Kategori Alt om Covers

Alt om Covers

Covers – Det er ikke første eller sidste gang, du kommer til at have en smartphone. Men hvad siger du til, hvis det efterhånden kunne blive sidste gang, du skulle gå rundt med en smadret skærm? Det er så surt at skulle gå rundt med en telefon, der praktisk talt drysser med glas, hver gang den hives op af lommen.

Covers er en billig investering

Så nu hvor du har lagt flere tusinde for din nye telefon, hvad siger du så til at investere lidt i et cover, der beskytter din telefon? Så behøver du ikke have dårlig samvittighed, næste gang du smider telefonen ned i den dybe taske eller i lommen med nøglerne. Find et cover hos os, der passer til din stil og din telefon her.

Nye telefoner kræver beskyttelse

Kan du huske, dengang covers kun var for sjov og til pynt? Hvor vi jokede med, at telefonerne var lavet af mursten og aldrig kunne ødelægges? Sådan er det jo ikke længere. I bytte for alle de fantastiske funktioner, som vores telefoner har i dag, har vi givet afkald på telefonens robusthed.

Telefonerne udsættes for meget i dag

Derfor ser vi flere telefoner i dag med ridsede og helt ødelagte skærme, end vi gjorde for 15-20 år siden. Til gengæld behøver vi næsten hverken pung eller pc, fordi vores telefoner har så mange funktioner. Hvad angår robustheden kan vi vælge mellem to løsninger. Enten at passe på vores telefoner, som galt det livet, eller at købe et passende cover til den. Langt de fleste vælger løsning nummer 2, kan vi afsløre.

Vælg det rette cover til netop dig

Find et cover her til din telefonmodel, og vælg mellem de mange farver og modeller. Vælg mellem silikonemodeller, der som gummi smyger sig om din telefon og giver dig et solidt greb. Er du til et mere minimalistisk udseende, er der også modeller i hårdt plast, der nemt klipses af og på. Hvis du er vild med multifunktionalitet, så find et etui i læder, hvor du også kan have dine kort i. Find et cover, der gør dig glad, og som gør dit liv nemmere.

Ingen grund til at gå på kompromis

Covers behøver hverken at se grimme eller kedelige ud. Find et farverigt, stilrent, gennemsigtigt eller smart cover til din smartphone her hos os. Set kulør på tilværelsen eller gør livet nemmere med farverige covers, hvor du også kan have dine vigtigste kort i.

Undgå den kedelige skade

Undgå kedelige uheld og ærgerlige situationer, hvor du får ødelagt et af de vigtigste værktøjer, vi har i dag. Bestil i dag, og få leveret dit cover inden for de næste 3 hverdage. Find et cover til lige præcis din model her, og tøv ikke med at stille os spørgsmål, hvis du skulle have noget, du er i tvivl om.

Nyhed: Nye Art Covers

Nye Art Covers Vi gør alt for at give vores kunder muligheden for at være up to date med de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor kan vi nu præsentere de nye Art Covers. Vores nye Art Covers er…

360 Beskyttelsescover

Hvad er et 360 Beskyttelsescover? Dette velbyggede og robuste 360 beskyttelsescover er lynhurtigt blevet blandt de bedst sælgende mobilcovers på markedet. 360 beskyttelsescoveret er fremstillet med laserskæring, hvilket giver helt præcise og knivskarpe udskæringer, specifikt til den enkelte telefonmodel. Med…