Kategori Alt om Skærmbeskyttelse

Alt om Skærmbeskyttelse

Uanset om din telefon er ny eller ej, så er der altid en risiko for, at der går noget galt. Det kan være dit hoved, der er et andet sted, mens du tager jakken på. Du havde bare lige glemt, at telefonen lå oven på. Sort telefon på sort jakke. Det er heller ikke nemt at se.

Kommer ud af ingenting

Mens du vender dig bort fra bordet og tager jakken på, hører du den lyd, du allermindst har lyst til at høre fra din telefon. Kender du lyden? Så ved du også, hvor trist det er at skulle vende telefonen om og stå ansigt til ansigt med ens tankeløshed.

Undgå de fleste skader med skærmbeskyttelse

Nej, du er ikke dækket ind, hvis du taber telefonen fra 2. sal. Men hvis du er typen, hvis telefon ofte vælter rundt i det sorte hul, du kalder en taske, så overvej noget skærmbeskyttelse. Er du typen, der fumler lidt? Vi kan kun anbefale det.

Forebyg klodsethed

Kommer du nogle gange selv lidt galt afsted, når du er i byen? Hvordan kommer det så ikke til at gå for din telefon? Hånden på hjertet: vi kan kun anbefale dig at købe skærmbeskyttelse.

”Men er det ikke helt vildt grimt og kikset?”

Du er stilren, minimalist, et mærkedyr ville nogle kalde dig, men du er bare glad for at nyde kvalitet. Fuld forståelse herfra. Og vi forstår også, at det kan være svært at blive overbevist om at skulle sætte et stykke plastik på en telefon, der har kostet mere, end de fleste får i SU. Men hold lige fast et øjeblik.

Vælg den rette kvalitet

For det første kan du vælge skærmbeskyttelse i stedet for beskyttelsesfilm. Så er det ikke længere et stykke plastik, du sætter på din telefon, men et delikat stykke glas. Et stykke glas, der er kemisk hærdet, og har været igennem processen op til 9 gange. Et skærmbeskyttelse, der er tyndere, end du kan måle med en lineal. Med en tykkelse på blot 0,33 mm mærker du så virkelig forskellen?

Subtilt design

Med en farveløs gennemsigtighed på 99% kan vi næsten garantere dig for, at du hverken kommer til at mærke eller se forskellen.

Skærmbeskyttelse med fuld førlighed

Der er ikke noget værre, end at få et stykke med skærmbeskyttelse på telefonen og så ikke kunne bruge telefonen efterfølgende. Du trykker, du slider, du swiper, og du maser. Der sker ingenting. Hvad er skærmbeskyttelse værd, hvis al følsomhed og førlighed i touchskærmen mistes?

Noget der virker og klarer arbejdet

Det problem er du fuldstændig ude over med moderne skærmbeskyttelse. Gå efter de mærker, vi fører her på vores side og få skærmbeskyttelse i høj kvalitet. Husk at vælge din skærmbeskyttelse i den rette model til netop din telefon. Hver skærmbeskyttelse er nemlig nøje designet og afmålt efter de forskellige mobilmodeller.

Læs her, hvordan du påsætter din nye skærmbeskyttelse til perfektion og derved slipper for trælse luftbobler eller en skærmbeskyttelse, der løsner sig.

NORTAGG SmartGlass®

NORTAGG SmartGlass® Vi byder velkommen til det nyeste skud på stammen indenfor vores udvalg af mobilbeskyttelse. En skærmbeskyttelse udviklet med omtanke for at skabe den ultimative sikkerhed for din telefonskærm. Det nye revolutionerende produkt er en innovativ udvikling mellem det…

Hvad er hærdet glas?

Hærdet glas er glas, der er gjort hårdere og mere modstandsdygtigt over for skader ved hjælp af en særlig opvarmnings- og nedkølingsproces. Det er, som det ligger i ordet, både stærkere, mere hårdført og mere modstandsdygtigt end almindeligt glas. Derfor…