mobilTILBEHØR TIL TELEFONER & TABLETS

Hos PanzerScreen har vi et stort udvalg af forskelligt tilbehør til mobiler og tablets. Uanset om du er på udkig efter en powerbankmobilladerereservedele eller andet tilbehør, så kan du helt sikkert finde det her på siden. Du kan se vores store udvalg af forskelligt mobiltilbehør og tilbehør til tablets og iPads.

panzerpods transparent

vælg dit mobiltilbehør

Headsets & lyd

-48%
1.249,00 DKK 649,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
-75%
199,00 DKK 49,00 DKK
-70%
399,00 DKK 119,00 DKK
-23%
649,00 DKK 499,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-29%
699,00 DKK 499,00 DKK
-51%
99,00 DKK 49,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-45%
2.199,00 DKK 1.199,00 DKK
Tilbage til oversigt med mobiltilbehør

mobiloplader

299,00 DKK
149,00 DKK
89,00 DKK
99,00 DKK
299,00 DKK
149,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
129,00 DKK
279,00 DKK
199,00 DKK
89,00 DKK
298,00 DKK
179,00 DKK
Tilbage til oversigt med mobiltilbehør

mobilkabler

299,00 DKK
149,00 DKK
89,00 DKK
99,00 DKK
299,00 DKK
89,00 DKK
149,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
129,00 DKK
279,00 DKK
199,00 DKK
89,00 DKK
298,00 DKK
179,00 DKK
Tilbage til oversigt med mobiltilbehør

mobilcovers

99,00 DKK
99,00 DKK
199,00 DKK
149,00 DKK
99,00 DKK
99,00 DKK
99,00 DKK
99,00 DKK
Tilbage til oversigt med mobiltilbehør

skærmbeskyttelse

249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med mobiltilbehør

Tilbehør til telefoner og tablets

Uanset hvad du leder efter, så rummer denne side et væld af forskellige produkter, der kan være med til at hjælpe dig i hverdagen, så du får den fulde oplevelse med dine digitale enheder. Hos PanzerScreen kan du finde alt det bedste tilbehør til din telefon og tablet. Med fokus på den høje kvalitet, flotte designs og en god funktionsdygtighed udvælges vores tilbehør til telefoner og tablets med nøje omtanke.

Kvalitetsbevidst i mobil tilbehør

Vi er kvalitetsbevidste og dermed kan du med garanti finde noget tilbehør der passer til dine ønsker, behov og præferencer. Vi forhandler tilbehør af mange forskellige store mærker, men også mindre nicheprægede mærker. Dette forsikrer os om, at vi kan levere et stort udvalg indenfor tilbehør til telefoner og tablet, selv til mindre velkendte telefonmodeller.

Powerbanks: et must-have

Vi har et bredt udvalg af powerbanks. En powerbank er et absolut must-have, når det kommer til mobiltilbehør. Med en powerbank har du nemlig mulighed for at oplade din smartphone (eller tablet) på farten – uanset hvor du er henne. Du er altså ikke længere afhængig af en stikkontakt, men kan blot tilslutte din oplader. Det er en kæmpe fordel når du altid er på farten og afhængig af at din mobil ikke pludselig løber tør for strøm. Du kan finde vores store og spændende udvalg af powerbanks lige her på siden, eller ved at filtrere sortimentet til venstre.

Smart mobilholder

Du kan også finde et stort og bredt udvalg af forskellige mobilholdere på PanzerScreen. Vi har en række forskellige produkter, som du kan bruge til at støtte telefonen – både på køre-, cykel-, eller løbeturen. De forskelligere typer af mobilholdere kommer med hver deres fordele. En mobilholder til bilen er ideel til dig der gerne vil bruge din GPS. En holder til bilen giver dig en frihed, når du er på farten. I stedet for at skulle investere i et separat GPS-system til bilen, kan du nu bruge telefonens indbyggede navigeringssystem og let følge med på skærmen. Placer mobilholderen et godt sted, så du let kan skimte skærmen, mens du kører. Med telefonen i den rette højde får du ikke distraheret dit blik fra vejen. Derudover har vi også løbearmbånd til mobilen og cykelholdere. Et løbearmbånd er uundværligt for løberen. Det er en god måde at have sin telefon med på turen, så du altid har musikken lige ved armen. Med en af vores cykelholdere har du altid musikken tæt på, og fri adgang til din GPS.

