Gratis Fragt fra 319 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 & modtag pakken dagen efter!

Returnering & Reklamation

Returnering & Reklamation

Vi vil gerne sikre den bedst mulige handel mellem www.PanzerScreen.dk og vores kunder. Derfor sørger vi jævnligt for at foretage stikprøver på vores varer samt kvalitetstests. Når vi udvælger vores produkter, går vi efter de bedste produkter til prisen. Alt i alt søger vi at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vi vælger trods alt kun de produkter, som vi selv ville bruge til vores telefoner.

Skulle uheldet alligevel være ude, kan du følge anvisningerne for reklamation herunder. Vælg anvisningerne for reklamation, hvis produktet havde fejl ved levering eller ikke har kunne holde sig inden for den 2-årige reklamationsgaranti, der gælder alle varer købt og betalt i Danmark.

Er du kommet til at bestille den forkerte vare, eller har du ved en fejl modtaget et forkert produkt? Måske har du i virkeligheden fortrudt dit køb. Så læs venligst vores anvisninger for returnering af varer.

Ved returnering / reklamation skal vi kontaktes. Oplysning om returnering / reklamation af varer finder sted pr. mail: klik her

Husk at følge vores anvisninger nøje, så du ved, hvordan du bedst muligt tilbageleverer dine fortrudte eller fejlmeldte varer til os. Følger du ikke vores anvisninger, risikerer du, at vi ikke kan drages til ansvar for bortkomne varer eller varer, der er gået i stykker undervejs i leveringen.

Har du fortrudt dit køb hos os, så kan du naturligvis sende det tilbage til os indenfor 14-dage efter dit køb, så længe dit produkt ikke er taget i brug. Betragter vi varen som brugt, betyder det, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen ved returnering.

For at din returnering er gyldig, skal varen og varens emballage, være i uåbnet og ubrudt stand. Manglende original- eller beskadiget emballage  udgøre væsentlig værdiforringelse, og kan medføre afvisning af returnering. En afvist returnering kan sendes retur til indsender for 250 kr. i administrationsgebyr + Fragt.

(skærmbeskyttelse og Covers der sendes i blister indpakning, må ikke bære præg af at have været brugt, eller ibrugtaget)

Al returnering skal ske med et pakkefirma, som tilbyder Track & Trace samt omdeling på deres forsendelser. Hvis returvarer bliver returneret via andre former for ikke-tracebare forsendelser, tager vi intet ansvar for modtagelse af produktet, og vi kan ikke drages til ansvar for ikke-modtagne forsendelser.

Vigtigt: Alt returnering bør ske med track and trace. Det er afsenders ansvar at sørge for, at pakken når frem. Returforsendelser må ikke ske med DAO, da DAO ikke leverer til erhverv.

Fortrydelsesretten frafalder desuden hvis..

Såfremt forseglingen/emballagen brydes, frafalder fortrydelsesretten grundet hygiejnemæssige årsager. Du kan derfor ikke bryde forseglingen på f.eks. et headset og gøre brug af returretten efterfølgende, da et hygiejneprodukt ikke kan sælges igen.

Bemærk!
– Vi modtager ikke varer sendt via brevpost, pr. efterkrav, eller lignende typer forsendelse med omdeling til postkasse!

Ved returnering skal vi kontaktes før returneringen. Oplysning om returnering af varer finder sted på mail.

Returnering sker til vores servicecenter:

PanzerScreen ApS
Indkildevej 4D
9210 Aalborg

Husk at afsende pakken forsvarligt. Det betyder, at du som minimum skal afsende pakken i samme pakning, som du har modtaget. På den måde sikrer du, at pakken ikke beskadiges undervejs i leveringen.

Inden du returnere dit køb. så bedes du udfylde denne formular

For at kunne gennemføre din reklamationssag bør du tage stilling til følgende:

  • Er dit produkt taget i brug eller ej?
  • Er dit produkt i en åbnet tilstand?

