Oplader

Mangler du en oplader? Vi tilbyder hos PanzerScreen alle typer af opladere fra iPhone-opladere og PowerBanks, USB oplader til bil, til Trådløse opladere og trådløs oplader til bilen. Søger du en biloplader, så er det nok en USB lader du søger? Alle opladere findes til attraktive og konkurrencedygtige priser, og kommer med moderne og stilrent design. Vi har altid fokus på at levere de bedste produkter på markedet, og vi er overbeviste om, at kvalitet betaler sig. Ønsker du at dine enheder skal være opladet imens du er på farten, når du er ude og køre, så skal du tjekke vores ladere til bilen. Disse kan du få både som trådløse opladere, og USB billader.

Oplader til den modebevidste

Hos PanzerScreen er vi vilde med iPhone, men ved også at mange danskere fra tid til anden oplever problemer med deres lader, der kan være skrøbelig og have en begrænset levetid. Vores iPhone-oplader er nøjagtig den samme, som følger ved alm. køb af iPhone 7. I lighed med iPhones andre opladere er det smarte ved denne oplader, at den passer til samtlige iPhone-producerede modeller. Med andre ord passer vores iPhone oplader med sikkerhed til lige præcis din og dine venners iPhone!

Den praktiske og gode oplader

Skal du på festival til sommer? Er du bidt af naturen? Eller trives du bedst med aldrig at være for langt fra en opladning? Så er vores PowerBank Quick-Charge værd at tjekke ud. Batteriet består af 20.000 mAh og giver som navnet antyder mulighed for at oplade din eller en andens smartphone adskillige gange på effektiv vis. Vil du oplade flere enheder på samme tid anbefaler vi også vores Baseus Powerbank, da denne model indeholder 2 usb-indgange, hvilket muliggør det at tilslutte flere enheder til opladning på samme tid. Begge powerbanks effektive, lette og kraftfulde.

Den populære oplader

Kører langt og ønsker du at udnytte tiden endnu bedre end du i forvejen gør? Den trådløse oplader til bil er ikke alene et fleksibelt redskab, men også et ‘must have’ på farten. Quick charger 3.0, en kraftfuld lader, som er enkelt at anvende og intelligent udtænkt med beskyttende silikone for at undgå de værste skræmmer på din smartphone.

Den holdbare oplader

Har du stor udskiftning blandt dine ladere og frustreres du over levetiden? Så er du muligvis ikke den forsigtige type. Uanset hvad kunne du overveje at kigge nærmere på vores Hoco X14 USB-C kabel 2m. Produktet er designet i nylon med henblik på at mindske slitagen, har en længde på 2 meter, og kendetegnes ved dets lange levetid. Dette kabel er fantastisk at kombinere med vores Hurtig oplader eller Usams Speed lader for en effektiv og holdbar opladning.

Lader

Hvem gider at have en super flot og lækker elektronisk enhed, hvis den er gået tør for strøm? Vi har hovedsageligt vores elektroniske enheder for at vi kan benytte os af dem. Det er er derfor vigtigt, at vi sørger for at have en lader, der kan sørge for, at vores enheder er godt strømforsynet. Hos PanzerScreen.dk har vi et bred udvalg af ladere, og du kan med garanti finde en, som passer perfekt til din eller dine enheder, og de behov og ønsker, du måtte have. Vi forhandler ladere, som kan benyttes i alle situationer. Standard ladere til opladning af dine enheder, opladere der tilbyder lynhurtig opladning med den nye QC 3.0 fast charge teknologi.

Hurtige ladere

Vi har også USB ladere, der kan benyttes i bilen, eller hvad med en trådløs oplader til skrivebordet? Du kan også kombinere disse førnævnte typer af opladere, og få en trådløs oplader til bilen. Mulighederne er mange, og det er derfor vigtigt, at du får anskaffet dig en lader, som matcher bedst muligt, til dine behov og ønsker. Vi har hos PanzerScreen.dk et kæmpe udvalg af ladere, og vil derfor gerne, præsentere de forskellige muligheder for dig, så du får fat på den bedste løsning.

Kompatible ladere og kabler

Til alle vores opladere, er det vigtigt du får købt de rette kabler, som passer til lige præcis den eller de enheder, du ønsker at oplade. Ønsker du en regulær oplader, så har vi både en iPhone oplader, eller har du en enhed, der understøtter hurtig opladning? Så har vi også en hurtig lader, eller en USAMS USB speed oplader. Det kan også være, at du ønsker opladning af flere enheder samtidig? Så kan vi tilbyde dig en Oplader med 2 USB, eller en Hurtig lader med 4xUSB.