Andet tilbehør til mobiler og tablets

Smartphones har en helt særlig plads i vores hjerter. Derfor kan du finde et væld af forskelligt tilbehør på vores side. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så der altid er noget der passer til enhver smag og situation. Samtidig har vi fokus på, at vores varer altid skal være i god kvalitet. Du har bl.a. mulighed for at finde bluetooth højtalere og høretelefoner. Med en lækker højtaler har du rig mulighed for at give musikken en ekstra god lyd. Uanset om det er på farten eller i hjemmet, så er det super lækkert at have god lyd. Du kan også find et hav af forskellige kabler og ladere, så din mobil altid er fuld opladet og klar. Vi forhandler både speed ladere, opladere til bilen og trådløse opladere. På siden kan du finde almindelige kabler, lande kabler og de ekstra holdbare aluminiumskabler.

Tilbehør – både til telefoner og tablets

Uanset hvilket mobilmærke eller model du har anskaffet dig, så kan du finde et hav af forskelligt tilbehør hos os, lige her på siden. Vi har alt fra mobilcovers og skærmbeskyttelse, til bluetooth højtalere, headsets, opladere, kabler og meget andet. Hos PanzerScreen er vi altid på udkig efter de nyeste trends og vi får hele tiden nye, lækre produkter ind ad døren. Vi er kendt for vores udvalg af kvalitetstilbehør til mobiler og tablets, og vi forhandler produkter til Apple, Samsung, Huawei og mange andre brands.

Headsets og lyd

Vores headsets og lyd kategori byder på et kvalitetsrigt udvalg af flere forskellige trådløse headsets såvel som de mere klassiske headset med ledning. Det er vigtigt at man gør sig sine overvejelser når man skal vælge det helt rette headset til sine behov. Er det til brug imens du er aktiv vil det være at foretrække med et godt bluetooth headset. Er det til gaming, så vil du måske foretrække et headset med en ledning, så der er den mest stabile forbindelse med mindst risiko for udfald. Vi har et stort udvalg indenfor mange forskellige typer af headsets og designs. Så du kan med sikkerhed også finde noget der har din interesse.

AirPods

Et af de helt store hit indenfor bluetooth headsets for tiden er Apple AirPods. Apple har formået at skabe så stor en interesse hos forbrugerne, at det mere eller mindre er blevet en trend at have deres Apple AirPods. Med fokus på deres enkle og stilrene design, er det noget forbrugerne virkelig synes om. Nogle gode alternativer til dette meget populære bluetooth headset er f.eks. HOCO Airpods som vi også forhandler inde på shoppen. HOCO Airpods er til forbrugeren der ønsker et trådløs headset med en fantastisk lyd i et flot og stilrent design, men samtidig gerne vil tænke lidt økonomisk. Med lækre touch funktioner får du mulighederne for at styre dine valg blot ved at trykke på en af de to Airpods, og så vil touch funktionen gøre resten for dig.

Earbuds

Noget der har været fremme i længere tid, er også de velkendte Earbuds. Earbuds er til trods for at have været fremme i længere tid, også blevet genoplivet med nyt design og touch funktioner som man ser ved de nye Airpods. Med denne nye optimering i både det rent datamæssige samt selve designet er vores Earbuds bluetooth headset bestemt også værd at overveje hvis du mangler nogle gode trådløse høretelefoner. Prislejet er også i den noget billigere ende end Apple AirPods. Ønsker du derfor at betale lidt mindre men stadig for et flot design og en god kvalitet for pengene, så er vores Earbuds bluetooth headset noget du bør kigge nærmere på.

