Kategori Mobilbeskyttelse

Mobilbeskyttelse

Vær forberedt, så du ikke behøver at blive ulykkelig, når uheldet er ude. Ingen har lyst til at se sin mobiltelefon med en skærm, der er flækket på både langs og tværs.

Vær på forkant med beskyttelse nu

Find derfor beskyttelse til din mobil her på vores side, før uheldet er ude og det er for sent. Mobilbeskyttelse behøver hverken være grimt eller kedeligt – til gengæld er funktionaliteten helt i top. Så hvad er der at vente på? Vælg lige netop den mobilbeskyttelse, der passer til din stil og dine behov.

Mobilcover for allround beskyttelse

Et mobilcover kan have mange forskellige udseender, og det er nok den type mobilbeskyttelse, der er mest alsidig. Et cover beskytter både mobiltelefonens bagside og kanter. Hvis coverets kanter går lidt op over skærmen, kan den også beskytte skærmen mod slag. Dette gælder dog kun i tilfælde, hvor telefonen bliver tabt med skærmen vendt ned ad.

Et multifunktionelt cover

Et cover beskytter nemlig ikke i sig selv skærmen, da coveret ikke dækker hen over skærmen. Til gengæld er mobilcoveret den type mobilbeskyttelse, som der findes flest forskellige designs af. Det er både, fordi det er nemt at lave mange fede designs til, men muligvis også fordi det er den mest populære type mobilbeskyttelse. Det giver måske også god mening, når vi tænker på den type mobilbeskyttelse vi havde til nogle af de første almindelige mobiltelefoner.

Mobilpung eller silikone

Skal der mere til for at gøre dig tilfreds? Måske vil du helst have et cover, som du ved et snuptag kan tage af og på telefonen? Eller også har du brug for et cover, der sikrer dig det stabile greb? Et silikonecover er lavet i et blødt materiale, så det er nemt at tage af og på. Samtidig har det en gummi-tekstur, som giver det et mere solidt greb end den hårde plast, som mobilcoveret er lavet af.

Om mobilpungen

Er du til lidt mere stil? Prøv f.eks. en mobilpung. Med en mobilpung har du cover og skærmbeskyttelse i én. Med et ”låg” til coveret dækkes skærmen nemlig også. Samtidig har du flere funktioner i én, da du kan bruge mobilpungen som en almindelig pung. Her har du nemlig både plads til dankort og sedler.

Skærmbeskyttelse

Køber du din telefon lige så meget for softwaren som hardwaren og designet? Så er du ikke ret vild med at gemme skønheden væk i et cover, uanset om det er gennemsigtigt og stilrent eller ej. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du ikke er interesseret i at beskytte din telefon.

Forebyg stød og ridser på telefonen

Med et skærmbeskyttelse beskytter du et af de vigtigste dele på telefonen: skærmen. Med touch screen er der ikke mange knapper på vores telefoner i dag. Det er altså på skærmen, vi både ser vores ting og manøvre rundt i vores telefon.

Køb kvalitet og få kvalitet

Derfor nytter det ikke noget, hvis skærmen mere eller mindre er af glasskår snarere end af hærdet glas. Køb derfor et skærmbeskyttelse, som kan tage slagene og ridserne for din telefon.

1 dags levering

Husk, at vi har 1 dags levering, så bestil din mobilbeskyttelse allerede i dag.

Nyhed: Nye Art Covers

Nye Art Covers Vi gør alt for at give vores kunder muligheden for at være up to date med de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor kan vi nu præsentere de nye Art Covers. Vores nye Art Covers er…

NORTAGG SmartGlass®

NORTAGG SmartGlass® Vi byder velkommen til det nyeste skud på stammen indenfor vores udvalg af mobilbeskyttelse. En skærmbeskyttelse udviklet med omtanke for at skabe den ultimative sikkerhed for din telefonskærm. Det nye revolutionerende produkt er en innovativ udvikling mellem det…

Hvad er hærdet glas?

Hærdet glas er glas, der er gjort hårdere og mere modstandsdygtigt over for skader ved hjælp af en særlig opvarmnings- og nedkølingsproces. Det er, som det ligger i ordet, både stærkere, mere hårdført og mere modstandsdygtigt end almindeligt glas. Derfor…