Trådløse opladere

Hvis du gerne vil have det nyeste af det nyeste, så skal du tage et kig på vores mange trådløse opladere. Understøtter dine enheder denne form for opladning, så kan du gøre din opladning lettere end nogensinde før med denne nye type lader. Det foregår noget så simpelt, som at du blot skal berøre den trådløse oplader med din telefon, hvorefter den vil starte sin opladning. Ingen stik imellem din lader og telefonen længere – Lettere bliver det ikke at få opladet sin telefon.

Kraftige Powerbanks

Er du typen som tit er på farten, eller oplever du til tider, at du er på vej ud ad døren, hvorefter du finder ud af, at din telefon eller andre elektroniske enheder mangler strøm? Så skal du kigge på vores fantastiske Powerbanks. Vi har nogle af markedets stærkeste Powerbanks, der foruden en lynhurtig og stabil opladning, tilbyder opladning af flere enheder på én gang.

Vi kan derfor efter vores overbevisning sige, at vi kan tilbyde dig en lader, til ethvert behov du måtte have for opladning af dine enheder, i alle situationer, og alle steder. Skulle du have den mindste tvivl om hvilken af vores mange ladere du skal vælge, må du endelig kontakte os på telefon eller mail, og vi vil hjælpe dig efter bedste evne, så vi sammen finder frem til den bedste lader for dig og dine elektroniske enheder.

Mobil oplader


Hvad er mobil uden oplader? Mange vil nok svare, ”ikke meget værd”.  Vi oplader vores mobiltelefoner morgen, middag og aften. De fleste har vigtige oplysninger på mobilen, som  anvender dagligt, for eksempel informationer om sundhed. Derfor er det også de færreste som er villige til at undvære deres mobil oplader, og i stedet tager vi den gerne med os alle vegne. For selvom vi ikke er sikre på at den kommer i brug, så kunne det være at den blev en nødvendighed og vi ved at en funktionel mobil også er en opladet mobil. Strøm på vores smartphone giver os nemlig muligheder, mens manglende strøm skaber udfordringer og begrænsninger. De fleste tænker måske ikke over det, men en kvalitets mobil oplader for at vi kan føle os både trygge og frie.

Valg af mobil oplader

Det kan være svært, at finde ud af hvilken mobil oplader man skal vælge. Skal det være den billige eller dyre? Hvad er mine behov? Markedet for mobil opladere er stort og kan virke uoverskueligt. Vi vil rigtig gerne hjælpe, derfor gør vi hos PanzerScreen alt for at opklare og opfylde dine behov, når det kommer til at finde den rette mobil.  Det er vores ambition, at du ikke unødigt skal bekymre dig om at få strøm til din mobiltelefon og derfor forhandler vi udelukkende kvalitets mobil opladere til markedets bedste priser. Vælg for eksempel mellem en traditionel eller trådløs mobil oplader, blandt vores mange forskellige opladere til din smartphone.
Du ved allerede lidt om den traditionelle. Det vil være den type oplader, som du modtager ved køb af en ny mobiltelefon i en af landets mange butikker. For at lade telefonen op med denne type oplader skal du indsætte kablet i usb-indgangen til din mobiltelefon. Den trådløse mobil oplader er den moderne innovative løsning. Her lægger du din smartphone ovenpå opladerens overflade for at lade din mobiltelefon op. Få dine strømforsyningsbehov opfyldt og med en mobil oplader fra os. Så du igen kan bruge ressourcekrævende applikationer som Snaptchat og Instagram uden at skulle bekymre dig!

Betydningsfuld mobil oplader

Et fællestræk ved mange mobiltelefoner er desværre, at batterierne ikke har tilstrækkelig kapacitet til at matche vores aktivitetsvaner som forbruger. Det er derfor af stor betydning, at du vælger den rigtige mobil oplader. Vi forhandler et bredt udvalg af mobil opladere til smarthphones, blandt andre fra anerkendte producenter som iPhone og Baseus. Alt sammen er kvalitets opladere, som ikke blot reducerer dine bekymringer, men også giver dig frihed og velvære! Besvar dine mails med ro i maven og køb bare busbilletten på forhånd – din mobil går ikke ud! En god mobil oplader er ikke bare nice-to-have, det er også need-to-have, og sikrer dig mod stress og andre ubehagelige situationer i en travl og hektisk hverdag. Giv liv til din mobil med den perfekte oplader, og nyd i større grad tiden væk fra mobiletelefonen med roligt sind. Find det perfekte match til din smartphone og få mest muligt ud af tiden. Bestil hos os i dag og forvent en leveringstid på 1-2 dage. Du handler smart, nemt og effektivt til overkommelige priser!