Trådløse Høretelefoner

Vi har i vores sortiment fokus på at finde markedets bedste trådløse høretelefoner, da der ses en stigende tendens i interessen for denne type høretelefoner. Dog har vi også høretelefoner med ledning i vores sortiment, så skulle interessen være for dette, kan du stadig finde de rette høretelefoner inde på shoppen. Vores trådløse høretelefoner er udvalgt med fokus på kvalitet. Når det kommer til trådløse høretelefoner, så er det vigtigt at der er en god bluetooth forbindelse, således er du forsikret et minimalt antal udfald imellem dine høretelefoners forbindelse til telefonen.

Active noise cancellation headset

Hvis man ønsker den bedst mulige lyd i et trådløst bluetooth headset, så kan det bestemt også anbefales at man investere i nogle høretelefoner som har indbygget active noise cancellation. Med denne fede feature vil du få fingrene i et headset der udelukker alt udefrakommende støj. Med andre ord får du en maksimal lydkvalitet og dermed den bedst mulige lydoplevelse der er at finde på markedet. Ønsker du at lukke dig inde i din egen verden med din yndlingsmusik eller podcast på løbeturen eller i fitness? Så vil et headset med active noise cancellation være det helt optimale for dig. Luk alt støjen og larmen ude og koncentrer dig om at være i nuet.

Høretelefoner til løb

Vælger du et trådløst bluetooth headset der har denne unikke feature, vil du kunne koncentrere dig 100% om din aktivitet. Er du f.eks. aktiv løber så er sådanne et headset med active noise cancellation som skabt til dig. Så vil du slå nye rekorder, eller ønsker du blot at lukke verden ude og nyde din yndlingspodcast eller musik, så er denne feature lige noget der vil dække dine behov.

Lader og kabler

Vi kender alle sammen den meget velkendte problematik at vores elektroniske enheder går tørre for strøm. Vi ønsker at kunne bruge vores mobiler og tablets så meget som muligt, og udnytte de mange fede funktioner og apps der er tilgængelige for os. Men alle disse funktioner og mange apps tager også utrolig meget af enhedens strøm. Med en powerbank vil du kunne have dine elektroniske enheder forsynet med strøm igennem hele dagen, selv hvis du er på farten og bruger den meget. Telefonen benyttes mere og mere som vores GPS, og især denne mulighed, tager meget at telefonens batteri. Det er knap så fedt at benytte sin telefon som GPS, og når du så endelig er fremme ved den valgte destination, er din telefon gået tør for strøm.

Powerbank

Med en powerbank der har en masse mAh vil du kunne oplade både din telefon og tablet på én gang. Nogle af de nyere powerbanks kan endda også være en god strømforsyning til din bærbare computer hvis du skal arbejde eller se film et sted hvor der ikke er mulighed for strøm. En powerbank er blevet noget uundværligt tilbehør nu om dage, og det er også derfor man ser flere og flere der investerer i dette fantastiske stykke tilbehør. Især på festivaler og turer ud af huset er en powerbank lige noget.

En kraftig Powerbank

Du benytter garanteret din smartphone mange gange i løbet af dagen, men det kræver også meget strøm at kunne benytte sin smartphone dagen lang. Det er en irriterende situation når ens smartphone pludselig kommer med notifikationen om at der kun er 10% strøm tilbage. Ønsker du at undgå dette, ønsker du at kunne benytte din smartphone dagen lang selv når du er på farten og ikke i nærheden af en stikkontakt til at få opladet din smartphone? Så vil en powerbank kunne redde dagen og strømforsyne din smartphone til hele dit ønskede forbrug.

Billadere

Kører du meget i bil, og benytter du også din telefon på farten som GPS, musikafspiller eller andet? Så kan du ikke være foruden en billader. Med en oplader til bilen vil du kunne sørge for at din smartphone er strømforsynet under hele turen. Det er en træls situation at man inden sin køretur er omme, har brugt alt strøm man havde tilbage på sin smartphone. Hos PanzerScreen kan du finde mange forskellige typer af billadere og design. Så undgå at din smartphone eller anden elektronisk enhed ikke længere har strøm under turen, og få investeret i den rette oplader til bilen i dag.

