskyttelse og vores mobilcovers får din Xiaomi telefon en sublim beskyttelse.

ASUS

ASUS er et brand mange forbrugere kender når man snakker computere. Her har de igennem mange år fået gjort sig veletableret, og stået for god elektronik med solid hardware. Med udgangspunkt i dette, forsøger de nu at føre dette videre til deres marked for smartphones.

ASUS-smartphones

Mange har ikke stiftet meget bekendtskab med mærket ASUS når det gælder smartphones. Men nu har ASUS lanceret deres nye Zenfone 6 som forventes at give ASUS noget mere genkendelse indenfor mobilmarkedet. Deres nye telefon læner sig meget op ad de mange andre nye smartphones der er blevet lanceret på det seneste fra de mere velkendte smartphonebrands. Selvom ASUS Zenfone 6 er en nichemodel, forhandler vi hos PanzerScreen også ASUS skærmbeskyttelse og hermed også ASUS Zenfone 6 skærmbeskyttelse. Du har også mulighed for at finde et ASUS Zenfone 6 TPU Cover, så din nye ASUS-smartphone kan få 100% beskyttelse, og samtidig beholde det flotte stilrene design.

Sony

Sony har igennem flere år været et meget velkendt elektronikbrand hos mange. De seneste år har de ikke haft den store aktivitet på mobilfronten. De har lanceret nogle enkelte modeller, men set i forhold til førhen, er det begrænset hvor mange telefoner de producerer længere. De har dog for nyligt udkommet med en ny Sony serie, og er du ejer af enten en ældre Sony telefon, eller en af de nyere modeller, så kan du hos os finde det bedste Sony skærmbeskyttelse på markedet. Udover skærmbeskyttelse har du også mulighed for at finde et flot og holdbart Sony mobilcover så din telefon kan være godt beskyttet. Vi har valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og du får derfor den maksimale beskyttelse når du vælger et af vores mange produkter på shoppen.

Nokia

Nokia har været et af de mest velkendte brands indenfor mobiltelefoner igennem mange år. Efter der begyndte at blive udviklet smartphones har de dog været noget stillestående med hensyn til produktudvikling og lancering af nye topmodeller. De har forsøgt sig med deres seneste Nokia 9 Pureview som er fremstillet i et flot design med fokus på en helt unik kameraoplevelse. Hvis du har Nokias nyeste model, og ønsker at den skal fortsætte med at være ligeså funktionsdygtig som ved købsdato, så er det en meget god idé at huske beskyttelse hertil.

Nokia mobilbeskyttelse

Med et Nokia 9 Pureview skærmbeskyttelse og et Nokia 9 Pureview mobilcover vil du have den ultimative beskyttelse til din telefon. Vores Nokia 9 Pureview mobilcovers er designet med 100% præcise udskæringer så din flotte Nokia telefon vil ikke miste nogen funktionsevne, og alle de mange kameralinser vil på ingen måde blive dækket at mobilcoveret.

HTC

HTC har i mange år været et godt supplerende brand til de mange andre smartphonebrands der er på markedet, men har ikke haft den helt store succes med at slå igennem som en bestseller på markedet. De har løbende sørget for at lancere nye modeller, men oftest har de stået i skyggen af de mange andre brands. Efter at have haltet lidt efter de mange konkurrerende brands på mobilmarkedet, førsøger HTC sig nu med en HTC U13 som de satser på bliver deres nye topmodel der forhåbentlig skal tage en del af det store mobilmarked. Har du en af de ældre HTC-telefoner kan vi også levere både f.eks. HTC U12 skærmbeskyttelse så din telefon kan være godt beskyttet imod ridser slag og tab.

LG

LG har ligesom Sony været et velkendt brand indenfor elektronik. Deres mobiltelefoner havde også meget god succes da fliptelefonerne begyndte at få deres indtagen på mobilmarkedet. Sidenhen har LG forsøgt at følge med de nye smartphones men med et noget lavere salg på disse modeller. De har blandt andet lanceret deres LG V40 ThinQ som desværre for LG, heller ikke slog igennem på det danske marked. Men har du fået investeret i denne telefon fra LG vil du her kunne få den godt beskyttet med et LG V40 ThinQ skærmbeskyttelse.

Baseus

Et mærke som Baseus begynder at blive mere velkendt hos de danske forbrugere. Baseus leverer både kabler, headsets og andet elektronik. Inde på shoppen forhandler vi Baseus headsets der er kendt for en fantastisk kvalitet i stilrene designs til nogle meget konkurrencedygtige priser. Så ønkser du et headset hvor brandet ikke er Apple, men du stadig har høje krav til kvalitet og design, så vil Baseus være et rigtig godt bud på et trådløst headset for dig.

Baseus trådløs oplader

Hvis du ønsker en trådløs oplader, så er Baseus bestemt et mærke der er værd at undersøge nærmere. De trådløse opladere Baseus udvikler har en fantastisk leveringsevne med gode funktioner. Udover de rent datamæssige specifikationer går Baseus bestemt heller ikke på kompromis med deres design af trådløse opladere. Du kan med disse trådløse opladere finde et stort udvalg af trådløse opladere der både har en vippefunktion, kan benyttes i bilen, eller der er som skabt til kontoret.

Baseus mobiltilbehør

Hvis du skal have det rette tilbehør til kontoret, så skal du ikke mangle noget. Derfor kan du fra mærket Baseus også få nogle unikke kabelholdere. Med en Baseus kabelholder vil du kunne holde styr på dine kabler så de ikke ligger og roder eller i værste fald vikler sig ind i hinanden. Få godt styr på dine kabler og få et skrivebord der ser stilrent og professionelt ud med disse kabelholdere fra Baseus. Baseus er blevet mærke som har et stort udvalg indenfor elektronik, og derfor tilbyder der blandt andet også powerbanks. Med en Baseus powerbank er du forsikret en god kvalitet der giver dine elektroniske enheder nogle hurtige og stabile opladninger. En Baseus powerbank er oftest at finde med mange mAh der sørger for at du kan få mange opladninger ud af din powerbank.

HOCO

Et andet upcoming brand er brandet HOCO. HOCO har blandt andet lavet deres version af de meget velkendte Apple AirPods. HOCO Airpods er udviklet i et meget enkelt og flot design, med fokus på et bluetooth headset der har en god lyd. Ligesom Baseus leverer HOCO også kabler. Disse to brands tilbyder både kabler af typerne lightning kabler, USB-C kabler, Micro USB kabler og dækker dermed et bredt udvalg. HOCO producerer også trådløse opladere der giver en hurtig og stabil trådløs opladning.

HOCO mobiltilbehør

Med fokus på et flot og unikt design kan du også få en HOCO trådløs oplader med LED lys indbygget. Dette er en lækker og flot feature der vil pynte på ethvert kontorbord. HOCO er et brand der forsøger sig at være meget fremme på teknologien indenfor opladere, og har også været med fra start på de efterhånden meget velkendte fast charge opladere. Med en HOCO oplader der tilbyder fast charging vil din enhed kunne blive opladet lynhurtigt, så længe din enhed understøtter denne type opladning selvfølgelig.