USB lader

Har du oplevet situationen hvor du sidder i bilen, og din elektroniske enhed er ved at løbe tør for strøm? Denne problematik kan du undgå i fremtiden med en USB lader, der vil sørge for, at dine enheder er fuldt opladet, inden du når frem til din destination. Vi kan hos PanzerScreen tilbyde dig en Remax USB bil lader og Cafele speed USB oplader til bil som har 2 USB porte, understøtter fast charge teknologi, er lille og komfortabel at have med i bilen, og fremstillet i holdbart materiale, så dine enheder vil kunne være strømforsynet, på alle fremtidige køreture.

Med en USB lader kan du også bruge din telefon som GPS i bilen, uden at skulle være bekymret for, at den løber tør for strøm, inden du når frem til din destination. Du vil tværtimod når du er fremme ved din destination, have mere strøm på din telefon, end du havde da du satte dig ind i bilen. Så kunne du tænke dig at din telefon kunne blive opladet, selv når du er ude på en køretur, så er vores Remax USB bil lader og Cafele speed USB oplader til bil de absolut bedste valg på markedet.

Powerbanks – Når du er på farten

Når du er på farten, så ønsker du også at du er godt strømforsynet. Ville det ikke være dejligt, at have en bærbar strømforsyning, så selv når du gik ud af bilen, ville du stadgi have muligheden for, at oplade din telefon eller tablet? Dette kan lade sig gøre, med vores fantastisk komfortable og stærke Powerbanks. Disse Powerbanks tillader dig at oplade hele to enheder på samme tid, og kan give så meget strøm, at der vil være til flere opladninger af dine enheder, blot ved at Powerbanken er opladet én gang.

Med en USB lader og en Powerbank vil du aldrig mere skulle tænke på enheder uden strøm. Du vil altid kunne have batterierne fuldt opladet, både i bilen og på farten. Så ønsker du at dine enheder skal være super godt strømforsynet i fremtiden? Så invester i en USB alder og Powerbank i dag, så ligger de i din postkasse inden for de næste dage, klar til brug!

USB billader

En smartphone uden strøm er ikke meget værd

Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om manglende strøm til din mobiltelefon igen. Scenariet ligger endnu nogle år ude i fremtiden, men er måske er fremtiden tættere på end først antaget. Med en USB billader slipper du for frygten om at løbe tør for strøm. Nyd i stedet friheden ved at kunne bruge din mobil lige så meget som du ønsker!

Hvorfor er en opladet mobiltelefon vigtig?

Det er frustrerende ikke at have strøm på sin smartphone og det kan på mange måder være uholdbart i trafikken. Det kan være at du afventer et vigtigt opkald fra kæresten eller en kommende arbejdsgiver. I dag bruger mange danskere også smartphonen til at navigere og finde frem til deres destination. I et større perspektiv kan trafikale årsager som trafiksikkerhed være være væsentlige for ønsket om at have tilstrækkelig strøm på sin mobile enhed. For hvad nu hvis uheldet er ude og det som ikke må ske, sker for dig selv eller nogen du holder af? 7-9-13. Der er adskillige grunde til at en USB billader er prisværdig. I trafikken er det i vores interesse med velfungerende og tilgængelig smartphones. Få din smartphone opladet lynhurtigt med vores Cafele speed USB oplader til bil.

USB billader løser problemerne

En USB billader er smart, da den på nem og effektiv vis hjælper dig med at sikre at du aldrig løber tør for strøm og får størst muligt udbytte af din køretur. Du får med en USB billader et stort afkast til gavn for familie, venner og ikke mindst dig selv. Udover at skabe tryghed i trafikken kan en USB biloplader også hjælpe til med at opfylde mere lavpraktiske behov, så du som passager får en underholdende køretur. Vi forhandler et bredt udvalg af billadere, f.eks kan du hos os købe en Remax USB bil lader med to USB porte til en konkurrencedygtig pris. De nyeste skud på stammen består af en HOCO 2-USB med Display der har en helt unik feature med et digital dispay i selve opladeren, foruden at den kan oplade hele to enheder på samme tid!

