Smadret skærm

 

Har du en smadret telefonens skærm

Smadret skærm – Telefonen ryger på gulvet. Måske har du tabt den ud af lommen. Måske har du ved et uheld skubbet din telefon ud over en bordkant. Eller du har haft hænderne fulde af alt for mange ting, og det eneste du ikke lige var opmærksom på ikke at tabe, var det allervigtigste. Nemlig din telefon. Vi kender der det alle sammen og det sker for os alle. Ind imellem, er man uopmærksom og så er uheldet ude. Så er der ikke andet at gøre, end at tage mod til sig, og vende telefonen med så skærmsiden af opad, og håbe på det bedste. Nemlig at skærmen stadig er intakt. Sommetider er du heldig. Men det kan du ikke være hver gang. Skærmen er smadret, og så skal der en ny til, og det kan være en dyr affære.

Se vores store udvalg af PanserGlas og Covers her:

Forebyg smadrede telefonskærme

Uanset om du var heldig denne gang og skærmen overlevede faldet, eller om du var så uheldig at skærmen var nødt til at blive erstattet af en ny, så er du sikkert interesseret i at forebygge en smadret skærm. Enten fordi du ved du ikke er ligeså heldig en anden gang, eller bare fordi du ved hvor dumme penge det er at bruge, på at få lavet en ny skærm, når du ved at forebyggelsen er meget billigere.

Vælg et beskyttende PanserGlas til din telefon

Med et PanserGlas får du den mest optimale skærmbeskyttelse, der i øvrigt ikke kan ses på telefonen. I hvert fald ikke med det blotte øje. Et PanserGlas er et lille ekstra lag glas, der blot påsættes på telefonen, og fungere som en ekstra beskyttelse mod både ridser og stød, der fører til smadrede telefonskærme.

PanserGlassets funktionalitet

Der findes PanserGlas i mange forskellige kvalitetsniveauer og mange forskellige prisklasser. De har dog alle det til fælles, at de er meget billigere end reparationen af en smadret telefonskærm. Hos Panzerscreen.dk konkurrerer vi både på pris og kvalitet. Vi forhandler kun PanserGlas i tempereret hærdet glas, det er i den bedste kvalitet. PanserGlasset beskytter naturligvis mod ridser, da skarpe genstande ikke for mulighed for direkte kontakt med telefonens skærm. Derudover har PanserGlasset i sig selv en ridseafvisende overflade, der gør at selv ikke PanserGlasset, kan få en ridset overflade. Derudover er det fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. Det bevirker til at PanserGlasset har en stødabsorberende effekt, der optager en del af stødet, ved tab af telefonen. Det betyder at skærmen har langt mindre risiko for at smadres, når uheldet er ude. Og så har vi hos Panzerscreen.dk de billigste PanserGlas på markedet.

Sådan fungerer PanserGlas

PanserGlas har foruden selve glasset, der udgør den robuste del af beskyttelsen, og en tynd silikonebelægning, der er med til at give dig den bedste oplevelse. Silikonebelægningen befinder sig på den ene side, nemlig den side, der skal vende ind mod telefonens skærm. Den bevirker dels til at skabe det vakuum, der sikrer, at PanserGlasset sidder super godt fast, og dels til, at PanserGlasset selv, automatisk, vil klæbe korrekt til telefonskærmen.