Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke den hjælp du søgte?
Vi vil gerne høre fra dig, send os en besked, vi gør vores bedste for at besvare dig allerede i dag.

Kontakt

Hos PanzerScreen finder du alt til din telefon og tablet. Vi gør hver dag vores bedste for at holde os opdateret på nye gear og gadgets til markedet.

Vi ånder og lever for mobiltelefoner, tablets og alt det tilbehør, hjertet kunne begære. Skulle du alligevel ikke have fundet det, du søgte, er du mere end velkommen til at kontakte os nedenfor. Vi har en kort svarrate, og vi arbejder på højttryk for at svare dig hurtigst muligt.

Telefoner og tilbehør

Vi fører adskillelige produkter inden for mobiltilbehør. Søger du tilbehør til Apple produkter, så læs med her. Her finder du blandt andet diverse kabler, opladere og powerbanks designet specielt til Apples produkter. Vi fører også andet tilbehør i form af headsets, mobilholdere og løbearmbånd til alle mærker og modeller.

Beskyttelse til telefon og tablet

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde sine yndlingsting beskyttet. Derudover er vi slet ikke i tvivl om, at tablets og telefoner vægtes rigtig højt i mange danskeres liv. Derfor er det også vigtigt at yde den fornødne beskyttelse til disse ting. Find PanserGlas til mobiltelefoner og tablets, hvis du vil være sikker på at holde dine skærme frie for ridser og slag. Vil du være helt sikker på fuld beskyttelse? Så kig i vores udvalg af mobilcovers. Der er helt sikkert også et, der falder i din smag.

Vi er til for dig – og vi guider dig med glæde

Har du købt et produkt, men er du i tvivl om, hvordan du får størst glæde ud af det? Læs med i vores monteringsguide, hvis du vil vide mere om montering af PanserGlas. Vil du følge med i nyheder og diverse guides? Så læs med i vores artikler, hvor vi holder dig opdateret.

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på via vores hjemmeside, så kontakt os endelig via kontaktformularen herunder. Skriv gerne dit telefonnummer med, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.