Der er mere endnu! Hvis du ønsker at kunne oplade hele to enheder på én gang OG at disse opladninger skal gå lynhurtigt, så er vores USB biloplader Baseus QC 3.0 Fast-charge 2 X USB lige dét du søger! Denne fantastiske oplader til bilen tilbyder super hurtig opladning når dine enheder understøtter QC 3.0 fast charging. Du vil på selv de korteste køreture, få dine enheder opladet lynhurtigt. Samtidig er der et flot LED lys i opladeren, hvilket gør, at designet er i top, og den til en hver tid, vil pynte i bilen.

Lad familien oplade to mobile enheder på samme tid og undgå alle skænderierne om hvem der skal lade ved at investere i den familievenlige Remax USB er en familievenlige. Indsæt den helt enkelt i bilen og gør brug af produktet med det samme! Udvid din smartphones levetid og oplev en køretur uden bekymring og begrænsninger. Køb en USB billader nu og gør din køretur til en fest! God fornøjelse!

Biloplader

Med det kæmpe udvalg af bilopladere der er på markedet, kan det være lidt af en jungle, lige at finde ud af, hvilken biloplader der passer bedst, til netop dine behov. Vi vil forsøge, at gøre dig en anelse klogere, på hvad der findes på markedet, og hvordan du finder frem til den mest optimale løsning, og får en biloplader hjem til dig, som matcher dine behov, bedst muligt. Når du skal investere i en biloplader, så er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke kriterier du måtte have. Som udgangspunkt, forhandler vi os PanzerScreen.dk kun bilopladere, der har flere USB porte, så du altid kan få opladet flere enheder på én gang.

Hurtig Biloplader der øger køreglæden

Hvem vil ikke gerne have en biloplader, som kan oplade dine enheder lynhurtigt? Med en Baseus QC 3.0 Fast-charge 2 X USB er dette en realitet. Denne flotte bilopalder tilbyder hurtig opladning af dine enheder, såfremt de understøtter QC 3.0 Fast charge. Foruden er der et meget elegant og flot LED lys imellem de to USB porte, hvilket er med til, at skabe et unikt design. En anden mulighed er vores HOCO 2-USB med Display hvor du får en helt unik feature i en biloplader – Et digitalt display. Dette skaber et helt specielt udseende, som adskiller sig fra mange andre bilopladere.

Enkel og flot biloplader

Er du mere til det enkle design? Så er vores Remax USB bil lader helt enkel og stilren i designet, og med to USB porte. Et andet alternativ til en enkelt og stilren biloplader, er vores Cafele speed USB oplader til bil. Her får du en lynhurtig biloplader, der er udviklet i et meget enkelt design, men med den unikke fast charge teknologi, så dine enheder, såfremt de understøtter denne type opladningsteknologi, kan få en hurtig og stabil opladning, selv når du er ude og køre, på selv de korteste strækninger. Lige meget hvad dine præferencer måtte være, og hvilke behov du gerne ønsker dækket inden for bilopladere, så er vi sikre på, at vi hos PanzerScreen, kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet, og til en konkurrencemæssig pris.

USB oplader til bil

Har du et liv på farten, eller kører du bare meget i bil? Det kan ydermere være, at du som et stort antal af andre danskere, bruger din telefon eller tablet utrolig meget, når du sidder som passager? Det kan være du har børn på bagsædet, der sidder med deres smartphones og tablets, og enten streamer eller spiller. Det skal gerne kunne lade sig gøre, at man kan benytte sine enheder, uden at de løber tør for strøm, inden køreturen er omme. Løsningen til denne problemstilling er en USB oplader til bil. Med en USB lader til bilen, vil du, dine børn, dine medpassagerer, ALLE der er i bilen, have mulighed for, at oplade deres enheder. Lyder det ikke behageligt? Ikke mere diskussion om, hvor meget man må bruge sine enheder grundet mangel på strømmen, eller når man har glemt at få opladet sine enheder, inden man skulle ud at køre.

USB oplader til flere enheder

Med en USB oplader til bil, vil du altid være på den sikre side, og ALLE i bilen, vil kunne få deres enheder godt strømforsynet under hele køreturen. Det kan også være at du er typen, der benytter din telefon meget som GPS? i dette tilfælde, er en USB oplader til bil uundværlig for dig! At benytte sin telefon som GPS, tager oftest en del af strømmen, og du har højest sandsynligt, en telefon som næsten er gået tør for strøm, når du endelig er fremme, ved din destination.

Hurtig USB biloplader – Vi har med sikkerhed en til dig!