Hvis dit produkt ikke er taget i brug, og er i en uåbnet tilstand, kan det blot returneres til vores servicecenter:

PanzerScreen ApS
Indkildevej 4D
9210 Aalborg

Ved reklamation skal vi kontaktes. Oplysning om reklamation af varer finder sted på mail: klik her

Returpakker skal sendes som pakkepost med omdeling og Track and Trace funktion. Er din pakke sendt uden omdeling modtages den ikke. Derfor fraråder vi også al returnering med brevpost, da der herved ikke er mulighed for Track and Trace funktionen. Vælger du alligevel at sende din vare retur, sker dette udelukkende på eget ansvar.

Ibrugtaget produkt

Hvis du har taget dit produkt i brug, fjernet eventuel beskyttelsesfilm eller lignede, er der et par punkter, du skal være opmærksom på før en reklamation kan effektueres. Ved returforsendelser med reklamation for øje vil vi gennemgå det returneret produkt. Skyldes reklamationen eksempelvis forkert montering, manglende afrensning af skærmen, eller andre fejl før monteringen af eksempelvis skærmbeskyttelse, regnes dette ikke for værende en reklamation.

Ved reklamationsforsendelser skal det returnerede produkt sendes som pakkepost og med omdeling. Er din pakke sendt uden omdeling modtages den ikke, og ligeledes fraråder vi al returnering med brevpost. Vælger du alligevel at sende din vare retur via brevpost, sker dette udelukkende på eget ansvar.

Reklamationer returneres til vores servicecenter:

PanzerScreen ApS
Indkildevej 4D
9210 Aalborg

Husk at vedlægge ordrenummer samt årsag til reklamation. Husk også at afsende pakken forsvarligt. Det betyder, at du som minimum skal afsende pakken i samme emballage, som du modtog pakken i. Har du ikke emballagen endnu, bedes du pakke produktet i noget tilsvarende. Indtil vi modtager pakken, er det dit ansvar at pakken leveres forsvarligt.

Hvis reklamationen erklæres gyldig, vil vi refundere forsendelses omkostninger svarende til billigste mulige måde for en sådan pakkepostforsendelse. Pengene vil blive refunderet indenfor 14 dage efter modtagelse. Hvis ikke reklamationen gøres gyldig, kan vi i nogle tilfælde opkræve et service gebyr på 749 kr. – Er reklamationen gyldig vil i så vidt muligt omfang forsøge at udbedre fejlen eller ombytte produktet.

Når der indsendes en reklamation skal der kun medsendes det produkt som det drejer sig om, og ikke tilbehør som fx kabler og adaptere mv. Medsendes dette alligevel kan vi ikke holdes ansvarlige for fejl og mangler på dette.

Har du yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os her

Ønsker du at foretage en returnering af et produkt udenfor de lovbestemte 14-dages returret, og indenfor vores udvidet 30 dages returret – Så læs betingelserne her:

– Der må ikke være synlige tegn på brug eller mangler på produktet.

– Beløbet udbetales ikke, men udstedes i et tilgodebevis

– Fragt omkostningerne fratrækkes, og refunderes ikke på tilgodebeviset.

– Varer, produkter og ydelser der har været del af et udsalg, eller special tilbud tages ikke retur. Nogle produkter kan være undtaget den 30 dages returret – Kontakt os derfor og hør nærmere inden du sender din vareretur.

Meddel altid din sag til os inden, at du sender det retur.

Om prisgaranti

Vi har prisgaranti på varen, hvilket betyder, at vi matcher de billigste priser af identiske produkter på det danske marked. Prisgarantien omfatter ikke tilbudsvarer. Prisgarantien gør sig kun gældende for identiske produkter fra dansk-ejede og dansk-registrerede virksomheder.

Sådan får du prisgaranti

Kontakt kundeservice, hvis du mener, at du er berettiget til prisgaranti for produktet. Forudsat ovenstående betingelser er opfyldt, matcher vi den pris, du finder.

Alle returneringer- og reklamationer skal sendes retur i den modtagne og originale emballage.

Returneringer skal ske via Pakkepost m. Omdeling – Breve og pakkeshops leveringer modtages ikke.

For yderligere information henvises der til vores handelsbetingelser eller kundeservice.

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 299 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

Sikker nethandel

Hos os handler du sikkert!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}