Hurtige opladere til bilen

Vi har f.eks. vores standard USB billadere der giver din smartphone en hurtig, effektiv og stabil opladning. Vi kan også tilbyde en USB biloplader hvor du kan oplade hele to enheder på én gang. Det er en smart feature at kunne oplade hele to enheder samtidig, hvis man nu er flere i bilen der gerne ønsker strøm til sine elektroniske enheder. Med vores ekstra lange kabler på hele 3 meter i de forskellige typer som lightning, USB-C og micro, kan du nemt få strøm til din enhed selvom du skulle sidde på bagsædet med din smartphone eller tablet.

Trådløs biloplader

Som noget unikt på markedet tilbyder vi også trådløse bilopladere. Vores trådløse biloplader er designet med fokus på et stilrent design, en stabil og effektiv opladning af din smartphone. Du kan meget let blot placere din telefon i den trådløse mobiloplader, og den trådløse QI opladningsteknologi vil starte med at oplade din smartphone. Den trådløse biloplader vil pynte ind i enhver bil, og du vil kunne gøre brug af den til alle smartphones der understøtter denne trådløse QI opladning.

Mobilholdere

Er du på jagt efter en mobilholder, så kan du hos PanzerScreen finde et stort udvalg. Det er vigtigt at man har styr på sin telefon. Dette gælder både når du skal køre i bil eller på cykel. Med en mobilholder vil du kunne holde fokus på vejen og dine medtrafikanter. Du skal ikke tænke over at din telefon skulle ryge rundt i bilen, eller have den liggende løst i lommer imens du cykler. Med en god og holdbar telefonholder vil du kunne få et godt overblik over vejen og din kørsel. Vi har mange forskellige typer og designs indenfor mobilholdere.

Mobilholder til cyklen

Til bilen finder du et udvalg der indebærer mobilholdere som der kan fastmonteres i bilen med enten tape eller clips. Der er mulighed for en telefonholder der er med eller uden rotation. Alle vores telefonholdere er nøje udvalgt med omtanke for et enkelt og flot design der skal kunne pynte i enhver bil, eller på enhver cykel. Du kan vælge en mobilholder der er magnetisk. Med denne er det meget enkelt at benytte sin telefon til navigation, og den tages let og hurtigt af og på denne magnetiske holder. Du kan også vælge en mobilholder der holder din telefon med sine clips som du selv kan justere til telefonens størrelse. Ønsker du at din telefon skal være monteret i instrumentbrættet så kan vores 360 graders mobilholder være lige noget for dig. Du får et nemt overblik til din telefon lige foran dig, imens der holdes godt og sikker på plads.

Mobilholder til løb

Er du meget ude at løbe eller laver anden aktivitet, så vil vores mobilholdere til løb være det du mangler. Med disse kan din telefon være godt placeret på f.eks. armen og kan benyttes i alt slags vejr da vores mobilholdere til løb er vandafvisende. Du får fuld touch funktion og dermed nem og hurtig adgang til din telefon i alt slags vejr. Ønsker du at din telefon skal holdes sikkert og godt på plads imens at du får opladet den? Så skal du se nærmere på vores unikke trådløse oplader til bil. Med denne telefonholder kan du både få opladet din telefon under hele køreturen imens den sidder godt og sikkert i holderen. Den trådløse mobilholder er designet i et lækkert og stilrent design med en flot finish der vil pryde ethvert instrumentbræt.

Covers – Når mobilbeskyttelsen skal være i orden

Hvis du ønsker at din telefon skal have det bedste af det bedste, så er du kommet til det helt rette sted. Hos PanzerScreen ønsker vi at skabe det absolut stærkeste og mest modstandsdygtige mobilbeskyttelse på markedet. Du finder derfor mange typer af covers inde på vores webshop i stilrene og elegante designs. Ønsker du et mobilcover hvor du stadig har selve telefonens design og der ikke ændres på formen, så er vores TPU Cover den helt rette beskyttelse til din telefon. Vores TPU Covers ultra fleksible og kan derfor modstå rigtig meget når det kommer til ridser, slag og tab.