Men ikke mere! Med vores udvalg af billadere er der garanteret også en biloplader, som passer til lige netop dig. Vi har bilopladere i forskellige designs, former, og med forskellige specifikation og features. Vi tør derfor med sikkerhed sige, at du nok skal blive tilfreds hos os, og ende med en bilooplader, der passer perfekt til dine, og dine medpassagers behov. Alle vores USB oplader til bil, har flere USB porte, så du slipper for diskussionerne og skænderierne, om hvis tur det er, til at få opladet sin enhed. Oplev den forøgede køreglæde, roen fra bagsædet, med medpassagerer, der har enheder fuldt opladet, under hele køreturen.

Oplader til bil

Danskerne køber et stigende antal af elektroniske enheder, og i takt med denne stigning, stiger tiden vi bruger med en elektronisk enhed også. Vi har næsten alle sammen vores telefon med os når vi sidder i bilen, og er man passager, og skal på en længere køretur, så plejer en tablet også at være en fast ting, man har med sig i bilen. Disse elektroniske enheder er fantastiske for os, så vi får tiden til at gå med spil, film, streaming, eller nogen af de mange andre muligheder vores elektroniske enheder tilbyder. Men hvad sker der, når vores enheder går tør for strøm? Ja det bevirker selvfølgelig i, at vi ikke kan benytte vores enheder som vi ønsker, og i værste fald, opstår der nogen gange en irritation og dårlig stemning.

Med en oplader til bil, er dine enheder strømforsynet under hele køreturen

Men hvorfor så ikke sørge for at alle elektroniske enheder er godt strømforsynet under hele køreturen? Med en oplader til bil, vil der ikke være nogen sure miner, over at den eller de elektroniske enheder man ønsker at benytte, løber tør for strøm. En god idé med en oplader til bilen, er at du også får fat på en biloplader, som har flere USB porte, og dermed mulighed for, at oplade flere enheder på én gang. Så undgår du også, at du og dine medpassagerer skal diskutere om hvem der skal have opladet sin enhed.

Når du nu har besluttet dig for, at investere i en oplader til bil, så ønsker du vel også en biloplader, som er flot i sit design ikke? Vores udvalg af billadere byder på alt du kunne tænke dig inden for bilopladere, og måske endda mere til. Vi forhandler nogle af de nyeste opladere til bilen, hvor du kan finde unikke features og specifikationer som hurtig opladning igennem QC 3.0 fast charging og stilrent design med digitalt display. Vi er af den mening, at din oplader til bil, også skal være præsentabel og flot, og gerne til tilføjelse i bilen, som du gerne vil kunne vise frem, til dine medpassagerer.

Så ønsker du at alle dine fremtidige køreture skal være gnidningsfrie med henblik på elektroniske enheder, der skulle mange strøm? Så anbefaler vi at du ser vores udvalg af billadere i dag, og får oplevet, hvor fantastiske køreturene i fremtiden bliver, med enheder der ikke mangler strøm. Det ville også være irriterende at bruge din telefon som GPS, og den så gik tør for strøm før du er nået frem til destinatonen ikke? Undgå denne usikkerhed. Kom sikkert og nemt frem til din destination, med en af vores oplader til bil.

Er du stadig i tvivl om dit valg at USB oplader til bil? Så sidder vi altid klar ved telefonen eller mail til at vejlede dig, så du får købt den USB oplader til bil, der passer bedst til dig, og dine behov.

Magnetisk mobilholder til bil

Er du meget på landevejen? Og bruger du meget din telefon som en GPS i bilen? Så kan du ikke undvære denne magnetiske mobilholder til bilen! Du vil både selv bliver glad for at din telefon er godt og sikkert placeret i bilen, og dine medpassagerer og andre kørere på landevejen, vil med garanti også værdsætte, at du har fuldt og let overblik over GPS’en i telefonen, uden af den ligger og roder rundt på dit skød, eller andet sted i bilen, hvilket kan være forstyrrende for din kørsel, og din reaktionsevne.

Med en magnetisk mobilholder til bil, vil du hurtigt opleve, hvor godt et overblik du får over din telefon, og med ro og sikkerhed, kan koncentrere dig fuldt ud om din kørsel. Monteringen af en magnetisk mobilholder til bil kunne ikke være lettere end med denne. Det foregår noget så simpelt, som at påsætte denne mobilholder i luftkanalen, hvorefter din telefon så let som ingenting, med den magnetiske effekt, kan sættes på og tages af den magnetiske mobilholder, uden noget postyr.

Holdbar mobilholder til bilen

Denne magnetiske mobilholder til bil er fremstillet i et meget enkelt og stilrent design, med fokus på effektivitet og holdbarhed. Med denne magnetiske mobilholder, vil din telefon i fremtiden være godt og sikkert placeret. Vi er af den overbevisning, at en mobilholder til bilen, skal være noget som pynter, og noget du gerne vil vise frem.

