Gratis Fragt fra 299 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 i hverdagen & modtag pakken dagen efter!

Ofte stillede spørgsmål

Du kan her se vores svar på de oftest stillede spørgsmål omkring skærmbeskyttelse.

Vi håber, at det kan give dig det svar, du søger. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os her

Få hjælp til spørgsmål om levering, returnering, tracking og lignende her!


BRUG FOR HJÆLP?

Kan jeg fjerne luftbobler under glasset når det er monteret?

Det anbefales altid at følge vores vejledning til, hvordan glasset skal monteres. Se hertil vores guide i menuen til, hvordan dette gøres korrekt. Kort opsummeret, så sænkes glasset ned på sin position på skærmen og der gives et let tryk midt på glasset/skærmen. Glasset vil herefter finde på plads af sig selv og skubbe luften ud under sig. Er der små luftbobler under, så brug gerne neglene fra midten af skærmen og skub ud mod kanten.
Husk, altid at have tørret skærmen helt ren, så den er fri for støv og fedtede fingre. Små støvkorn og andet kan være det, der forårsager luftboblerne, og dette skal helst fjernes og kan ikke skubbes ud med neglene. Kun rene luftbobler kan skubbes ud, og ellers skal glasset afmonteres og påsættes igen, når skærmen er gjort helt ren.
Har du husket at se vores store udvalg af
SkærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?

montering af skærmbeskyttelse 3

Touchen på min telefon virker ikke efter montering af skærmbeskyttelse?

Hvis skærmen på telefonen ikke har været 100% rengjort inden montering, kan skidt og støvkorn resultere i, at selve touch funktionen forringes.
Læs også: Touchen på min telefon er forringet efter montering af skærmbeskyttelse – Kan jeg gøre noget for at øge touch sensitiviteten på min telefon?
Har du husket at se vores store udvalg af SkærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?

montering af skærmbeskyttelse 4

Hvordan vælger jeg det bedste mobilcover?

Det rette mobilcover afhænger meget af dine ønsker og behov. Hos PanzerScreen forhandler vi mobilcovers til alle behov. Vi har både TPU Covers der beskytter din telefon imod ridser, slag og tab, uden at ændre på selve telefonens design.
Det er også muligt at få 360 graders beskyttelse med vores nye 360 beskyttelsescovers der vil beskytte din telefon maksimalt i et meget stilrent design.
Ønsker du at have dine kreditkort ved hånden og få klassisk design i høj kvalitet, kan vi anbefale vores flip covers.
Vores TPU covers er også 100% kompatible med vores skærmbeskyttelse, og du kan derfor få skabt de bedste forudsætninger for din telefon skal holde længere, allerede i dag.
Bemærk – Vi kan kun garanterer at vores fullscreen skærmbeskyttelse passer med vores covers. Ved brug med andre kan resultere i skærmbeskyttelseset falder af, eller går i stykker.
Har du husket at se vores store udvalg af SkærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?

Siden FAQ

Touchen på min telefon er forringet efter montering af skærmbeskyttelse – Hvad kan jeg gøre?

Nogle af de nyere telefonmodeller har en speciel indstilling til benyttelse af skærmbeskyttelse. Her kan du gå ind i dine indstillinger, herefter vælge de avancerede indstillinger på telefonen, og slå til at touch sensitiviteten skal øges. Dette vil give din telefon en øget sensitivitet ved berøring af din skærm, og du vil derfor have en bedre berøringsfølsomhed på din skærm, specielt designet til, at have et skærmbeskyttelse monteret.
Har du husket at se vores store udvalg af SkærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?

montering af skærmbeskyttelse 4

Hvad er det for en plastikplade skærmbeskyttelseset sidder på?

Den plastikplade som skærmbeskyttelseset sidder på kaldes et backboard. Det er vigtigt at man omhyggeligt tager skærmbeskyttelseset meget langsomt af dette backboard, da skærmbeskyttelseset ellers kan ende med at knække.

