Kategori Apple Artikler

Apple Artikler

På vores artikelside finder du Apple Artikler, der indeholder alt indenfor brandet Apple. Her bliver alt dækket, herunder rygter og nyheder om helt nye Apple-produkter som de nye iPhones, iPads, Macs og tilbehør. Vi kommer desuden med tips, tricks og hacks, så du er helt med på, hvordan du får det meste ud af dit Apple-produkt.

Brugervenlig teknologi

Apple har i mange år været et af de mest populære brands, når det kommer til personlig teknologi og det er der en grund til. Apple har altid sørget for, at brugervenligheden er helt i top, så alle kan være med og benytte sig af deres produkter. Man behøver yderst minimal erfaring med teknologi og computere, for at kunne bruge en iPad, iPhone eller Mac og dette har holdt deres forretning kørende i mange år.

Apple som brand

Apple har eksisteret i mange år og med deres brugervenlige systemer og produkter har de stablet et solidt brand på benene, der i dag bærer hele deres forretning. Stort set alle mennesker kender det famøse halvspiste æble og det er også en af grundene til, at deres produkter findes i så mange hjem.

Derfor vægter vi også højt at følge med i de nyeste trends og sørger for, at du bliver holdt opdateret, når der kommer nye produkter. Vi er desuden eksperter i covers til både mobiltelefoner og tablets, som iPhone og iPad, så derfor fortæller vi også tit om de nyeste trends og teknologier indenfor beskyttelse af Apple-produkter.

Vi tror nemlig på, at dyre produkter som Apples skal passes på, så de holder så længe som muligt. På grund af dette indeholder vores Apple-artikler ofte viden om, hvordan du beskytter dine Apple-produkter og giver dem den bedste beskyttelse, så du ikke skal ud og bruge masser af penge på reparationer eller helt nye produkter.

Trådløs opladning til iPad Pro på vej

Apple forventes at være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang nogensinde. Derudover har man også planer om at integrere dem med den nyeM2 Chip. Læs med her. Apple iPad har i øjeblikket M1 chippen integreret, men…