Flot trådløs oplader

Har du en telefon som understøtter trådløs opladning, så vil du bestemt synes om det næste du kommer til at læse. Vi kan tilbyde noget af det nyeste og bedste på markedet inden for mobil holder og opladning i bilen. En trådløs oplader til bilen kan løse alle de behov du måtte have på din køretur, med hensyn til både mobilholder, og opladning af din telefon. En opladning af din telefon med denne trådløse oplader til bil foregår så let som aldrig før. Du placerer blot din telefon i opladeren, som også fungerer som en mobilholder, hvorefter de magnetiske spoler imellem telefonen og pladen på den trådløse oplader, vil starte opladningen af din telefon.

Trådløs oplader i flot design

Du vil kunne opleve en køretur fremadrettet, hvor du vil være ledningsfri når det gælder at du førhen har haft en ledning imellem selve opladeren og din telefon. Denne Trådløse oplader til bil er ikke blot effektiv med hensyn til opladning af din telefon. Den er designet med fokus på de mindste detaljer, hvilket har resulteret i et utrolig stilrent design, som vil pynte i enhver bil, og noget som dine medpassagerer vil misunde.

Cykelholder

Med vores store udvalg af mobilholdere, kan du med garanti, også finde noget der passer til dine behov og ønsker. Ønsker du også det fulde overblik når du er på cyklen? Så vil vi bestem anbefale, at du også tager et kig på vores Cafele cykelholder. Med denne enkle og flotte cykelholder, kan du bruge din telefon når du cykler, og skal ikke være nervøs for, hvor du skal placere din telefon imens du cykler, for at kunne benytte den som GPS, og nå sikkert frem til din destination.

Telefon oplader

Enhver telefon skal bruge strøm, og derfor har alle brug for en god og pålidelig telefon oplader. Uanset om man har en smartphone eller en almindelig telefon, kan det blive et stort problem, hvis man pludselig står uden en telefon oplader. Mange er nemlig helt afhængige af deres mobil i hverdagen, og derfor skal der være mulighed for at få strøm på telefonen hurtigt, hvis den løber tør. Derfor kan det være en god idé at købe en ekstra oplader til din telefon, da det sikrer, at du ikke ender i en situation, hvor du simpelthen ikke kan bruge din telefon.

Opladere til alle telefoner og behov

Har du brug for en ny lader, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af opladere til alle slags telefoner og behov. Hvis du eksempelvis har en iPhone eller en iPad, kan du finde opladere med lightning stik i vores sortiment. Men også hvis du har en Samsung, en LG eller noget helt tredje, kan du finde en ny telefon oplader hos os. Hvis du gerne vil være godt forberedt til den dag, hvor din nuværende oplader enten går i stykker eller forsvinder, kan du med fordel købe en ny ekstra oplader allerede i dag.

Få meget for pengene

Når du køber din nye oplader hos os, er du sikker på at få meget for dine penge. Vi har nemlig stort fokus på kvalitet og forhandler ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Mange af vores varer er originale og kommer i den oprindelige emballage. Det er din garanti for høj kvalitet. Hvis du er træt af, at dine opladere går i stykker, har vi desuden et stort udvalg af ekstra stærke ladere, der er lavet af aluminium. Uanset hvilken løsning, du ender med, er du sikker på, at du får meget telefon oplader for dine penge.

Oplader til mobil

Uden strøm duer mobilen ikke. Derfor er det simpelthen en nødvendighed, at man har en god og pålidelig oplader til sin mobil. Mangler du en oplader til mobil, eller vil du bare være på den sikre side med en reserve, så kan du uden tvivl gøre et godt køb hos os. Vi har nemlig et stort og alsidigt udvalg af opladere til mobiler af forskellige typer og mærker. Vi har både originale opladere og specielle opladere, der matcher et specifikt behov. Uanset hvad du har af krav til din nye oplader, kan du derfor være sikker på at få meget for dine penge her.

Originale ladere til forskellige telefoner

Der findes mange producenter af opladere, men hvis man vil have en holdbar og pålidelig løsning, bør man altid købe de originale produkter. Vi har et stort udvalg af originale opladere til både iPhone, Android og andre mobiler. Opladeren kommer i den originale emballage, hvilket er din garanti for kvalitet. Hvis du er træt af at betale penge for opladere, der hurtigt går i stykker igen, er originale varer altid den helt rigtige løsning – og dem kan du finde hos os.