Skulle du have overset et støvkorn eller andet ved påsætning, så kan man nemt fjerne glasset igen – blot gør det varsomt, så det ikke knækker. Se også punktet ovenfor, “Hvordan fjerner jeg glasset fra telefonen igen?”, til forklaring af, hvordan glasset afmonteres. Brug neglene til at få fat under glasset i hjørnet og løft langsomt. Når glasset er af kan du fjerne urenheden og påføre glasset igen – det har ikke mistet klæbeevne eller andet. Brug hertil en mikrofiber-klud (til alle glas medfølger sådan en klud), så bliver glasset helt rent for fedt og støv.

Har du husket at se vores store udvalg af
SkærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?

montering af skærmbeskyttelse 1

Mit skærmbeskyttelse er sat skævt på – Kan jeg afmontere det igen?

Det kan du godt med stor forsigtighed – Sæt en negl eller andet ind under og træk det ligeså stille af igen. Pas dog på det ikke knækker ved for voldsom træk og pas på der ikke kommer støv eller andet under, således det ikke kan monteres korrekt igen.
– Bruger du et 3D skærmbeskyttelse anbefaler vi ikke du afmonterer det igen, da silikonen ofte ikke holder til det.
Har du husket at se vores store udvalg af
SkærmbeskyttelseMobilcoversTilbehør?

montering af skærmbeskyttelse 2

Samsung: Min telefon laver kliklyde når der trykkes efter at skærmbeskyttelse er blevet monteret?

Dette tyder på at det ikke er blevet monteret 100% korrekt. Forsøg derfor forsigtigt at afmontere skærmbeskyttelseset, hvorefter du kan montere det igen. Sørg for at skærmbeskyttelseset monteres så det passer 100% med de kurvede kanter, da der ellers kan forekomme kliklyde når der trykkes.

samsung galaxy s edge plus full screen skærmbeskyttelse

Mit Bluetooth Headset hakker i lyden, hvad kan dette skyldes?

Et bluetooth headset der hakker i lyden er tegn på en ustabil forbindelse. Dette kan både skyldes din enhed, eller de omgivelser du er i. Hvis der er mange forstyrrende elementer, der påvirker signalet fra bluetooth headsettet, og til din enhed, kan dette også påvirke forbindelsen. Det kan også skyldes at der ikke er tilstrækkeligt nok strøm tilbage på dine trådløse høretelefoner, eller enheden du spiller fra.

Se vores udvalg af Bluetooth headsets

banner airpods
banner airpods

Hvad er QC Fast charging, og hvordan virker det?

QC fast charging / hurtig opladning er som navnet antyder, en hurtigere opladning af dine enheder, end du normalvis kan oplade med en normal oplader. For at du kan oplade din / dine enheder med en hurtig oplader, skal enheden understøtte QC fast charging – Læs blogindlægget: Hvad er Quick Charge QC3?

Se vores udvalg af hurtige opladere

oplader trådløs skrivebord

Min Powerbank har ikke holdt til antal opladninger som anvist, hvad skyldes dette?

Anvisninger til hvor mange opladninger din Powerbank kan oplade din / dine enheder er vejledende. Antal opladninger din Powerbank kan oplade dine enheder før den skal oplades igen, afhænger meget af om du bruger dine enheder imens de oplades, samt hvad du bruger dem til.

Se vores store udvalg af Powerbanks

billig powerbank

Kan min enhed benytte trådløs opladning?

Din enhed skal understøtte QI trådløs opladning, før at du kan benytte en trådløs oplader. En god idé er at læse om din enhed på nettet, eller læse vejledningen til din enhed for specifikationer, om den understøtter QI trådløs opladning.

Se vores udvalg af Trådløse opladere

hoco hurtig lader

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 299 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

E-mærket webshop

Hos os handler du sikkert!