Markedets stærkeste covers

Vores 360 Beskyttelsescovers er blevet udsat for mere end hvad man kan tænke en telefon skal kunne modstå. Dette telefoncover er ultra stærkt og vil uden tvivl være en god investering til dig ofte taber din telefon, eller udsætter den for nogle slag. Du vil kunne få dette cover i flere forskellige farvekombinationer, alle nøje udvalgt med omtanke for at skabe et utrolig flot og lækkert design til din telefon. Du får med vores 360 beskyttelsescovers et mobilcover der er noget udover det sædvanlige med sin utrolige stødabsorbering. Det er oftest de fire hjørner på et mobilcover der taget slaget når en telefon tabes. Derfor får du i et 360 cover et mobilcover med ekstra forstærkede hjørner der kan klare det meste.

Et mobilcover med skjulte features

Hvis du søger et cover der gemmer på mere end blot beskyttelse af din telefon, så er vores flipcovers det helt rette valg. Med et flipcover får du foruden total beskyttelse af både skærm og bagcover, nogle gemte indbyggede features. Den første gemte feature du præsenteres for, er den indbyggede magnetlukning. Med denne unikke magnetlukning kan du så let som ingenting blot flippe coveret op og i, hvor denne magnetlukning automatisk vil sørge for at holde coveret lukket. Hvis du har en smartphone der kan registrere om skærmen skal tænde automatisk alt efter om coveret er lukket i eller åbent, kan du lynhurtigt tilgå din telefon og benytte dens mange funktioner.

skærmbeskyttelse – Når din telefon skal have markedets bedste

PanzerScreen skærmbeskyttelse er fremstillet i markedets stærkeste materiale silicate glass der er op til hele 200% stærkere end det regulære skærmbeskyttelse man kan finde på markedet. Du får skærmbeskyttelse der dækker 100% kant til kant på din telefon, selv på de nyere modeller med kurvede kanter. Vi er overbeviste om at for at få den ultimative beskyttelse til sin telefon, så skal skærmbeskyttelseset også dække 100% af skærmen. Der alternativer på markedet som 2.5D skærmbeskyttelse der ikke dækker ud til kanten på telefonen. Vi mener dog at det er vigtigt at man har hele sin skærm godt beskyttet, især på de nyere telefoner med kurvede kanter. Taber du din telefon eller støder den ind i noget, så kan det ofte være langs kanten på din telefon får et slag. Er din telefon ikke beskyttet med et skærmbeskyttelse der dækker 100% kant til kant, så kan det meget vel være at uheldet er ude, og din telefonskærm går i stykker.

Kompatible full-screen skærmbeskyttelse og mobilcovers

Oftest kan man ikke kombinere et full-screen skærmbeskyttelse med et mobilcover. Derfor skal mange forbrugere vælge imellem at benytte enten skærmbeskyttelse eller et mobilcover. Men denne problematik har vi imødekommet. Hos PanzerScreen kan du få både full-screen skærmbeskyttelse og mobilcovers der er 100% kompatible med hinanden. Dette betyder, at du som forbruger kan få markedets stærkeste beskyttelse til din telefon. Med muligheden for at kombinere både cover og beskyttelsesglas vil både bagcover og skærmen på din telefon kunne holde sig ny og ubeskadiget så længe som muligt.

skærmbeskyttelse med en hurtig og nem montering

Alle vores skærmbeskyttelse har en full- coating der sørger for at din montering af skærmbeskyttelsesset bliver nem og boblefri. Foruden dette øger denne full-coating også selve klæbeevnen imellem skærmbeskyttelseset og telefonskærmen. Med denne forøget effekt af klæbeevnen vil dit skærmbeskyttelse sidde ekstra godt fast, og du kan derfor også benytte et af vores kompatible mobilcovers sammen med skærmbeskyttelseset, uden at skærmbeskyttelseset skubbes af eller løsner sig. PanzerScreen skærmbeskyttelse er med sine kun 0,33 mm tyndhed utrolig modstandsdygtigt samtidig med at det ikke videre kan bemærkes når det først er monteret da det er 100% specialdesignet til den enkelte telefonmodel. Så ønsker du at skabe de bedste forudsætninger for at den telefon holder sig funktionsdygtig og ubeskadiget? Så skal du investere i et skærmbeskyttelse og mobilcover fra PanzerScreen i dag.