Ladere, der matcher dine ønsker og behov

Har du et særligt behov for en ny oplader til mobil, kan vi sikkert også opfylde det. Er du fx på jagt efter en ekstra lang oplader, har vi ladere på op til 3 meter. Det sikrer, at du kan bruge din telefon, mens den bliver opladt. Har du en nyere model af fx iPhone eller Samsung Galaxy, kan du hos os også finde en smart, trådløs oplader til mobil. Hvis du bare er på jagt efter en mere holdbar løsning, har vi opladere af aluminium, der er både fleksible og utroligt holdbare. Derfor kan du være sikker på, at du altid gør en god handel, når du køber din nye oplader til mobil hos os.

Mobil lader

De fleste har en mobil, som er en væsentlig del af deres hverdag. Især hvis man har en smartphone, kan man bruge sin mobil til at gøre dagligdagen både nemmere og sjovere. Men uanset hvilken telefon, du har, er en ting sikker: Den fungerer ikke uden en mobil lader. En telefon har nemlig brug for strøm, og derfor er det vigtigt, at man har en pålidelig og god oplader, når der er behov for det. Hos os finder du et stort udvalg af opladere til forskellige telefoner, så også du kan finde en ny mobil lader, der matcher netop din telefon og dine specifikke behov.

Forskellige opladere til forskellige mobiler

I dag findes der et hav af forskellige mobiler på markedet. Apple har en stor del af markedet med deres populære iPhones, men også Samsung, Sony, Huawei og en række andre mærker er populære. Derfor kan en mobil lader være mange ting, da ikke alle telefoner bruger den samme indgang. I vores store udvalg kan du finde en ny oplader, uanset hvilken mobil du har. Fx har vi opladere med lightning-stik til iPhones og iPads, mens brugere af de nyere Samsung-telefoner måske foretrækker vores trådløse opladere. Derfor kan du hos os finde en ny mobil oplader, uanset hvilken slags du er på jagt efter.

Vær forberedt med en ekstra lader

Opladere bliver ligesom alt andet slidt, når de bruges meget. Derfor skal man være forberedt på, at en oplader ikke holder evigt og med tiden går i stykker. Det kan være en utrolig ærgerlig situation, hvis man ikke er forberedt på det, når det sker. Køber du en ekstra mobil lader allerede nu, er du sikker på, at du altid har en plan B, hvis du ødelægger eller mister din nuværende oplader. Uanset om dit behov er akut eller ej, kan du derfor med fordel se nærmere på vores mange opladere.

USB oplader

Hvis du vil have en alsidig oplader, der kan bruges flere steder, skal du vælge en USB oplader. Et USB-stik er nemlig utroligt alsidigt og sikrer, at du kan få ladt din telefon op mange steder – også på farten. Det giver ekstra frihed og sikkerhed, så din telefon altid har rigeligt med strøm. Vi har et stort udvalg af ladere og kabler med USB-stik, som passer til forskellige mærker og modeller af telefoner. Uanset om du har en iPhone, en LG, en Huawei eller noget helt fjerde, kan du finde din nye USB oplader hos os.

Nem opladning derhjemme og på farten

Man kan aldrig vide, hvornår ens telefon løber tør for strøm. Men har man en oplader med USB kan man være sikker på, at man aldrig er langt væk fra muligheden for at oplade. Med et USB stik kan man nemlig oplade sin telefon via computeren, i bilen eller i flyvemaskinen. Derfor vil en oplader med USB stik give mere fleksibilitet og frihed, end det er tilfældet med en almindelig oplader. Hvis du vil være sikker på, at du aldrig løber tør for strøm uden mulighed for at genoplade din telefon, så er en oplader med USB en rigtig smart ting altid at have med i tasken.

Opladere til netop din telefon

Vi har et stort og alsidigt udvalg af opladere både med og uden USB stik. Det sikrer, at du kan finde en god oplader, uanset hvilken telefon du har. Eksempelvis har vi en USB oplader med lightning stik til dem, der har iPhone eller iPad. Men også hvis du har en Android telefon, kan du finde en smart oplader hos os. Vil du være helt sikker på, at du får meget for dine penge, og at hele familien kan nyde godt af dit nye køb, kan du også købe en USB oplader med hele 3 forskellige stik.

Billader

Bruger du meget tid på farten? Hvis man er kørende sælger, eller man bare har et stykke til og fra arbejde, bliver det alligevel en del tid, man bruger i bilen. Er du en af dem, kan det godt betale sig at investere i en billader. Med en billader kan du nemlig oplade din telefon og tablet, mens du kører. Det sikrer, at du kan bruge telefonen undervejs, fx til at modtage opkald eller til at vise vej. Det gør samtidig, at din telefon altid er fuldt opladt, når du når frem til din destination. Bruger du meget tid på vejen, så er en oplader til din bil altså en investering, som du vil takke dig selv for mange gange.

Undgå irriterende situationer uden strøm

Mange af os er helt afhængige af vores telefoner for at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor kan det blive en ærgerlig og irriterende situation, hvis ens telefon løber tør for strøm. Det medfører nemlig, at man fx ikke kan foretage eller modtage opkald, finde vej, sende beskeder osv. Derfor kan det være en rigtig god idé at have en billader i bilen. Det sikrer nemlig, at du altid kan oplade din telefon hurtigt og effektivt, så du undgår irriterende situationer.

Stort udvalg af ladere til bilen

Leder du efter en ny billader til netop din telefon, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af adaptere og laderkabler til bilen. Uanset om du har iPhone, Samsung, Huawei eller en helt fjerde telefon, kan du finde et ladekabel med det rigtige sted hos os. Samtidig forhandler vi kun gode og originale varer, så du er sikker på at få meget for dine penge. Savner du muligheden for at lade din telefon hurtigt op, mens du kører bilen, så er en USB lader til din bil det helt rigtige valg.

Bil lader

Vores smartphones kan bruges til mange ting – også når man er på farten. Har man børn med på bagsædet, kan spil eller videoer på telefonen være med til at underholde dem. De fleste telefoner har også indbygget GSP-funktion, så de kan vise vejen, når man kører. At have en bil lader er derfor en rigtig god idé for dem, der bruger mange timer på farten. Med en oplader i bilen er du nemlig sikret imod, at din telefon løber tør for strøm undervejs. Uanset hvor du skal hen, er du med et ladekabel til bilen sikker på, at din telefon er opladt, når du kommer frem.

Stort udvalg til forskellige telefoner

En bil lader er noget, som mange kan nyde godt af og vil sætte pris på. Hos os finder du et stort udvalg af opladere og kabler til bilen, som gør, at du kan oplade din telefon hurtigt og effektivt undervejs. Mange af vores opladere er så effektive, at de oplader din telefon helt på kun 30 minutter. Har du en nyere telefon som fx iPhone 8 eller Samsung Galaxy S7, har vi også trådløse opladere til bilen, som giver ekstra frihed og mulighed for at bruge telefonen, mens den sidder i opladeren.

Undgå at løbe tør for strøm

At have en telefon, der ofte løber tør for strøm, kan blive en stor gene i hverdagen. Hvis man hverken kan foretage eller modtage opkald eller beskeder, er det svært at komme i kontakt med andre. Derfor er en bil lader en løsning, der passer mange godt. Det er nemlig utroligt smart, at du kan oplade din telefon, mens du alligevel bevæger dig fra A til B. Ved at investere i en oplader til bilen allerede i dag, sikrer du dig, at du ikke ender i en irriterende situation, hvor du pludselig løber tør for strøm.

USB lader til bil

Har du nogensinde tænkt på, hvor smart det ville være, hvis man kunne oplade sin telefon i bilen? Når man alligevel kører bil, kan man ikke sidde på telefonen, og derfor er det smart at bruge den tid på at forsyne den med strøm. Samtidig sikrer det også, at man ikke ender i en irriterende situation, hvor man pludselig løber tør for strøm, og telefonen går død. I vores store udvalg kan du finde en USB lader til bil, der passer til netop din telefon og dine behov. Det sikrer, at du altid er velforsynet med strøm og hurtigt kan lade op igen, hvis din smartphone løber tør.

Mange er afhængige af telefonen

Vi lever i en moderne tid, hvor mange er helt afhængige af deres telefon, for at få hverdagen til at hænge sammen. Både på arbejdet og i privaten er det vigtigt, at man konstant kan komme på internettet eller i kontakt med andre. Derfor kan det udvikle sig til en mindre krise, hvis man pludselig løber tør for strøm og har brug for sin telefon til fx at foretage opkald eller finde vej. Med en USB lader til bil slipper du helt for dette problem, da en god biloplader kan genoplade din telefons batteri fuldt på bare 30 minutter.

Få meget kvalitet for pengene

Hos os kan du finde din nye USB lader til bil og være sikker på, at du får meget for pengene. Vi har forskellige adaptere og USB kabler, som gør det muligt for dig at oplade din telefon, mens du er på farten. Vi forhandler udelukkende originale produkter i en kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Derfor er du sikker på at få meget for pengene, når du køber en ny USB lader til bil hos os.